16 / 04 / 2024

hürriyetemlak.com

hürriyetemlak.com

Hurriyetemlak.com ve Hurriyetoto.com'un hazırladığı oyunda otomobil fiyatlarını tahmin ederek en yüksek puanı toplayan yarışmacı Banu Sunar, 2009 model bir Hyundai i10 kazandı.

Hurriyetemlak.com "Temiz İlan" kampanyası başlatıyor!

hurriyetemlak.com, sektördeki gerçek ve güvenilir ilan sayısını arttırmayı amaçlıyor

Hurriyetemlak.com satılık konut portföyü şimdi garantimortgage.com`da!

Hurriyetemlak.com ve Mortgage uzmanı Garanti, satılık ev arayanlar için yeni ve farklı bir hizmet başlattı.

Amazon.com.tr’den büyük fırsat! World Card sahiplerine 75 TL Worldpuan hediyesi..

Eylül ayı hızlı başladı, markalar ve online alışveriş siteleri birbiri ardına indirim kampanyaları sunuyor, uygun fiyatlı ürün alma şansı sağlıyor. İşte kampanya yapan firmalardan biri de Amazon.com.tr….

Emlakkulisi.com Webmasterı Hüseyin Uslu baba oldu!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com Webmasterı Hüseyin Uslu baba oldu. 

Emlakkulisi.com Editörü Işıl Seren Keskin evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un editörü Işıl Seren Keskin ile Hüseyin Şener evlendi...

Emlakkulisi.com Editörü Işıl Seren Keskin evleniyor!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un editörü Işıl Seren Keskin ile Hüseyin Şener evleniyor...

Emlakkulisi.com Editörü Işıl Seren Keskin nişanlandı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un editörü Işıl Seren Keskin ile Hüseyin Şener nişanlandı. Işıl Seren Keskin ile Hüseyin Şener'in nişanı 17 Şubat'ta gerçekleştirildi.

Emlakkulisi.com Webmasterı Hüseyin Uslu evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com Webmasterı Hüseyin Uslu ile Şeyda Sağlam dün akşam evlendi. 

Emlakkulisi.com Webmasterı Hüseyin Uslu evleniyor!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com Webmasterı Hüseyin Uslu ile Şeyda Sağlam dünya evine giriyor. Çiftin düğünü 14 Ekim'de gerçekleşecek. 

Tapu.com toplam 542.6 bin metrekare gayrimenkul sattı!

Tapu.com, ilk yarıyılda geçen yılın aynı dönemine göre satış adetlerinde 2,6 kat büyüdü. Gayrimenkulleri hızla nakde dönüştüren tapu.com yılın ilk yarısında yüzde 59’u konut, yüzde 29’u arsa ve yüzde 12’si ticari portföy satışı gerçekleştirdi.

Emlakkulisi.com Webmasterı Hüseyin Uslu nişanlandı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com Webmasterı Hüseyin Uslu ile Şeyda Sağlam dün gerçekleşen törenle nişanlandı.

Emlakkulisi.com Editörü Özge Özdemir evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Özge Özdemir ile Hüseyin Çolak dün gerçekleşen nikah töreni ile dünya evine girdi...

Emlakkulisi.com Editörü Özge Özdemir bugün evleniyor!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Özge Özdemir ile Hüseyin Çolak bugün evleniyor. Çiftin nikah töreni bugün gerçekleşecek.

Emlakkulisi.com Editörü Özge Özdemir evleniyor!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Özge Özdemir ile Hüseyin Çolak evleniyor. Çiftin nikahı 9 Temmuz Pazar günü gerçekleşecek.

Tapu.com 185 bin metrekare büyüklüğünde gayrimenkul sattı!

Tapu.com, yılın ilk çeyreğinde satış hızında yeni bir rekora imza attı. 2017'nin ilk 3 ayında toplam 185 bin metrekare büyüklüğünde gayrimenkul sattı.

hürriyetemlak.com Haberi

hürriyetemlak.com
Otomobil merakında kadının fendi erkekleri yendi

"Tutturan Kazansın"da Hyundai i10 ödülünü kazanan Banu Sunar aracını teslim aldı

Hurriyetemlak.com ve Hurriyetoto.com'un hazırladığı, Hyundai i10 ödüllü Tutturan Kazansın'da büyük ödülü kazanan yarışmacı Banu Sunar, ödülünü Hyundai Elmas Otomotiv'de düzenlenen bir tören ile teslim aldı.

17 Eylül-10 Kasım 2008 tarihleri arasında yapılan "Tutturan Kazansın" yarışmasında Hurriyetoto.com'daki, otomobil ilan fiyatlarını en yakın tahmin eden Sunar, 2009 model Hyundai i10 marka aracını yarışmanın sponsoru Hyundai Elmas ve Hurriyetemlak.com/Hürriyetoto.com yetkililerinden dün düzenlenen bir tören ile teslim aldı.

Bir gümrükleme firmasında muhasebeci olarak çalışan Sunar; "Yarışmayı kazanmamda en büyük etken otomobillere olan merakım ve güçlü hafızam" olarak değerlendirdi. Banu Sunar, 28 yaşında ve...