02 / 05 / 2024

hüseyin aslan açıklamaları

hüseyin aslan açıklamaları

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan yaptığı açıklamada Dört Mevsim Konakları'nda yaşamın bu yaz başlayacağını dile getirerek, "İzmir'e 80 milyon liralık harika bir kent parçası kazandırdık" dedi.

Hüseyin Aslan: İşsizlik fonu ile konut üretilsin!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, İşsizlik Fonu'nda toplanan yaklaşık 90 milyar TL'nin yüzde 10'luk kısmı olan 9 milyar TL ile yılda 150 bin konut yapılabileceğini böylece işsizliğe de çözüm üretilebileceğini söyledi

Ege Koop rotasını Ankara'ya çevirdi!

Rotasını Ankara'ya çeviren İzmir'in marka kooperatifi Ege Koop'un Genel Başkanı Hüseyin Aslan yaptığı açıklamada, "Burada insanlar kirada oturduğu halde, kent yöneticileri bize konut yapacak arsa sağlamıyorlar.

Hüseyin Aslan Yeni Konut Endeksi verilerini değerlendirdi!

Aylık ve Yeni Konut Endeksi verilerini değerlendiren Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Türkiye genelinde 200’den fazla yan sektörü besleyen inşaat sektöründeki maliyet artışının, enflasyon oranının üzerinde gerçekleşmesine dikkat çekti.

1 milyon 120 bin İzmirli haciz kıskacında!

Her beş kişiden üçünün, her üç haneden ikisinin haciz tehdidi altında olduğunu vurgulayan Aslan, "2003 yılında icra dairelerindeki dosya sayısı 9.5 milyon iken 2013'te bu rakam 21.5 milyon olmuş durumda. Gidişat korkutucu" dedi.

Hüseyin Aslan: Çantacı firmalar İzmir'de!

İzmir’de de ortaya çıkan ve ‘çantacı’ olarak adlandırılan firmaların vatandaşları kandırarak evlerini ellerinden aldığını belirten Hüseyin Aslan, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bu konuda vatandaşları bilgilendirmesi gerektiğini söyledi

Hüseyin Aslan: Konut sektöründe stok şişkinliği var!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan "İnşaat sektörü stoğa çalıştı ve şimdi ciddi bir şişkinlik söz konusu. Bu da ciddi bir kriz beklentisi yaratıyor" şeklinde konuştu.

Hüseyin Aslan: Elektronik haciz isyan çıkaracak!

Aslan, " Ödeme emri tebliğ edilmediği gibi bir de sadece o gün için geçerli olan haciz işlemi süresiz devam ettiriliyor. Oysa her defasında ödeme emrinin tebliği gerekir. Sorun büyük" dedi.

Hüseyin Aslan: İnşaat sektöründe kriz kapıda!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, işsizlikle mücadelenin en etkin araçlarından biri olan inşaat sektörünün ciddi bir krize doğru sürüklendiğine dikkat çekti. Faiz ve vergi kolaylığı sağlanmazsa kriz kapıda dedi.

Hüseyin Aslan: Hedefimiz 5 yıl içinde 7 bölgede 50 bin konut!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, konut ihtiyacının toplumsal bir mesele olduğunu vurguladı. Aslan, "Belediye Kanunu'nun 69. Maddesi, belediyelere 'konut ihtiyacını karşılamak üzere imarlı ve altyapılı arsa üretme' görevini verir" dedi

Hüseyin Aslan:Öğretmenlerin konut edinmesinin kolaylaştırılması gerekiyor!

Ege Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, öğretmenlerin yüzde 70'inden fazlasının kirada oturduğunu, belediyelerin öğretmenlerin uygun koşullarda ev sahibi olabilmeleri için imarlı ve alt yapılı arsa tahsis etmesi gerektiğini vurguladı.

Hüseyin Aslan: Ege-Koop markasının temelinde güven var!

39 yılda 30 bin konut üretip, 120 bin kişinin yaşadığı kentler kurduklarını belirten Genel Başkan Hüseyin Aslan, "11 ilçede 11 projemizle gönüllerde taht kurduk. Bu güven, bizim en büyük mutluluğumuz" dedi

Hüseyin Faik Açıkalın kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galata Wınd Enerji A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Faik Açıkalın kimdir? Kaç yaşında? Hüseyin Faik Açıkalın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hüseyin Faik Açıkalın'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hüseyin Faik Açıkalın'ın  hayatına dair merak edilenler.

