27 / 04 / 2024

Hüseyin Şahin

Hüseyin Şahin

AK Parti Ekonomik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yıldırım’ın modern ve çok amaçlı gençlik ve spor kompleksine kavuşacağını müjdeledi.

Hüseyin Şahin: Bursa'da Haziran ayında kentsel dönüşüm başlayacak!

Milletvekili Hüseyin Şahin, Haziran ayında yapılacak seçimlerden sonra Bursa’da kentsel dönüşüm hamlesi başlatılacağını söyledi. Şahin, kentsel dönüşüm için harekete geçmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Bursa'da kentsel dönüşüm seçimlerden sonra başlıyor!

Milletvekili Hüseyin Şahin, Haziran ayında yapılacak seçimlerden sonra Bursa'da Kentsel Dönüşüm hamlesi başlatılacağını söyledi.

Bursa'da seçimlerden sonra kentsel dönüşüm başlayacak!

AK Parti Bursa Milletvekili Şahin, seçimlerin hemen arkasından Bursa'da kentsel dönüşüm hamlesi başlatılacağını belirterek, herkesin harekete geçmesi gerektiğini söyledi.

Yenişehir'e 104 yataklı huzurevi açılıyor!

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir'e yapılan huzurevinin önümüzdeki ay hizmete açılacağını söyledi. Şahin, "52 oda ve 104 yatak kapasiteli yaşlı barınma evimizin inşaatının yüzde 80'lik tefrişatı tamamlandı" dedi.

Yenişehir'in yeni huzurevi Nisan'da açılacak!

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir'e yapılan huzurevinin önümüzdeki ay hizmete açılacağını söyledi. Şahin, "52 oda ve 104 yatak kapasiteli yaşlı barınma evimizin inşaatı TOKİ tarafından yapıldı." dedi.

Bursa hizmetin en iyisine layıktır!

Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin Anayurt Gazetesi köşe yazarı Murat Polat'a ''Bursa hizmetin en iyisine layıktır'' açıklamasını yaptı.

Hüseyin Şahin: Hizmete açılacak okullar için 1 milyon 419 bin lira ödenek ayrıldı!

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İnegöl'deki mevcut okullar ile yeni eğitim öğretim döneminde hizmete açılacak okulların ödenek taleplerinin karşılandığını bildirdi. Anadolu, teknik ve meslek liselerinin ihtiyaçları karşılanacak.

Rote İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rote İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eyüp Kalkan, Hüseyin Şahin ve Nihat Güran tarafından 450 bin TL'lik sermaye ile 8 Mayıs'ta kuruldu

Hüseyin Şahin'den Bursa Yenişehir'e yatırım müjdeleri!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı olan Nihat Bıçak bugünkü yazısında Bursa Milletvekili aynı zamanda TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanvekilliği görevinde bulunan Hüseyin Şahin ile TBMM'deki ziyaretini anlattı. İşte o yazı...

Hüseyin Şahin'den izinsiz yapılara yeni yasa teklifi!

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, yapı ruhsatı ve yapı kullanma izni bulunmayan yapılara, geçici elektrik, su, kanalizasyon ve doğalgaz bağlantısı yapılması için yasa teklifi hazırladı.

Hüseyin Şahin Tüzen kimdir?

İzmir İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Hüseyin Şahin Tüzen kimdir? Hüseyin Şahin Tüzen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hüseyin Şahin Tüzen, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Hüseyin Şahin Tüzen..

Hüseyin Şahin: Bursa'da Haziran ayında kentsel dönüşüm başlayacak!

Milletvekili Hüseyin Şahin, Haziran ayında yapılacak seçimlerden sonra Bursa’da kentsel dönüşüm hamlesi başlatılacağını söyledi. Şahin, kentsel dönüşüm için harekete geçmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Hüseyin Şahin: Geleceğin kenti Yenişehir olacak!

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir'de yapım çalışmalan süren arıtma tesisi, meslek lisesi, kültür merkezi ve düğün salonu inşaatlarını inceledi. Şahin "Geleceğin kenti Yenişehir olacak" dedi

AK Parti Milletvekili Hüseyin Şahin Bursa Yenişehir'i inceledi!

