26 / 04 / 2024

Hüseyin Olan

Hüseyin Olan

Bitlis Belediyesi Eş Başkanı Hüseyin Olan, çarşı içi trafiğinin rahat bir nefes alması için 4 ayrı proje hazırladıklarını söyledi. İşte Başkan Olan'ın projelerle ilgili açıklaması...

Hüseyin Emre Uzer, Yeni Gimat GYO'dan ayrıldı!

Yeni Gimat GYO Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olarak görev yapmakta olan Hüseyin Emre Uzer bu görevlerinden ayrıldı.

Hüseyin Sözlü: Adana’nın 50 yıllık planlamasını yapıyorum!

Adana Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ''Birinci sınıf tarım toprağı olan yerlerde uygulama yapmıyorum. Projelerimizi birinci derece kentin ve kentsel dönüşüm içinde yapıyoruz. Dönüşümü merkezde cazip kılmak için ada bazında teşvikler yapıyorum''dedi.

Hüseyin Çıldır: Suriyeliler'e TOKİ'den ev verilmemeli!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Hüseyin Çıldır, gündemde olan Suriyelilere vatandaşlık verilmesi konusunda açıklamalarda bulundu.

Hüseyin Şahin'den Bursa Yenişehir'e yatırım müjdeleri!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı olan Nihat Bıçak bugünkü yazısında Bursa Milletvekili aynı zamanda TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanvekilliği görevinde bulunan Hüseyin Şahin ile TBMM'deki ziyaretini anlattı. İşte o yazı...

Hüseyin Ersin Takla kimdir?

Akiş GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor. Akiş GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarından olan Hüseyin Ersin Takla kimdir? Hüseyin Ersin Takla, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Hüseyin Memiş: TOKİ projesi bizim projemizdir!

Kanunla getirilen İntibak Yasası'nın emeklilerin kazanılmış olan haklarının da ihlaline neden olduğunu ifade eden Türkiye Emekliler Derneği Şube Başkanı Hüseyin Memiş, "TOKİ projesi, Türkiye Emekliler Derneği'nin bir projesidir'' dedi.

Cengiz İnşaat'a Hüseyin Avni Paşa Köşkü için suç duyurusu!

Cengiz inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz'in, doğal sit alanı olan Üsküdar'daki tarihi Hüseyin Avni Paşa Korusu'nda iş makineleriyle çalışma başlamıştı. CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri Cengiz İnşaat'a suç duyurusunda bulund

1999 yılında Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı tarih olmak üzereymiş!

1999 yılında Boğaz'ın günümüze ulaşmış en eski yalısı olan Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı yok olmak üzereymiş. Mülkiyeti Amcazade Hüseyin Paşa Vakfı'na ait tarihi yalı, en son 1956 yılında yetersiz bir onarım görmüş.

Esenyurt Hüseyin Çelik İlkokulu’nun temeli atıldı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Esenyurt ’ta kendi adını taşıyacak olan ilkokulun temel atma törenine katıldı. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt ‘ta yeni okullar ve camii yapılacağının müjdesini verdi.

Hüseyin Aslan: İşsizlik fonu ile konut üretilsin!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, İşsizlik Fonu'nda toplanan yaklaşık 90 milyar TL'nin yüzde 10'luk kısmı olan 9 milyar TL ile yılda 150 bin konut yapılabileceğini böylece işsizliğe de çözüm üretilebileceğini söyledi

1995 yılında Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı neredeyse kül olacakmış!

1995 yılında mülkiyeti Köprülü Hüseyin Paşa Vakfı'na ait olan tarihi Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı, birkaç sarhoşun ısınmak için yaktığı soba yüzünden kül olma tehlikesi atlatmış.

Göcek iki koyun işletim ihalesini Hüseyin Gülen kazandı!

Tartışmalara neden olan Göcek’in ihaleye çıkartılan dört koyundan ikisini Hüseyin Gülen adlı işletmeci aldı. Gülen iki koy için toplam 2 milyon 150 bin lira ödeyecek. Çevreciler dava açmaya hazırlanıyor.

Hüseyin Sözlü: Kentin siluetini düzenleyelim!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret eden yapı müteahhitleri, Hüseyin Sözlü’yle kente enerji ve sinerji geldiğini belirterek, birlikte güzel işlere imza atacaklarına olan inançlarını dile getirdiler.

Hüseyin Olan Haberi

Hüseyin Olan

Bitlis Belediyesi Eş Başkanı Hüseyin Olan, çarşı içi trafiğinin rahat bir nefes alması için 4 ayrı proje hazırladıklarını söyledi.


Başta köy ve ilçe minibüslerinin çarşı merkezinde çıkarmak için Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne ait olan ve kiralama sistemi ile Bitlis Belediyesi’nin kullandığı Arap Köprüsü mevkiindeki alana taşımak için gerekli saha çalışmalarını bitirdiklerini ifade eden Olan, bu konu ile ilgili cumartesi günü minibüsçülerle ve kooperatiflerle bir toplantı yapacaklarını belirtti. 


Eş Başkan Hüseyin Olan, Bitlis’in en büyük sorununun trafik sorunu olduğunu anlatarak, trafik konusunu Bitlis halkının ve esnafın desteğiyle aşmak istediklerini söyledi. Olan, “Bilindiği üzere Bitlis’teki en büyük sorun çarşı merkezindeki trafik ve otopark sorunudur. Otopark sorununun çözülmemesi ile birlikte ona bağlı olarak ikinci büyük sorunumuz ise kaldırım işgalidir. Daha önce şehirlerarası yol Bitlis çarşısı...