19 / 04 / 2024

Hürriyet Demir Çelik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Hürriyet Demir Çelik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Hürriyet Demir Çelik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zafer Tunç tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım tarafından kuruldu.

Novaks İnşaat Metal Demir Çelik Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Novaks İnşaat Metal Demir Çelik Hırdavat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 800 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Ergin tarafından kuruldu.

Yapısal Demir Çelik Hırdavat İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

Yapısal Demir Çelik Hırdavat İnşaat Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yüksel Polat tarafından kuruldu.

Buğra Hırdavat Demir Çelik Metal Tekstil Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Buğra Hırdavat Demir Çelik Metal Tekstil Ve Sanayi Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İhsan Buğra Yüksel tarafından kuruldu.

Çeçen Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Hırdavat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Kuruldu!

Çeçen Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Hırdavat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Maltepe’de  Mustafa Çeçen tarafından kuruldu.

Yrs Yapı Malzemeleri İnşaat Demir Çelik Ve Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yrs Yapı Malzemeleri İnşaat Demir Çelik Ve Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te Cemil Köken tarafından tarafından kuruldu.

Özakman Mühendislik Demir Çelik Metal Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özakman Mühendislik Demir Çelik Metal Hırdavat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Şakir Özbay tarafından kuruldu.

Yrs Yapı Malzemeleri İnşaat Demir Çelik Ve Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yrs Yapı Malzemeleri İnşaat Demir Çelik Ve Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Cemil Köken taarfından kuruldu.

Runmed 2 İnşaat Demir Çelik Hırdavat Ve Plastik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Runmed 2 İnşaat Demir Çelik Hırdavat Ve Plastik Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Serkan Üstündağ tarafından kuruldu.

Şahdemir İnşaat Hırdavat Elektrik Ve Demir Çelik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahdemir İnşaat Hırdavat Elektrik Ve Demir Çelik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Mahsun Demir tarafından kuruldu.

Özhöyük İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Ve Demir Çelik Limited Şirketi kuruldu!

Özhöyük İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Ve Demir Çelik Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Üçhöyük tarafından kuruldu.

Vkr Makina İnşaat Hırdavat Demir Çelik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vkr Makina İnşaat Hırdavat Demir Çelik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Vedat Kır tarafından kuruldu.

Cihankerapı İnşaat Demir Çelik Plastik Ham Madde Hırdavat Oto Yed. Par.Ve Loj.San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Cihankerapı İnşaat Demir Çelik Plastik Ham Madde Hırdavat Oto Yed. Par.Ve Loj.San.Tic.Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Cihanker tarafından kuruldu.

Hürriyet Demir Çelik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Hürriyet Demir Çelik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede


Hürriyet Demir Çelik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Zafer Tunç tarafından kuruldu. 


Hürriyet Demir Çelik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; DEMİR-ÇELİK a.Her türlü demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. b.Her türlü boru, dikişli ve çelik çekme boru ve bunların bağlantı parçalarının alımı, satımı, ihracatını ve ithalatını yapmak. c.Bilumum hırdavat malzemelerinin pazarlanmasını, ithalatını, ihracatını, toptan alımını satımını yapmaktır. d.Yurt içi ve yurt dışında her türlü demir, çelik, döküm veya sarıdan mamul cıvata, somun, gijon, bağlantı elemanlarının alımı, satımı, imalatı, ithalatı, ihracatı ve  ticaretini yapmak. e.Her türlü kesici takım...