20 / 04 / 2024

Hüma Hatun Konağı’na ilk harç atıldı

Hüma Hatun Konağı’na ilk harç atıldı

Vali Şehmus Günaydın ile Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Belediye tarafından satın alınan Hüma Hatun Konağının ilk harcını birlikte attılar. Çalışmaların kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.

Manisa Akhisar Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Kamu yatırımlarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Akhisar Hükümet Konağı projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Konya’daki Karatay Hükümet Konağı 23 milyon TL'ye ihale edildi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun “Yakıştı” ifadesi ile paylaştığı bir hükümet konağı 22 milyon 943 bin Türk Lirası'na ihale edildi. 

TOKİ'den Yozgat'a hükümet konağı müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat'ta hükümet konağı inşa edecek.

TOKİ'den İzmir Buca'ya hükümet konağı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir Buca'da Hükümet Konağı inşa edecek.

TOKİ Trabzon Akçaabat Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Akçaabat Hükümet Konağı projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Trabzon Akçaabat'a hükümet konağı müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Akçaabat'ta hükümet konağı inşa edecek.

Serik Hükümet Konağı arsasının tapusu alındı!

Antalya Serik Kaymakamlığı Hükümet Konağı yapılması planlanan arsanın tapusu gerçekleşen imza töreniyle Serik Kaymakamlığı'na teslim edildi.

TOKİ'den Konya Kulu'ya hükümet konağı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Kulu'da hükümet konağı inşa edecek.

Yozgat'ta eski hükümet konağı yıkılıyor!

Yozgat Belediyesi tarafından eski hükümet konağı yıkılıyor. Belediye ekipleri, binanın etrafında genişletme çalışmalarına başladı.

Muş Hükümet Konağı ihalesi 26 Haziran'da!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muş Hükümet Konağı projesi için düğmeye bastı.

Sivas Divriği Hüma Hatun Arastası'ndaki 12 dükkan kiraya verilecek!

Sivas Divriği'deki Hüma Hatun Arastası'nda yer alan 12 adet dükkan 3 yıl süreyle kiraya verilecek. Kiralama ihalesi 21 Mayıs'ta gerçekleştirilecek...

TOKİ'den Rize'ye yeni hükümet konağı!

Kamu yatırımlarına devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Rize'nin İyidere ilçesinde hükümet konağı inşa edecek.

TOKİ Aydın Çine Hükümet Konağı ihalesi 3 Nisan'da!

Kamu yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı  Aydın Çine Hükümet Konağı'nın ihalesini 3 Nisan'da gerçekleştirecek.

Hüma Hatun Konağı’na ilk harç atıldı Haberi

Hüma Hatun Konağı’na ilk harç atıldı

Vali Şehmus Günaydın ile Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonu Belediyesi tarafından satın alınan Hüma Hatun Konağının ilk harcını birlikte attılar.


Kastamonu Belediyesi tarafından satın alınan Hüma Hatun ve Aktekke Konaklarının Restorasyon ve Bağdadi Çıtası Çakma Töreni, Vali Şehmus Günaydın, Belediye Başkanı Tahsin Babaş ve kamu kurum müdürlerinin katılımıyla yapıldı.


Kastamonu’nun tarihi dokusunun canlandırılması amacıyla yapılan çalışmaların meyvesi kısa vadede olmasa bile uzun vadede mutlaka alınacağını kaydeden Vali Şehmus Günaydın, yapılan çalışmaların amacına ulaşması için daha fazla gayret gösterilmesi gerektiğini belirtti.


Kastamonu’nun il genelinde kurumların tamamında çok ciddi çalışmaların gerçekleştirildiğini ifade eden Vali Şehmus Günaydın, “Projeler yapılıyor. Bir yandan çalışmalar devam ederken bir yandan da biten çalışmaların açılışlarını yapmaya da başladık. Ancak proje oluşturulma aşamaları çok uzun sürüyor. Proje çalışmaları 2 yıl...