26 / 04 / 2024

I AM Turkcell Diyalog Müzesi

I AM Turkcell Diyalog Müzesi

Tasarım ve marka deneyimi ajansı I-AM, ziyaretçilerine duyma ve görme engellilerin hayatının bir simülasyonunu deneyimletmeyi hedefleyen “Turkcell Diyalog Müzesi” projesi çerçevesinde “Karanlıkta Diyalog” ve “Sessizlikte Diyalog” deneyim alanlarının fuaye tasarımını üstlendi

Turkcell BİP'ten dev kampanya! O kişilere 49 bin 999 TL TL'lik iPhone 14 Pro Max hediye!

Turkcell BiP, BiPClub üyelerine özel düzenlediği çekilişle, iPhone 14 Pro Max cep telefonu kazanma şansı sunuyor. Kampanyaya katılmak için Turkcell BiP uygulamasını indirip çekilişe başvurabilirsiniz. Detaylar haberimizde!

Turkcell Platinum ve Platinum Black müşterilerine özel! Havada ücretsiz sinema keyfi

Turkcell Platinum ve Platinum Black müşterileri için açık hava sinema günleri başladı. Turkcell Platinum ve Platinum Black müşterileri, 30 Eylül 2022 tarihine kadar farklı kategorilerdeki 8 farklı filmi Açık Hava Sineması’nda ücretsiz izleyebilecek. Kampanyadan faydalanabilmek için için Turkcell’in

TOKİ Adana Sarıçam Buruk 2020 kura çekilişi yarın!

Dar ve orta gelirli aileler için konut üretmeye devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Buruk projesinde yer alan konutların kuraları yarın çekilecek.

Adana'da tarım işçileri için Yaşam Merkezi inşa ediliyor!

Adana'da mevsimlik tarım işçileri için "Yaşam Merkezi" hayata geçiriliyor. Merkez tamamlanma aşamasına geldi.

Yusufeli Barajı'nın şantiyesinde 4 bin 500 işçiye yaşam alanı hazırlandı!

Artvin Yusufeli Barajı’nda, çalışmalar hızla sürüyor. Koronavirüs salgını önlemlerinin en üst seviyede uygulandığı şantiyeye giriş çıkışlar kapatılırken, 4 bin 500 işçinin konaklaması için yaşam alanları hazırlandı...

Esenyurt Yaşam Merkezi için start verildi!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, seçim kampanyasında müjdelediği projeler arasında yer alan “Esenyurt Yaşam Merkezi” için de  start verdi.

Beylikdüzü Yaşam Vadisi 3. Etap açılış için gün sayıyor!

1 milyon 200 bin metrekarelik alanıyla mega kent İstanbul'un en büyük kent içi parklarından biri olan Yaşam Vadisi'nin yeni etap çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Türkiye Diyanet Vakfı'ndan İdlib'e yetim ve engelliler için yaşam merkezi!

Türkiye Diyanet Vakfı İdlib'de yetim ve engelli aileleri için yaşam merkezi inşa ediyor. İnşa edilecek rojede, 100 ailenin barınacağı 100 konutun yanı sıra cami, okul, sağlık ve kültür merkezi de olacak...

Louvre Hotel Group, Şam'da iki lüks otel işletecek!

Suriye Şam'da 19 milyon dolara iyileştirilen iki oteli işletecek olan Fransız şirketi, Suriye'nin turizminin canlanmasını ve yeniden inşa sürecinde iş dünyasından ziyaretçi akınına uğramasını beklediklerini bildirdi.

TOKİ Adana Sarıçam 2019 kura çekilişi 19 Haziran'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam 2019 projesinde yer alan konutların kura çekilişi 19 Haziran'da gerçekleştirilecek.

Tekirdağ'da iskeleden düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi! 

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde bir inşaatın iskelesinden düşen işçi yaşamını yitirdi. 

Vefa Yaşam ve Alışveriş Merkezi işletilmek üzere kiraya verilecek!

Vefa Yaşam ve Alışveriş Merkezi, 10 yıl süre ile işletilmesi amacıyla açık teklif usulü ile kiraya verilecek...

Bornova Karaçam'a çocuk köyü yapımı için ihale düzenlenecek!

Bornova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Bornova Karaçam Köyü’nde çocuk köyü hayata geçirecek. Bornova Karaçam'a çocuk köyü yapımı için ihale düzenlenecek.

I AM Turkcell Diyalog Müzesi Haberi

I AM Turkcell Diyalog Müzesi


Mimarlar, iç mimarlar, endüstriyel tasarımcılar, marka stratejistleri, iletişimciler ve grafik tasarımcılardan oluşan marka deneyimi ve tasarım ajansı I-AM, Gayrettepe metro istasyonu içinde hayata geçirilen, yaklaşık 400 metrekarelik bir alana yapılan “Turkcell Diyalog Müzesi” projesi çerçevesinde “Karanlıkta Diyalog” ve “Sessizlikte Diyalog” deneyim alanlarının fuaye tasarımını üstlendi. Ziyaretçilerine duyma ve görme engellilerin yaşadığı hayatın bir simülasyonunu deneyimletmeyi hedefleyen proje kapsamında, çift yönden girişi ve çıkışı bulunan bir pasaj içinde çalışan  I-AM, bilet satış gişesi, bekleme alanları ve cafe alanını tasarladı.


Turkcell Diyalog Müzesi’nin sosyal sorumluluk barındıran içeriğiyle kendilerini heyecanlandırdığını belirten I-AM’in Kurucu Ortaklarından Emre Kuzlu, derinlikli bir ön hazırlık gerektiren projenin uygulama süreciyle ilgili bilgi verirken “Öncelikle bekleme alanında Braille (Körler alfabesi) ve işaret dilinin bir arada kullanıldığı büyük bir yüzey oluşturduk....