23 / 04 / 2024

Hüsnü Özyeğin kimdir

Hüsnü Özyeğin kimdir

Dünya gazetesi yazarı Kerim Ülker, Doğuş Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ile iş adamı Hüsnü Özyeğin arasındaki AVM satışı anlaşmasının iptal edildiğini yazdı. 

Hüsnü Özyeğin’in serveti 2,9 milyar dolar!

Hüsnü Özyeğin diyorki; “İnsanlar eşit koşullarda doğmuyor ve öyle yaşamıyor. Bu nedenle hayatta daha fazla şeyler elde etme şansı olanların bunları ihtiyacı olanlarla paylaşmasının bir gereklilik olduğunu düşünüyorum.”

Rusya Credit Europe Bank satılmayacak!

FİBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin'in bankası Credit Europe Bank'ın kesinlikle satılmayacağı Rusya Merkez Bankası'na bildirildi.

En çok bağış yapan Türkler arasında inşaatçılar da var!

Capital Dergisi tarafından Türkiye’de hayırseverlik alanında farkındalık yaratmak amacıyla başlatılan ‘Gönlü Zengin İş İnsanları Araştırması’ açıklandı. En çok bağış yapan Türkler arasına inşaatçılar da var.

Hüsnü Özyeğin AVM açacak!

Avrupalı AVM zinciri McArthurGlen ile ortaklık yapan Fiba Holding'in patronu Hüsnü Özyeğin, Alemdağ ve Göktürk'e indirimli lüks marka AVM'si açacak.

HSBC'nin şubelerine Hüsnü Özyeğin talip oldu!

Türkiye’de ticari bankacılıktaki faaliyetlerinde küçülmeye gitmesinin ardından şimdi de bireysel bankacılık faaliyetlerini satmak isteyen İngiliz HSBC’nin şubelerine Fibabanka’nın sahibi Hüsnü Özyeğin’in talip olduğu öğrenildi.

Bir gün AVM yaparsam Vahap Küçük'e danışacağım!

LC Waikiki'nin patronu Vahap Küçük'ün başarılarını öven Hüsnü Özyeğin, "Sayın Küçük, inşaatı tamamlanmış AVM'de hazır merdivenleri söktürmüş bir isim. Yarın öbür gün AVM yaparsam Vahap'a danışacağım" dedi.

Hüsnü Özyeğin: Birgün AVM yaparsam Vahap'a danışacağım!

LC Waikiki'nin patronu Vahap Küçük'ün başarılarını öven Hüsnü Özyeğin, "Sayın Küçük, inşaatı tamamlanmış AVM'de hazır merdivenleri söktürmüş bir isim. Yarın öbür gün AVM yaparsam Vahap'a danışacağım" dedi.

Hüsnü Özyeğin Finansbank’ın genel müdürlük binasını 65 milyon 250 bin dolara aldı!

Türkiye’nin en zengin işadamlarından ve Fibabanka’nın Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin, kendisine çok uğurlu geldiğine inandığı Finansbank’ın genel müdürlük binasını 65 milyon 250 bin dolara geri aldı.

Hüsnü Özyeğin Finansbank genel müdürlük binasını geri aldı!

Yılbaşında Avrupa Yakası Levent’te satın aldığı ‘Kristal Kule’ye taşınmayı planlayan Finansbank’ın, Esentepe’deki mevcut olan genel müdürlük binasını, Fibabanka’nın Yönetim Kurulu Başkanı olarak Hüsnü Özyeğin aldı.

Hüsnü Özyeğin, Finansbank’ın genel müdürlük binasını geri aldı!

Yılbaşında Avrupa Yakası Levent’te satın aldığı ‘Kristal Kule’ye taşınmayı planlayan Finansbank’ın, Esentepe’deki mevcut olan genel müdürlük binasını, Fibabanka’nın Yönetim Kurulu Başkanı olarak Hüsnü Özyeğin aldı.

Fiba Grubu, Rixos Premium Tekirova'yı satın aldı!

Türkiye'nin en büyük otel ve tatil köyü zincirlerinden Rixos, "yüzüktaşı" diye nitelenebilecek değerdeki bir halkasını elden çıkardı. Rixos Grubu, Rixos Premium Tekirova'yı Hüsnü Özyeğin'in sahip olduğu Fiba Grubu'na sattı.

Hüsnü Özyeğin: Yeni yatırımlar ve yeni sektörlerle hızlı büyüyeceğiz!

Finansbank’ı kurarak büyük başarılara imza atan duayen işadamı Hüsnü Özyeğin artık işlerini kızı Ayşecan ve oğlu Murat ile birlikte yönetiyor. Özyeğin, “Yeni yatırımlar ve yeni sektörlerle hızlı büyüyeceğiz” diyor.

