29 / 03 / 2024

Hüseyin Mutlu Akpınar

Hüseyin Mutlu Akpınar

İzmir’in Karşıyaka ilçesindeki bozulan yollarda bir çalışma başlatan Karşıyaka Belediyesi ekipleri, Aksoy Mahallesi’ndeki yollar içinde harekete geçti.

Hüseyin Mutlu Akpınar: Karşıyaka'yı dünya kenti yapacağız!

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, hem doğum gününde hem de yerel seçimlerin yıl dönümünde proje ve hizmetlerini anlattı. Akpınar “Beş yıllık görev süremiz sonunda Karşıyaka’yı dünya kenti yapacağız” dedi.

Karşıyaka'da eğitim yuvalarına 2 milyon liralık yatırım yapıldı!

Eğitime ve eğitim kurumlarına verdiği destekle adından söz ettiren Karşıvaka Belediyesi, son 1 yılda ilçe sınırlarındaki okullara toplam 2 milyon liralık yatırım yaptı.

Kaçak yıkıma önlem!

Yıkımları düzenlemek için Kentsel Dönüşüm Yönetmeliği oluşturan Karşıyaka Belediyesinde Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, inşaat çalışmalarını yürüten müteahhitlere, yıkım usullerini ve uyulması gereken kuralları anlattı.

Hüseyin Mutlu Akpınar'dan stada yeşil ışık!

Bayramda aile geleneklerini sürdürdüklerini söyleyen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Yalı'da stat projesi için de, " Arazilerimiz kamulaştırılacak ve binalar boşaltılacaksa buyursunlar " dedi.

Hüseyin Mutlu Akpınar: Karşıyaka'da öncelikli hedef kentsel dönüşüm!

CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, seçimleri açık ara farkla kazanacaklarını ve mutlu insanların yaşadığı bir ilçe yaratacaklarını söyledi. Akpınar 'Karşıyaka'da öncelikli hedef kentsel dönüşüm' dedi...

Malatya Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Malatya'nın Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi verdi.

Akpınar 2022 İnşaat Hırdavat Reklam Kozmetik Ve Orman Ürünleri Kimyevi Maddeler Lojistik Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Akpınar 2022 İnşaat Hırdavat Reklam Kozmetik Ve Orman Ürünleri Kimyevi Maddeler Lojistik Ticaret Ltd.Şti. Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Suat Akpınar tarafından kuruldu.

Hüseyin Keskin’e Atlaspark AVM hakkında suç duyurusu!

AKP’li Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin hakkında görevini kötü kullandığı iddiasıyla suç duyurusunda bulunuldu...

Hüseyin Avni Mutlu'ya okul kirası davası!

FETÖ’den girdiği cezaevinden geçen ay tahliye edilen İstanbul eski Valisi Hüseyin Avni Mutlu’ya yönetim kurulu başkanı olduğu İOSB’de “görevi kötüye kullanmak”tan 2 yıl hapis cezası isteminde bulunuldu. 

Hüseyin Mutlu Akpınar'dan müteahhitlere ilginç tehdit!

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, müteahhitlere 'Yaptığınız her daire için iki ağaç dikeceksiniz. Yoksa ruhsat alamazsınız' diyerek Karşıyaka farkını ortaya koyduklarını ifade ediyor.

Karşıyakalı müteahhitlerden zeytin fidanı bağışı!

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, ilçede hayata geçirilen yatırımlardan ve projelerden bahsetti. Akpınar, ilçede inşa edilen her yeni daire için müteahhitlerin en az iki zeytin fidanı bağışladığını söyledi.

Sancaktepe Akpınar Mahalle Konağı açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sancaktepe Belediyesi, Akpınar Mahalle Konağı'nı hizmete açtı.

Evrensel Çocuk Müzesi'nde sona yaklaşıldı!

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın vizyon projeleri arasında yer alan ‘Evrensel Çocuk Müzesi ve Eğitim Kampüsü’nün yapımında sona yaklaşıldı.

İzmir Örnekköy’deki Romanlara kooperatif müjdesi!

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Örnekköy’deki Roman vatandaşlarla buluştu. Akpınar toplantıda, Romanların yaşam standartlarını geliştirmeye yönelik projelerini anlattı.

İzmir Karşıya'da mahalle merkezi ve yeni otopark hizmete açıldı!

İzmir Karşıya Cumhuriyet Mahallesi'nde Mahalle Merkezi ile yenilenen otopark hizmete açıldı. Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, mahalleli ile bir araya geldi.

Heybeliada'daki Hüseyin Rahmi Gürpınar Evi restore edilecek!

Heybeliada'daki Hüseyin Rahmi Gürpınar Evi'nin restorasyon ihalesi yarın gerçekleşecek. Hüseyin Rahmi Gürpınar Evi'nin restorasyonunun 350 gün içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Bursa Akpınar'da kentsel dönüşüm için imzalar atıldı!

Deprem riskine karşı Bursa'da başlatılan kentsel dönüşüm tüm hızıyla devam ediyor. İnşaat firmasıyla Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm Sosyal Dayanışma Derneği yetkilileri arasında protokol imzalandı.

İzmir Karşıyaka Çarşısı cazibe merkezi olacak!

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar," Karşıyaka Çarşısı'nı çok önemli bir cazibe merkezi haline getireceğiz. Projemiz hazır, sadece biraz zamana ihtiyacımız” dedi.

Hüseyin Mutlu Akpınar Haberi

Hüseyin Mutlu Akpınar

Karşıyaka Belediyesi ekipleri, ilçede bozulan ve eskiyen yolları estetik bir görünüme kavuşturmak için bir çalışma başlattı. Aksoy Mahallesinde de harekete geçen belediye ekipleri, 2 bin metrekarelik alanı kapsayan parke taşı döşeme çalışmalarının startını verdi. 1745, 1754, 1751 ve 1756 numaralı dört sokağı kapsayan çalışmalar, vatandaşları memnun etti.

Daha güzel ve çağdaş bir kent oluşturmak için tüm imkanlarıyla mücadele ettiklerini ifade eden Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Sosyal ve kültürel hizmetlerin yanı sıra altyapı hizmetleri ve fiziki yatırımlara da büyük önem veriyoruz. Sürekli hale gelen hizmet seferberliğiyle, Karşıyakamızın çehresini değiştiriyoruz. En çok sorun yaşanan bölgelerimize öncelik vererek, Karşıyakamızın her mahallesini, her sokağını elden geçirip tüm eksiklikleri ve ihtiyaçları gidereceğiz. Şantiyemizde ürettiğimiz asfalt ve parke taşlarını kullanarak, bir yandan da önemli...