26 / 04 / 2024

Hüseyin Güler

Hüseyin Güler

MERSİN'de bir inşaat şirketinde çalışan işçi ve ustalar AB standartlarında mesleki yeterlilik belgesi almak için teorik ve pratik eğitimin ardından sınava tabi tutuldu.

Ebrar Müteahhitlik İnşaat Turizm ve Pazarlama Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ebrar Müteahhitlik İnşaat Turizm ve Pazarlama Hizmetleri Anonim Şirketi, Hüseyin Güler Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 101 bin TL sermaye ile 13 Nisan'da Beşiktaş, Levent Mahallesi'nde kuruldu.

Gülöz İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gülöz İnşaat Limited Şirketi, Hüseyin Güler ve Kerim Özkan ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 3 Ağustos 'ta Küçükçekmece, Kemalpaşa Mahallesi, Halkalı Caddesi 'nde kuruldu.

GH İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GH İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Güler tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 9 Eylül 2014 tarihinde Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, 1993 Sokak'ta kuruldu.

Hüseyin Özuysal Ziraat Bankası’nda hangi alanlarda çalıştı? Ziraat GYO’da hangi görevi yürütüyor?

Hüseyin Özuysal kimdir? Kaç yılında doğdu? Ziraat Bankası’nda hangi pozisyonlarda görev aldı? Ziraat GYO’da ne iş yapıyor? İşte Hüseyin Özuysal ile ilgili merak edilenler...

Hüseyin Emre Uzer SPK’da hangi alanda görev aldı? Şu an ne iş yapıyor?

Hüseyin Emre Uzer hangi üniversiteden mezun oldu? SPK’da ne iş yaptı? Hangi şirketlerde çalıştı? Yeni GİMAT GYO’da hangi alanda çalışmalar yürütüyor? İşte Hüseyin Emre Uzer’in hayatı...

Seyit Hüseyin Gürel Kimdir? Seyit Hüseyin Gürel nereden mezundur?

Seyit Hüseyin Gürel ne iş yapıyor? Seyit Hüseyin Gürel’in mesleği nedir? Seyit Hüseyin Gürel nereden mezundur? İşte detaylar!

Hüseyin Arslan kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Arslan kimdir? Kaç yaşında? Hüseyin Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hüseyin Arslan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hüseyin Arslan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Ardor İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ardor İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Güler, Hikmet Güler ve Hüseyin Güler ortaklığında kuruldu.

Hüseyin Seyit Gürel, TSKB GYO'dan ayrıldı!

TSKB GYO Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Seyit Gürel görevinden istifaen ayrıldı.  Şirketin boşalan Yönetim Kurulu üyeliğine Sevilay Kıran'ın seçilmesine karar verildi.

Seyit Hüseyin Gürel kimdir?

TSKB GYO Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Hüseyin Gürel kimdir? Seyit Hüseyin Gürel daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Seyit Hüseyin Gürel'in biyografisi...

Hüseyin Altaş: AVM’ler kapalı olduğu sürece kira almayacağız!

Koronavirüsü salgını nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün açıkladığı paket ve vatandaşa "3 hafta evde kalın" çağrısı sonrası AVM’ler de geçici süreliğine kapatma kararı aldı. AYD Başkanı Hüseyin Altaş, “Çalışanların hak kaybı olmayacak, mağazalardan da kira talep edilmeyecek” dedi…

Hüseyin Daşgın'ın 2 katlı binasında kaçak kat yıkıldı!

CHP'li Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin Genel Sekreteri Hüseyin Daşgın, Köyceğiz gölü manzaralı 2 katlı evine kaçak kat yaptırıp, yasal tarihten sonra yaptığı halde İmar Barışı kapsamına sokmaya çalışmıştı. 

Mina Başaran vefat etti! Hüseyin Başaran'ın acı günü!

Birleşik Arap Emirlikleri'nden Türkiye'ye gelen özel uçak, İran'ın başkenti Tahran'ın güneyinde düştü. Başaran Holding'e ait olduğu belirtilen uçakta, bekarlığa veda partisinden dönen Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve 7 kız arkadaşı olduğu bildirildi.

Heybeliada'daki Hüseyin Rahmi Gürpınar Evi restore edilecek!

Heybeliada'daki Hüseyin Rahmi Gürpınar Evi'nin restorasyon ihalesi yarın gerçekleşecek. Hüseyin Rahmi Gürpınar Evi'nin restorasyonunun 350 gün içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Hüseyin Gürlesin yatırımcıları Pamukkale'ye davet etti!

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Dünya Miras Listesi'nde yer alan Pamukkale ile Karahayıt bölgesinin hem şifalı su kaynakları, hem tabii güzellikleriyle bir cazibe merkezi olduğunu belirterek, yerli ve yabancı turistleri ilçelerine davet etti.

Hüseyin Güney: Alanya’da büyük yatırımlar başlayacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Turizm sezonunun ardından Alanya’da büyük yatırımlar başlayacak" dedi.

Hüseyin Güler Haberi

Hüseyin Güler

Güler Grup firmalarından Site inşaat. 45 personelinin eğitim ve kurs giderlerini karşıladı. Şirketin projelerinde görev alan boyacı, ahşap kalıpçı, duvara, betonarme deniiici işçici ve ustalar teorik ve pratik eğitimden geçtikten soma, zül ve pratik sınava girdi. Sınavlar da. teorik bolümde yüzde 60. pratik bolümde yüzde 80 başarı sağlayan idiler, mesleki yeterlilik belgesine sahip olacaklar Bu belgeye sahip işçi ve ustalar Türkiye'nin her şehrinde ve AB ülkelerinde çalışabilecek. Site inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Güler, mesleki yeterlilik belgelendirme surecinin AB muktesebatının bir paıçası olduğunu. uygulama ile 'bilinçli ustalar ve çalışanlar.


Hürriyet...