23 / 04 / 2024

Hydrocabin lüks konutlara sauna tasarımı

Hydrocabin lüks konutlara sauna tasarımı

DÜNYANIN 40 ülkesine HYDROCABİN markasıyla jakuzi, küvet ve duş sistemleri satan Src Yapı A.Ş., özel siparişle lüks konut projelerine hamam ve sauna tasarlamaya başladı.

Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep!

İngiltere emlak sektörünün önde gelen şirketlerinden Barratt London lansmanında, Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep geldiği belirtildi. 

Lüks konutlara en çok ilgi Araplardan!

İç Mimar Merve Aycan’ın kurucusu olduğu Billionaire Furniture ve Luxury Stone markaları, Katar’dan Kazakistan’a, Suudi Arabistan’dan Amerika’ya dünyanın dört bir tarafından lüks konutları tasarlıyor.

Lüks konutlara talep arttı! 

Milliyet Gazetesi yazarı Nilüfer Kas, bugünkü köşe yazısında lüks konut alıcılarının profilini kaleme aldı. 

Gaziantep’te lüks konutlara talep artıyor!

Suriye sınırındaki Gaziantep’te lüks ve ultra lüks konutların arz ve talebinde belirgin artış gözleniyor.

Arte İnşaat projelerinde 600 bin TL'ye lüks konut!

Arte İnşaat, müşterilerine lüks konutlara uygun fiyatlarla ulaşabilme fırsatı sunuyor, Arte Yönetim Kurulu Üyesi Can Gürler, 48 ay içerisinde toplam 291 bin 983 metrekarelik konut inşaat alanıyla önemli bir başarıya imza attıklarını söylüyor.

Ankara'da lüks konuta talep azaldı!

Büyük kentlerin daha çok varoşlarını çeviren devasa çok katlı ve lüks konutlara talep az ama, yapılaşma Başkent Ankara'da hızla devam ediyor...

Yatırımcılar lüks olmayan konutlara yöneldi!

ERA Gayrimenkul Koordinatörü Mustafa Baygan, dövizini ve altınını bozduran yatırımcıların lüks olmayan konutlara yöneldiğini açıkladı. Mustafa Baygan, dövizin ise son 20-30 yılda lira karşısına kaybettiren bir yatırım aracı olduğunu ifade etti.

Hydrocabin lüks konutlara hamam ve sauna tasarlıyor!

DÜNYANIN 40 ülkesine HYDROCABİN markasıyla jakuzi, küvet ve duş sistemleri satan Src Yapı A.Ş., özel siparişle lüks konut projelerine hamam ve sauna tasarlamaya başladı.

Alman Duravit lüks banyolarda büyümeyi hedefliyor!

Alman Duravit, lüks konutlara lavabo, klozet, pisuvar satıyor. Duravit, fiyatı 10 bin TL’den başlayan lüks banyoda % 40 pazar payına ulaşırken Doğu’daki projeler için kolları sıvadı.

Markalı inşaat büyüdü ‘lüks’ banyolara girdi!

Alman Duravit, lüks konutlara lavabo, klozet, pisuvar satıyor. Duravit, fiyatı 10 bin TL’den başlayan lüks banyoda %40 pazar payına ulaşırken Doğu’daki projeler için kolları sıvadı

Lüks konutlara talep azaldı!

Emlak Konut'un, 'Gayrimenkul ve Konut Sektörüne Bakış Raporu'na göre, ortanın üstü ve lüks segmentte konuta olan talep yavaşladı. Buna karşın orta ve alt grubun konut ihtiyacı yoğun olarak sürüyor.

Habip Arıkan: Kurdaki yükseliş lüks konutlara olan talebi erteleyebilir!

Arıkan Yapı' nın patronu Habip Arıkan, Türkiye'de konut satışlarının önümüzdeki dönemde daha da artacağını ancak dolardaki artışın özellikle lüks projelere talebi bir süre erteleyebileceğini öngördü...

Deprem, lüks konutlara olan ilgiyi artırdı!

Esin Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Esin, lüks konutların gerek lokasyon seçimi, gerekse üst sınıf işçilik ve malzeme kullanımı nedeniyle daha çok tercih edildiğinin altını çizdi.

Hydrocabin lüks konutlara sauna tasarımı Haberi

Hydrocabin lüks konutlara sauna tasarımı

Dünyanın en değerli ağaçlarından biri olan Tik ağacını kullandıklarını belirten Src Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Abdurralıman Sürücü," Son 2 yıldır yaptığımız 1 milyon dolarlık yatırım neticesinde bu koleksiyonumuzu tasarladık. Her segmente uygun ürünlerimiz mevcut. Doktorlar tarafından insan sağlığı için önemi sık sık vurgulanan hamam ve sauna kabinlerini, çok küçük apartman dairelerinden tutun da lüks konutlara kadar her keseye uygun şekilde sunuyoruz" diye konuştu. 


Ciro hedefi 175 milyon TL 

Herhangi bir inşaat veya kırma,dökme gibi bir işlem veya ayrı bir oda, bölüm gerektirmeksizin, odanın bir köşesine "paket hamam ve sauna kabini" şeklinde konabileceğini ve kolaylıkla taşınabileceğini belirten Sürücü, 2'ye 1 metrekare ölçülü hamam-sauna kabinlerini 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla tüketiciye ulaştırdıklarını anlattı. 


Avrupa ve Balkan ülkelerine de yeni geliştirdikleri hamam ve sauna...