28 / 03 / 2024

hukuk müşaviri baki toksal

hukuk müşaviri baki toksal

Kale Grubu Şirketleri Hukuk Müşaviri Avukat Baki Toksal vefat etti. Baki Toksal'ın vefatı üzerine Kale Grubu Şirketleri kurucusu Onursal Başkanı İbrahim Bodur bir baş sağlığı mesajı yayınladı.

Ankapark baharda ücretsiz olarak açılıyor!

801 milyon dolarlık maliyetiyle dikkat çeken ve 3,5 senelik hukuk mücadelesinden sonra mahkeme kararıyla Ankara Büyükşehir Belediyesine devredilen Ankapark’ın yeniden hizmete açılması için elektrik hattı döşeme ve havuz yenileme çalışmaları yapılıyor. 

Ünlü doktordan 2024 dileği: Umarım bu yıl benim gibi on binlerce mağdur insan evlerine kavuşur!

Uzman Doktor Dağıstan Ayan'ın kiracı isyanı sürüyor. Dr. Ayan, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda borçla harçla aldığım evimde oturabilmek için 2022'de başlattığı hukuk mücadelesinde 2023'te de bir sonuç alamadığını söyledi. İşte o açıklama ve gelen yorumlar...

35 yıldır teslim alınmayan daireler için belediye harekete geçti!

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, arsa sahipleriyle yaşadıkları anlaşmazlık nedeniyle uzun süredir hukuk mücadelelerine devam eden Öz Mavikent Konut Yapı Kooperatifi sakinleri ile bir araya geldi.

Mahkeme bu sefer mülk sahibini haklı buldu! Kira anlaşmazlıklarında son dakika! 

16 yıldır aynı iş yerinde kiracı olan kişi, kira bedellerini ödemeyerek geciktirdi. Konuyu mahkemeye taşıyan mülk sahibi, hukuk mücadelesini kazandı. İşte detaylar...

Memurlara yüzde 42 zam, emekliler için çalışmalar devam ediyor! İşte emekli zammına ilişkin son kulisler!

Memurların zam oranı belli oldu, şimdi sıra emeklilere geldi. Peki, emekliler ne kadar zam alacak? Sosyal Güvenlik Müşaviri Ali Duman ve Gazeteci Abdulkadir Selvi, A Haber canlı yayınında konu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kıdem tazminatında emsal gibi karar! Artık istifaya rağmen tazminat alınabilecek!  

Kıdem tazminatına ilişkin mahkemeden emsal karar geldi. Buna göre, Gaziantep'te bir AVM’deki mağazada baskı görmesi nedeniyle istifa dilekçesi yazan kadın, başlattığı hukuk mücadelesi sayesinde kıdem tazminatına hak kazandı.

Ev sahibi ve kiracı anlaşmazlıklarına kurumsal destek takviyesi: Ev sahipleri 1-3 yıl hapis cezası alabilir! 

Kirantakipte Danışmanlık Hukuk Müşavirliği'nden ev sahibi ve kiracı anlaşmazlıkları ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada, mülk sahiplerinin kimi anlaşmazlık durumlarında 1-3 yıl hapis cezası alabileceği, bu nedenle kurumsal destek almalarının önemli olduğu belirtildi.  

Kredi kartı kullananlara müjde! E-Devlet’ten başvurarak bu parayı alabileceksiniz!

Bir kredi kartı sahibinin yıllık kart aidatının iadesi için başlattığı hukuk mücadelesinde mahkeme yurttaşın haklı olduğuna karar verdi. Emsal nitelikteki karar için haksız yere alınan 189 liralık kart aidatının yurttaşa iade edilmesi kararlaştırıldı.

EYT'de sona geliniyor! Son dakika hemen bakın!

EYT düzenlemesinde çalışmalarda sona yaklaşılıyor. Çalışmanın içeriği henüz halk ile paylaşılmasa da kulislerde konuşulanlar ve yapılan açıklamalar ışığında ayrıntılar netleşmeye başladı. 3 formülü Sosyal Güvenlik Müşaviri Ali Duman detaylarıyla canlı yayında anlattı.

Tamı tamına 40 bin TL! Duyuruldu, hemen hesaplara yatacak

40 bin lirayı bulan promosyonlar bugün çalışanların hesaplarına yatıyor. Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün, THY'nin iştirak şirketlerinde çalışan personele ikramiye verileceğini açıklamıştı. İşte son dakika haberinin detayları...

Türk Hava Yolları çalışanlarına müjde! İkramiyeler ay sonu hesapta

Türk Hava Yolları (THY) iştirak şirketlerinde ve diğer görevlerde çalışan personellerin ikramiyelerinin ay sonunda hesaplara yatacağını açıkladı. THY çalışanlarını sevindiren bu gelişme Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün'den geldi.

Son dakika: THY personeline 20 bin liralık ikramiye veriyor! Türk Hava Yolları primi hesaplara ne zaman yatacak?

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, THY yardımcı destek personellerine 7 Eylül 2022 tarihinde 20 bin lira net ikramiye verileceğini söyledi.

Fahiş konut kiralarına yeni çözüm: Askıda kiralık ev önerisi!

Fahiş konut kiraları sebebiyle dar gelirlilerin evsiz kalma riskiyle karşı karşıya kaldığına dikkat çeken Emlak Müşaviri Taşçı, çare olarak ‘askıda kiralık ev’ önerisini sundu. İşte o öneri...

hukuk müşaviri baki toksal Haberi

hukuk müşaviri baki toksal

Kale Grubu Şirketleri Hukuk Müşaviri Avukat Baki Toksal vefat etti. Baki Toksal'ın vefatı üzerine Kale Grubu Şirketleri kurucusu Onursal Başkanı İbrahim Bodur bir baş sağlığı mesajı yayınladı.


Baki Toksal'ın cenazesi 2 Aralık 2014 Salı günü Yakacık Yeni Camii'nden ikindi namazına müteakiben Yakacık Mezarlığı'ndaki aile kabristanlığına...