25 / 04 / 2024

Hürriyet küçük evler nasıl kullanılmalı

Hürriyet küçük evler nasıl kullanılmalı

18 yıldır Türkiye’de faaliyet gösteren Hafele Türkiye gayrimenkul sektörüne yönelik ‘Hafele Concept Project’ ismiyle yeni bir iş modeli geliştirdi.

KİPTAŞ Aydınlık Evler'in kuraları çekildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Aydınlık Evler projesinin kuraları çekildi.

Kiralık evler daha hızlı kiracı bulmaya başladı!

“sahibindex Konut Piyasası Görünümü” raporunun 10.'su resmen açıklandı. Raporda yer alan bilgilere göre, kiralık evler daha hızlı kiracı bulmaya başladı...

TOKİ Konya Hüyük 142 konut ihalesi yarın!

Konya İli Hüyük İlçesi 142 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Hüyük 142 konut ihalesi 24 Mart'ta!

Konya İli Hüyük İlçesi 142 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 24 Mart 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Kartal Hürriyet Mahallesi'ndeki metruk bina yıkıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi Hürriyet Mahallesi'nde yer alan metruk binayı yıktı.

Turistlerin gözdesi günlük kiralık evler oldu!

Otel fiyatlarını yüksek bulan turistlerin yeni gözdesi günlük kiralık evler oldu. Beyoğlu/Galata bölgesi turistlerin en çok tercih ettiği bölgelerden biri haline geldi.

Bursa Hürriyet Mahallesi Adliye Binası yıl sonunda tamamlanacak!

Bursa Hürriyet Mahallesi Taşkıranlar Mevkiinde inşaatı süren yeni Adliye Binasının inşaatının yıl sonunda tamamlanması planlanıyor.

Hümeyra Ökçün ve Esat Ökcün'den yeni şirket!

TRC İnşaat’ın patronu Hümeyra Ökçün ve Yönetim Kurulu Üyesi Esat Ökcün bugün yeni bir şirket daha kurdu. TRC İnşaat Tasarım Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe'de kuruldu. 

Kartal Hürriyet Mahallesi imar planı askıya çıkarıldı!

Kartal İlçesi, Hürriyet Mahallesi, 5 pafta, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 132, 133, 139, 142, 143 parsellerin bir kısmı, 141, 131 parsellerin tamamı ve 4059 adanın kuzeyindeki tescilsiz alana ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli azım ve uygulama imar planı askıda...

TOKİ Konya Hüyük 2. Etap 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla!    

TOKİ Konya Hüyük 2. Etap 2019 nerede? TOKİ Konya Hüyük 2. Etap 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Konya Hüyük 2. Etap 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Konya Hüyük 2. Etap 2019 başvuruları ne zaman? İşte TOKİ Konya Hüyük 2. Etap 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla...

Y H Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Y H Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Haydaroğlu tarafından kuruldu. 

Konya Hüyük Şehir Konağı’nın temeli atıldı!      

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Hüyük ilçesine kazandırılan yatırımlarda incelemeler yaparak ilçeye kazandırılacak şehir konağının temel atma törenine katıldı. 

Kartal Hürriyet Mahallesi imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartal ilçesi Hürriyet Mahallesi'ndeki bir alana ilişkin imar planı askıya çıktı..

Hürriyet küçük evler nasıl kullanılmalı Haberi

Hürriyet küçük evler nasıl kullanılmalı

Hafele mobilya ve yapı aksesuarları tedarikçisi olarak hizmet vermeye devam ederken yeni bir iş kolu daha yarattı. Firma 8 yıldır Türkiye'de faaliyet gösteriyor. Firma ‘Hafele Concept Project’ ismiyle yeni bir iş modeli geliştirdi.Bu geliştirilen model, konutların mutfak, banyo, giyinme alanı, vestiyer ve kapılarına yönelik çözümler sunuyor. 


Hafele küçük metrekareli evlerde hareketli mobilyalarla ferah alanlar yaratılırken, mutfaklarda kullanıcıların hayatını kolaylaştıran fonksiyonlar geliştiriyor.


Hafele Türkiye ve Bölgesi İcra Kurulu Hilmi Uytun 40 metrekarelik bir evde, 74 metrekarelik kullanım alanı oluşturabildiklerini söyledi. Uytun, "Küçük evleri daha fonksiyonel hale getiriyoruz. Aynı metrekare rahatlıkla hem ev hem ofis olarak kullanılabiliyor. Geniş evleri de daha işlevsel ve konforlu hale getiriyoruz. Mesela mutfakta bel seviyesinin altındaki tüm dolapları dışarıya çekilebilir hale getirdik. Kimse dolabı açmak için iki büklüm...