26 / 04 / 2024

Hüseyin Anlayan

Hüseyin Anlayan

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Türkiye’de ilk defa kendilerinin uyguladığı “Kent Bilgi Sistemi” sayesinde beyan vermeyen bina ve arsa sahiplerine tebligat göndererek kaçak yapılaşmanın önüne geçtiklerini söyledi.

Hüseyin Anlayan: Alt yapı yenilenmeden üst yapı yapılmıyor!

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, 2017 yılında Fatsa'da toplam 26 adet cadde ve sokakta kaldırım aydınlatması ile asfalt yol çalışması hizmete sunulacak” dedi.

Ordu Bolaman Irmağı kıyı düzenleme çalışması tamamlandı!

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Bolaman Irmağı Kıyı Düzenleme Projesi’nde inşaat çalışmalarının tamamlandığını belirterek, “Alanda yapılan inşaat çalışmaları bitince güzel görüntüler ortaya çıktı.

Ordu Fatsa'da emlak vergilerinin son ödeme tarihi açıklandı!

Ordu’nun Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, 2015 yılı çevre temizlik, emlak, ilan reklam ve yol katılım payı 2. taksitinin son ödeme tarihinin 30 Kasım olduğunu açıkladı.

Fatsa Cumhuriyet Meydanı projesi hayata geçiyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Fatsa Belediyesinin projelerinden olan Fatsa Yeni Cumhuriyet Meydanı Projesinin kısa zaman içerisinde hayata geçirilmesi planlanıyor.

Hüseyin Anlayan: Alt yapı yenilenmeden üst yapı yapılmıyor!

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, 2017 yılında Fatsa'da toplam 26 adet cadde ve sokakta kaldırım aydınlatması ile asfalt yol çalışması hizmete sunulacak” dedi.

Hüseyin Anlayan Fatsa'daki projelerini anlattı!

Ordu’nun Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, “Fatsa ilçemize ve vatandaşlarımıza yaptığımız hizmetlerimiz katlanarak devam ediyor. Büyükşehir olmanın nimetlerinden daha da fazla yararlanacağız” dedi.

Hüseyin Anlayan Fatsa'daki kentsel dönüşümü anlattı!

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, "hizmetlerimiz de durmadı daha yoğun bir şekilde devam ediyor. Yeni süreçte Fatsa ilçemizde ve bölgemizde çok ciddi çalışmalar başladı ve devam ediyor. " dedi.

Hüseyin Anlayan: Fatsa Limanı kapatılmayacak!

Ordu’nun Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa Limanı’nın kapatılacağı yönünde kamuoyunda muhalefet tarafından ifade edilen haberin tamamen asılsız olduğunu belirterek, “Fatsa Limanı kapatılmıyor, kapatılmayacak” dedi.

Hüseyin Anlayan kimdir?

Ordu Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan kimdir? Hüseyin Anlayan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hüseyin Anlayan ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Hüseyin Anlayan..

Hüseyin Aslan: Türkiye'nin ilk spor hastanesi Bayraklı'da kurulacak!

DSP Bayraklı adayı Seyithan ' ın ailesini Hüseyin Aslan, Mısır'daki müsabaka sırasında hayatını kaybeden tekvandocu ziyaret etti, Türkiye ' nin ilk spor hastanesini Bayraklıya kuracaklarını söyledi...

Hüseyin Sözlü: Yeni imar alanları açmadan Adana'yı dönüştüreceğiz!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü, göreve gelmeleri halinde yeni imar alanları oluşturmayacaklarını, kentsel ulaşım ve diğer projelerle şehri dönüştüreceklerini söyledi...

Hüseyin Aslan: Bayraklı'da gökdelen ve AVM'lere izin vermem!

AVM'lere izin vermeyiz DSP Bayraklı Belediye Başkan adayı Hüseyin Aslan, ilçede AVM ve gökdelenlere izin vermeyeceğini söyledi DSP Bayraklı Belediye Başkan adayı Hüseyin Aslan, Bayraklı Sevgi Yolu'nda vatandaşlara seslendi...

Hüseyin Aslan, Bayraklı'nın sorunlarına değindi!

Kentsel dönüşümü korkulu rüya olmaktan çıkaracağını söyleyen DSP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Aslan, yaptığı açıklamada " Kooperatifçiliği biliyoruz. Geçmişimiz ve yaptıklarımız bunun garantisi " dedi

Hüseyin Kotan hurdalardan evine kalorifer sistemi kurdu!

Hüseyin Kotan: "Hurda malzemelerle kurduğum sistem sayesinde 1,5 ton kömürle hem tüm evi ve garajı ısıtıyor hem de 24 saat sıcak su ihtiyacımızı karşılıyoruz" dedi

Hüseyin Mutlu Akpınar: Karşıyaka'da öncelikli hedef kentsel dönüşüm!

CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, seçimleri açık ara farkla kazanacaklarını ve mutlu insanların yaşadığı bir ilçe yaratacaklarını söyledi. Akpınar 'Karşıyaka'da öncelikli hedef kentsel dönüşüm' dedi...

Rıza Hüseyin Erkanlı kimdir?

Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı, iş hayatına üniversite son sınıfta, kurduğu inşaat şirketi ile giriş yaptı. Peki Rıza Hüseyin Erkanlı kimdir? İşte biyografisi...

Hüseyin Aslan Bayraklı'da satışa çıkarılan arsalara tepki gösterdi!

DSP Bayraklı Belediye başkan adayı Hüseyin Aslan, “Seçime bir ay kala bu tür satış, hem etik hem de doğru değil. Alelacele yapılan bu satışların sonucu, genellikle suistimal olmuştur. Bayraklı’ya bu yaşatılmamalıdır.” dedi...

Hüseyin Anlayan Haberi

Hüseyin Anlayan

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Türkiye’de ilk defa kendilerinin uyguladığı “Kent Bilgi Sistemi” sayesinde beyan vermeyen bina ve arsa sahiplerine tebligat göndererek kaçak yapılaşmanın önüne geçtiklerini söyledi.


Kaçak yapılaşmanın önüne geçmek için Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü 2014 yılında vatandaşın tapu kayıtlarına ulaşılabilmesi ile ilgili protokol yaptıklarını belirten Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, “Kaçak yapılaşmanın önüne geçmek için imzalanan protokolün ardından belediyemizde Emlak Kaçak Takip Bürosu oluşturduk. 2 kişilik ekip ile ilçemizin Büyükşehir olmadan önce 13 mahallesinde emlak vergi bildiriminde bulunmayan kaçak yapıları takip altına aldık. Sistemle birlikte tüm mahallelerde emlak vergisini eşit ve adaletli şekilde alınmaya başlandı. Yine bu sistemle kayıpların bulunması sayesinde yol katılım ücretleri herkesten eşit olarak alınmaya başlandı” dedi.


“Vatandaşın ileride mağduriyeti önlenmiş olunuyor”

Sistemle ilgili bir bilgi de...