24 / 04 / 2024

Hüseyin Koçak

Hüseyin Koçak

Kösedağlı İnşaat Gayrimenkul Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ünsal Altan, Hüseyin Koçak ve Hasan Tunç tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta kuruldu

Hüseyin Avni Paşa Korusu'na kaçak inşaat mı yapılıyor?

İşadamı Mehmet Cengiz’in aldığı Hüseyin Avni Paşa Korusu’nda sular durulmuyor. Koruda tek katlı bir müştemilatın yerine ev gibi üç katlı bir bina yapıldığı iddia edildi.

Hüseyin Daşgın'ın 2 katlı binasında kaçak kat yıkıldı!

CHP'li Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin Genel Sekreteri Hüseyin Daşgın, Köyceğiz gölü manzaralı 2 katlı evine kaçak kat yaptırıp, yasal tarihten sonra yaptığı halde İmar Barışı kapsamına sokmaya çalışmıştı. 

Hüseyin Boz kimdir?

3 Mayıs 2018’den beri Çankırı Belediye Başkanı olarak görev yapan Hüseyin Boz, 2019 yerel seçimlerinde de Ak Parti Çankırı Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Hüseyin Boz kimdir?

Hüseyin Avni Paşa'nın miras davasında flaş gelişme!

Osmanlı sadrazamlarından Hüseyin Avni Paşa’nın 4’üncü kuşak torunları, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nün (FSM) Anadolu Hisarı’ndaki 113 dönümlük arazinin dedelerine ait olduğunu iddia ederek, dava açtı.

Mina Başaran vefat etti! Hüseyin Başaran'ın acı günü!

Birleşik Arap Emirlikleri'nden Türkiye'ye gelen özel uçak, İran'ın başkenti Tahran'ın güneyinde düştü. Başaran Holding'e ait olduğu belirtilen uçakta, bekarlığa veda partisinden dönen Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve 7 kız arkadaşı olduğu bildirildi.

Emlakkulisi.com Webmasterı Hüseyin Uslu evlendi!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com Webmasterı Hüseyin Uslu ile Şeyda Sağlam dün akşam evlendi. 

Hüseyin Ekmen'den TOKİ çıkarması!

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şubesi Başkanı Hüseyin Ekmen, Ankara'da TOKİ'ye çıkarma yaptı. TOKİ yöneticilerini Ak Parti İl Başkanı Diyaettin Uçar ile birlikte ziyaret etti.

Ömer Faruk Koçak'tan hızlı tren önerisi!

Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, 60 yıldır hayali kurulan Çıldır Havaalanı'nın alternatifinin Adnan Menderes Havaalanı'na bağlantıyı sağlayacak hızlı tren olabileceğini söyledi.

Hüseyin Tosun termal otel bilmecesine son noktayı koydu!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, 2012 yılında jeotermal turizm amacıyla özel bir şirkete satılan Şehitlioğlu Mahallesi Çakırca Mevkii’ndeki araziyi tekrar Kula Belediyesi’ne kazandırarak Termal Otel ve sosyal yaşam alanı projesi için kolları sıvadı.

Hüseyin Şahin'den Bursa Yenişehir'e yatırım müjdeleri!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı olan Nihat Bıçak bugünkü yazısında Bursa Milletvekili aynı zamanda TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanvekilliği görevinde bulunan Hüseyin Şahin ile TBMM'deki ziyaretini anlattı. İşte o yazı...

Hüseyin Şahin'den izinsiz yapılara yeni yasa teklifi!

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, yapı ruhsatı ve yapı kullanma izni bulunmayan yapılara, geçici elektrik, su, kanalizasyon ve doğalgaz bağlantısı yapılması için yasa teklifi hazırladı.

Hüseyin Üzülmez: Kartepe'nin imar planında sorun yok!

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, sürekli büyüyen ve değişen Kartepe ilçesinde imar işlerinin çok daha verimli ve hızlı yapılabilmesi adına belediye birimlerinin çalışma ortamları ve imkanlarını günümüz koşullarına uygun hale getirdi.

Hüseyin Babacanoğlu Çanakkale Kentsel Yenileme projesini eleştirdi!

Çanakkale Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Babacanoğlu düzenlediği haftalık basın toplantısında, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Babacanoğlu Çanakkale Belediyesinin Kentsel Yenileme Projesini de eleştirdi...

Hüseyin Koçak Haberi

Hüseyin Koçak


Kösedağlı İnşaat Gayrimenkul Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ünsal Altan, Hüseyin Koçak ve Hasan Tunç tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta kuruldu. Kösedağlı İnşaat Gayrimenkul Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket her türlü inşaat ve taahhüt işleri yapmak müteahhitlik hizmetleri yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Kösedağlı İnşaat Gayrimenkul Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Bağcılar, Kemalpaşa Mahallesi, Namık Kemal Caddesi, 9/2 Sokak,...