27 / 04 / 2024

Hüsnü Özyeğin rüzgar santrali için yer arıyor

Hüsnü Özyeğin rüzgar santrali için yer arıyor

İşadamı Hüsnü Özyeğin’in şirketi Fina Enerji’nin rüzgar santrali projesi, 3. havalimanına takıldı. Ulaştırma Bakanlığı uçak rotasındaki rüzgar güllerinin taşınmasını istedi. Özyeğin, santral için yer bakıyor

Altın almanız için son şans! Altında rüzgar tersine dönecek! İslam Memiş rakam ve tarih verdi!

Altın fiyatları için rüzgarın tersine döneceğini belirten Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ''Altın almanız için son şans'' diyerek altının geleceği rakamı tarih vererek açıkladı.

Altında haziran rüzgarı başladı! Altının efendisi İslam Memiş gram altın için rekor rakamı resmen açıkladı! 

Altının efendisi İslam Memiş, haziran ayına girilmesi ile altında rüzgarın başladığını söyleyerek, gram altın için rekor rakamı resmen açıkladı.

Hüsnü M. Özyeğin kimdir?

Hüsnü Özyeğin kimdir, 1989 yılından itibaren Fiba Holding A.Ş. Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı’dır. İşte Hüsnü M. Özyeğin'in biyografisi...

İnşaat sektöründe indirim rüzgarı! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 14 Ocak 2023 güncel demir fiyat listesi

İnşaat sektörünü sevindirecek indirim haberleri gelmeye devam ediyor. Bu hafta inşaat sektöründe indirim rüzgarı görüldü. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi. Peki güncel demir fiyatları ne kadar oldu? 14 Ocak 2023 güncel demir fiyat listesi.

Hüsnüoğulları Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüsnüoğulları Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Tefiye tarafından kuruldu.

Poyraz Rüzgarı Mobilya İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Poyraz Rüzgarı Mobilya İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Hıdır Demircan tarafından kuruldu.

Hüsnü Akhan Galataport işlerinden doğrudan sorumlu olacak!

Doğuş Grubu'ndaki değişim yönetim kademesiyle devam ediyor.  13 yıldır Doğuş Grubu CEO'su olarak görev yapan Hüsnü Akhan ise yeni dönemde yönetim kurulu başkan vekili olarak görevine devam edecek. Akhan, inşaat ve Galataport işlerinden doğrudan sorumlu olacak…

Ferit Şahenk ve Hüsnü Özyeğin arasındaki 102.5 milyon euroluk anlaşma iptal!

Dünya gazetesi yazarı Kerim Ülker, Doğuş Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ile iş adamı Hüsnü Özyeğin arasındaki AVM satışı anlaşmasının iptal edildiğini yazdı. 

Gebze Center AVM'nin satışı iptal edildi!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Gebze Center AVM, otel ve ek binalar ile arsanın Hüsnü Özyeğin'in sahibi olduğu Seyir Gayrimenkul Yatırım'a satışının iptal edildiğini açıkladı.

Hükümet inşaat sektörünü destekliyor!

Hükümet inşaat sektörüne destek vermeye devam ediyor. KDV ve tapu harcı indirimi, konut alan yabancıya vatandaşlık verilmesi, sektör için başlatılan uygulamalarla satışların artması hedefleniyor.

Hüsnü Özyeğin Revo Capital’i aldı mı?

Revo’nun büyük yatırımlarından biri olan Hüsnü Özyeğin’in sahibi olduğu Fibabanka şirketi satın alıyor...

Özbekistan'ın en büyük rüzgar santralini Türk şirketi inşa edecek!

Özbekistan'ın en büyük rüzgar santralini Türk şirketi yapacak, santralin inşaatı 2020 yılında tamamlanacak.

Hüsnü Özyeğin’in serveti 2,9 milyar dolar!

Hüsnü Özyeğin diyorki; “İnsanlar eşit koşullarda doğmuyor ve öyle yaşamıyor. Bu nedenle hayatta daha fazla şeyler elde etme şansı olanların bunları ihtiyacı olanlarla paylaşmasının bir gereklilik olduğunu düşünüyorum.”

Hüsnü Özyeğin rüzgar santrali için yer arıyor Haberi

Hüsnü Özyeğin rüzgar santrali için yer arıyor

İstanbul’a yapılacak 3. havalimanı, ağaç katliamı ve ekolojik tahribat iddialarının ardından bu kez de rüzgar enerjisi engeliyle karşılaştı. Tayakadın köyüne yapılması 2012’den beri gündemde olan rüzgar türbinlerinin, havalimanına inip kalkacak uçakların rotasında olduğu anlaşıldı. Ulaştırma Bakanlığı, ağaçlık alanlarıyla bilinen Tayakadın’daki santral alanının taşınmasını isteyince, şirket yeni bir santral sahasına aramaya başladı.


Milliyet’in aldığı bilgiye göre, Fiba Grubu’na bağlı Fina Enerji, uzun süre önce İstanbul’daki Tayakadın köyünde 50 MW kapasiteli rüzgar santraji kurmak için izin aldı. EPDK tarafından izin verilmesinin ardından proje aşamasına gelindi.


Ancak proje doğrultusunda inşaata başlanılamadan önce Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı şirkete uyarıda bulundu. İstanbul’a yapılacak 3. havalimanının santral için izin verilen bölgenin çok yakınında olduğunu bildiren bakanlık, santralin faaliyete geçmesi halinde uçak iniş kalkışında sorun yaşanacağını bildirdi....