AK Parti Milletvekili Hüseyin Şahin, Bursa'nın Yenişehir ilçesinde incelemelerde bulundu. Yenişehir'de Başbakan yardımcısı Bülent Arınç'm hizmete açacağı yatırımları inceleyen Milletvekili Hüseyin Şahin, yetkililerden bilgi aldı.

Hüseyin Şahin: Hizmete açılacak okullar için 1 milyon 419 bin lira ödenek ayrıldı!

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İnegöl'deki mevcut okullar ile yeni eğitim öğretim döneminde hizmete açılacak okulların ödenek taleplerinin karşılandığını bildirdi. Anadolu, teknik ve meslek liselerinin ihtiyaçları karşılanacak.

Hüseyin Aslan: Bayraklı'da gökdelen ve AVM'lere izin vermem!

AVM'lere izin vermeyiz DSP Bayraklı Belediye Başkan adayı Hüseyin Aslan, ilçede AVM ve gökdelenlere izin vermeyeceğini söyledi DSP Bayraklı Belediye Başkan adayı Hüseyin Aslan, Bayraklı Sevgi Yolu'nda vatandaşlara seslendi...

Hüseyin Aslan, Bayraklı'nın sorunlarına değindi!

Kentsel dönüşümü korkulu rüya olmaktan çıkaracağını söyleyen DSP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Aslan, yaptığı açıklamada " Kooperatifçiliği biliyoruz. Geçmişimiz ve yaptıklarımız bunun garantisi " dedi

Hüseyin Kotan hurdalardan evine kalorifer sistemi kurdu!

Hüseyin Kotan: "Hurda malzemelerle kurduğum sistem sayesinde 1,5 ton kömürle hem tüm evi ve garajı ısıtıyor hem de 24 saat sıcak su ihtiyacımızı karşılıyoruz" dedi

Hüseyin Mutlu Akpınar: Karşıyaka'da öncelikli hedef kentsel dönüşüm!

CHP Karşıyaka Belediye Başkan adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, seçimleri açık ara farkla kazanacaklarını ve mutlu insanların yaşadığı bir ilçe yaratacaklarını söyledi. Akpınar 'Karşıyaka'da öncelikli hedef kentsel dönüşüm' dedi...

Rıza Hüseyin Erkanlı kimdir?

Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı, iş hayatına üniversite son sınıfta, kurduğu inşaat şirketi ile giriş yaptı. Peki Rıza Hüseyin Erkanlı kimdir? İşte biyografisi...

Hüseyin Aslan Bayraklı'da satışa çıkarılan arsalara tepki gösterdi!

DSP Bayraklı Belediye başkan adayı Hüseyin Aslan, “Seçime bir ay kala bu tür satış, hem etik hem de doğru değil. Alelacele yapılan bu satışların sonucu, genellikle suistimal olmuştur. Bayraklı’ya bu yaşatılmamalıdır.” dedi...

Hüseyin Şahin Haberi

Hüseyin Şahin

AK Parti Ekonomik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yıldırım’ın modern ve çok amaçlı gençlik ve spor kompleksine kavuşacağını müjdeledi. Şahin, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ihalesi yapılan ve yüklenici firmaya yer teslimi yapılan tesisin, 2 yılda hizmete gireceğini belirtti.


AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin yaptığı yazılı açıklamada, Yıldırım ilçesi Yiğitler Mahallesi’ne yapılması planlanan Gençlik Spor Kompleksi ve Jimnastik Salonu’nun ihalesinin 25 Temmuz 2016 tarihinde yapıldığını tamamlanmasından sonra inşaatı üstlenen firma ile sözleşme yapılarak önceki gün yer tesliminin gerçekleştirildiğini açıkladı. Toplamda yaklaşık 9 bin metrekarelik bir alanda inşa edilecek spor kompleksinin, Yıldırım’a ayrı bir hava katacağını kaydeden Şahin, Barış İnşaat tarafından yapılacak tesisin, 27 milyon 659 bin liraya mal olacağını ifade etti.


Gençlik ve Spor Kompleksi’nin içinde...