Prof. Dr. Hüseyin Öztürk: Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Öztürk, İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

Hüseyin Dinçel: Yüksek gelirli yabancı vatandaşlık alacak!

Akyapı Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Dinçel son zamanlarda sık sık gündeme gelen yabancıya satış ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Dinçel'in o açıklamaları...

Hüseyin Dinçel: Faiz indirimi sıfır konuta doping olacak!

Akyapı Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Dinçel, kamu bankalarının faiz indirimi ile ilgili açıklamalar yaptı. Dinçel, "Faiz indirimi sıfır konuta doping olacak" dedi.

Hüseyin Oflaz: 70 milyon insan için yeni konut şart!

Konut eksikliği ile ilgili önemli açıklamalar yapan İmpo İmar Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Oflaz, sadece şehirlerdeki 55 milyon insan için 20-30 yılda yeni konut üretilmesinin şart olduğunu kaydetti.

Hüseyin Aslan'dan 8 maddelik kentsel dönüşüm uyarısı!

Ege-Koop Başkanı Hüseyin Aslan son zamanların gündem konusu kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy Trabzon'da anaokulu inşa ettirecek!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aydın Valisi Hüseyin Aksoy Trabzon'da anaokulu inşa ettirecek.

Hüseyin Aslan: Kentsel dönüşüm tercih değil zorunluluktur!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “Depreme karşı en etkili önlem yeni uydu kentler oluşturmaktır. Covid-19 sürecinde karşılaştığımız sıkıntılarda göz önünde bulundurularak çağdaş dünyanın öngörmüş olduğu en yüksek kentsel standartları Türkiye’ye, kentlerimize getirmeliyiz” diye konuştu.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Hüseyin Ağa Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Hüseyin Ağa Şubesi bugün Beyoğlu'nda 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Hüseyin Altaş: Son açıklanan kredi paketi sektörü canlandıracak!

AYD Başkanı Hüseyin Altaş, "Son açıklanan kredi paketinin bir canlanma getirmesini, yavaş yavaş toparlanma olmasını bekliyoruz” dedi...

Hüseyin Altaş: Mağazaların açılış için zamana ihtiyacı var!

1 Haziran'da tam kapasite olarak açılış yapan AVM'ler de pek çok marka çalışma saatlerini 12:00-20:00 şeklinde düzenledi. Peki AVM'lerde ne gibi önlemler alındı? AYD Başkanı Hüseyin Altaş, markaların bir süre daha hazırlık için zamana ihtiyacı olduğunu belirtti...

Hüseyin Altaş: BMD üyeleri markalar kira anlaşmazlığı sebebiyle mağazaları açmayabilir!

AYD Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) üyelerinden kira pazarlığı sebebiyle mağazalarını açmak istemeyenler olabileceğini söyledi...

Hüseyin Altaş: ‘Aman kapatın’ diyen AVM çalışanları, şimdi ‘Açılın, işimiz olsun’ diyor!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş en çok AVM çalışanlarının işbaşı yapmak istediklerini dile getirerek, “İlk başta onlar 'Aman kapatın' diyorlardı. Şimdi de 'Açılsın, işimiz olsun' denilmeye başlandı" dedi.

hüseyin aslan açıklamaları Haberi

hüseyin aslan açıklamaları


Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Dört Mevsim Konakları'nda yaşamın bu yaz başlayacağını dile getirerek, "İzmir'e 80 milyon liralık harika bir kent parçası kazandırdık" dedi. Aslan, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, müteahhit firma Gez Yapı'nın ortaklarından Hayati Eröz ve Kooperatif Başkanı Albay Soner Aydın ile birlikte Dört Mevsim Konakları'nı inceledi. Aslan, Güzelbahçe-Urla'da 2010 yılında temelini atıp, 2012 yılında kısmi yerleşime açtığı projede altyapı için 20 milyon lira harcandığını, tek başına bunun bile projenin büyüklüğünü yansıtmaya yeterli olduğunu belirtti. Aslan, "190 ile 360 metrekare arasında değişen beş farklı tipte konakların yanı sıra yüzme havuzları, sosyal tesisleri, açık ve kapalı sera alanları, tenis, basketbol ve voleybol sahaları ile donattığımız projede iki trafo binası yaptık. 500 tonluk su deposu kurduk. 2 bin ton...