Fiba Sağlık Yatırımları, Florence Nightingale ile ortak girişim kurmak için Rekabet Kurumu'na başvurdu!

Fiba Sağlık Yatırımları, Florence Nightingale ile ortak girişim kurmak için Rekabet Kurumu'na başvurdu. İnternet sitesinde yer alan bilgiye göre, Grup Florence Nightingale Hastaneleri beş adet hastaneye sahip.

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın ne iş yapıyor?

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın'ın eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın'ın kim olduğu ve Hüseyin Aydın'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ne iş yapıyor? Hangi üniversitelerde ders veriyor? Hangi alanlarda çalışıyor?

Doğuş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Av. Hasan Hüsnü Güzelöz kimdir? Ne iş yapıyor? Av. Hasan Hüsnü Güzelöz hangi alanlarda danışmanlık yapıyor? İşte Av. Hasan Hüsnü Güzelöz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin Kimdir?

Murat Özyeğin kimdir? Murat Özyeğin’in mesleği nedir? Murat Özyeğin hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hüseyin Aydın Kimdir?

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın’ın mesleği nedir? Hüseyin Aydın hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hüsnü M. Özyeğin kimdir?

Hüsnü Özyeğin kimdir, 1989 yılından itibaren Fiba Holding A.Ş. Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı’dır. İşte Hüsnü M. Özyeğin'in biyografisi...

Hüsnü Akhan Kimdir?

Hüsnü Akhan kimdir? Hüsnü Akhan’ın mesleği nedir? Hüsnü Akhan hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hüseyin Bürge kimdir? 

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.- Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi / Metro Yatırım Ortaklığı A.Ş.-Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Bürge kimdir? Hüseyin Bürge hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hüseyin Bürge biyografisi..

Hüsnüoğulları Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüsnüoğulları Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Tefiye tarafından kuruldu.

Hyundai kamyonetten şok fiyat! İşte H-100 Kamyonet’in 10 Ekim 2022 fiyat listesi…

Güney Koreli otomobil üreticisi Hyundai’nin kamyoneti H-100’ün ekim ayı fiyat listesi açıklandı. İşte, Hyundai H-100 Kamyonet’in 10 Ekim 2022 fiyat listesi…

Hyundai kamyonetten şok fiyat! İşte H-100 Kamyonet’in 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Güney Koreli otomotiv devi Hyundai’nin kamyoneti H-100’ün fiyat listesi yayımlandı. İşte, Hyundai H-100 Kamyonet’in 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Hyundai’den ticari araçlarda şok fiyat! İşte H-100 Kamyonet’in 18 Eylül 2022 fiyat listesi…

Koreli otomobil üreticisi Hyundai’nin kamyoneti H-100’ün fiyat listesi açıklandı. İşte, Hyundai H-100 Kamyonet’in 18 Eylül 2022 fiyat listesi…

Hüsnü Akhan, yeniden Doğuş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Hüsnü Akhan, yeniden Doğuş GYO Yönetim Kurulu başkanı olarak seçildi. 

İhlas Gayrimenkul'de yönetim kurulu değişikliği!

İhlas Gayrimenkul'ün Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliği'nden ayrılan Hüsnü Kurtiş'in yerine, ilk Genel Kurul'a kadar Mustafa Tansu'nun getirilmesine, Hüsnü Kurtiş'in şirketteki Denetim Komitesi Başkanlığı görevine Mustafa Tansu'nun getirilmesine karar verildi. 

Hüsnü Özyeğin kimdir Haberi

Hüsnü Özyeğin kimdir

Kerim Ülker, "Şahenk-Özyeğin anlaşması iptal” başlığıyla yayımlanan yazısında "Doğuş Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ile işadamı Hüsnü Özyeğin arasındaki anlaşma iptal edildi. Bu yılın haziran ayında Gebze’deki AVM’sini satmak için Özyeğin ile masaya oturan Şahenk, anlaşmadan çekildi" şeklinde ifadeler kullandı.

"Hatırlanacağı üzere Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ tarafından yapılan açıklamada 60 bin 585 metrekare alan üzerinde kurulu Gebze Center AVM yanı sıra otel ve 2 dönümlük arsanın 102.5 milyon euroluk satış işlemi tamamlandığı belirtilmişti. Ancak anlaşmanın iptal edildiği açıklandı" diyen Ülker, şöyle devam etti:

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, söz konusu satışın taraflar arasında karşılıklı varılan mutabakat sonucunda iptal edildiği belirtildi.

50 bin TL sermayeli Seyir Gayrimenkul 11 Mayıs 2017'de kuruldu. Şirketin kurucusu Hollanda'da bulunan...