28 / 03 / 2024

hüyük

hüyük

Konya’nın Hüyük ilçesinde toplu konutlar için başvuruda bulunan vatandaşlar kura heyecanı yaşadı. Hüyük’te TOKİ 1. etap ev kura sonuçları belli oldu. Anahtar teslimi Eylül'de yapılacak.

Hüyük'te okul sayısı artacak!

Hüyük'te mevcut 3 lise sayısının 5 olması yönünde gayret gösterdiklerini aktaran Hüyük Belediye Başkanı Nusret Akgümüş, yaptığı açıklamada, ilçeye sağlık meslek ve ticaret meslek lisesi kazandırabilmek için belediye olarak kolları sıvadıklarını söyledi.

TOKİ Konya Yalıhüyük’te 608 bin TL’ye ev sahibi olun! ​​​​​​​

TOKİ Konya Yalıhüyük 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Yalıhüyük'te kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Yalıhüyük'te  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Yalıhüyük sosyal konut projesi... 

TOKİ Konya Hüyük 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla!  2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ Konya Hüyük 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Hüyük'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Hüyük'de  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Hüyük sosyal konut projesi...

Özhöyük İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Ve Demir Çelik Limited Şirketi kuruldu!

Özhöyük İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Ve Demir Çelik Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Üçhöyük tarafından kuruldu.

Konya Hüyük TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Hüyük projesinde yer alan 11 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

Aksaray Pazartepe Höyük doğal sit alanı ilan edildi!

Aksaray İli, Merkez İlçesi, Karaören Köyü sınırları içerisinde kalan Pazartepe Höyük'ün 1. ve 3. Derece Arkeolojik Sit Alanı olarak tescil edilmesine karar verildi. 

Konya Hüyük Şehir Konağı açılışı gerçekleşti!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Hüyük Şehir Konağı'nın açılışı gerçekleşti. 

Hımsa el-Bakia bölgesinde halkın evlerini zorla yıkılıyor!

Filistin'de işgal altındaki Batı Şeria'nın kuzeyinde bulunan Hımsa el-Bakia bölgesi işgalci İsrail güçleri tarafından yıkıma maruz kaldı.

Avcılar'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor! 2 günde 15 bina yıkıldı!

Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli’nin göreve geldikten sonra “Hayat kurtarma hareketi” ismiyle başlattığı kentsel yenilenme çalışmaları hız kesmiyor. İlçede 2 günde 15 binanın yıkımı gerçekleştirildi. Yıl sonuna kadar 209 bina ve 2700 bağımsız bölüm yıkılacak...

Konya Yalıhüyük Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Konya’nın Yalıhüyük ilçesinde yapılacak millet bahçesini ihalesi gerçekleştirildi.

TOKİ Konya Yalıhüyük Millet Bahçesi ihalesi 13 Ekim'de!

Konya İli, Yalıhüyük İlçesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 13 Ekim 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Karabıyık Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karabıyık Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yiğit tarafından kuruldu.

Ankara Büyükşehir'den Altındağ’ın gençlik merkezine mühür!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Altındağ Belediyesi’nin Karacaören Mahallesi’ndeki Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi ile aynı yerde inşa edilen Karacaören Spor ve Etkinlik Alanı mühürlendi. 

TOKİ Yalıhöyük konutları 2021'de teslim edilecek! 

Yalıhüyük Kaymakamı Muhammed Deniz Kılınç ve Belediye Başkanı Hasan Koçer, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konut inşaatında incelemelerde bulundu. 59 konutun 2021 yılının başında teslim edileceği belirtildi...

hüyük Haberi

hüyük

Konya’nın Hüyük ilçesinde toplu konutlardan edinmek için başvuruda bulunan vatandaşlar kura heyecanı yaşadı.


Hüyük’te TOKİ 1. etap ev kura sonuçları belli oldu. Hüyük Belediyesi Kültür Etkinlikleri Salonu’nda gerçekleştirilen programda vatandaşlar kura çekimi heyecanı yaşadı. Kura çeken isimler arasında Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Şahin de yer aldı. Şahin, noter huzurunda TOKİ görevlilerine nezaretinde kura çekimi yaparak hak sahibi olduğu daireyi belirledi. Hüyük’te TOKİ tarafından toplu konut projesi kapsamında toplam 125 dairenin yapımı tamamlandı. Konutların 28’i 3+1, 97’si ise 2+1 şeklinde inşa edildi. Çekilişi yapılan dairelerin banka sözleşmelerinin tamamlanmasının ardından Eylül ayı içerisinde hak sahiplerine anahtarlarının teslim edilmesi bekleniyor.


Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Şahin, yaptığı konuşmada, kendisi gibi konutlardan edinmek için başvuruda yapan tüm vatandaşların kura heyecanı yaşadığını dile getirerek, “Konutların yapımında emeği...