20 / 04 / 2024

İBB arsa ihaleleri

İBB arsa ihaleleri

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şişli, Beyoğlu ve Eyüpsultan'da yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı.

İBB 5 arsasını 283.2 milyon TL'ye satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Pendik, Arnavutköy, Şile, Fatih ve Tuzla'da yer alan 5 arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam bedeli 283 milyon 225 bin 432 TL olarak belirlendi.

İBB'den Beyoğlu'nda 1 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beyoğlu Kadımehmet Mahallesi'nde yer alan arsayı 1 milyon 4 bin TL bedelle satışa çıkardı.

İBB'den Temmuz ayında arsa fırsatı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Temmuz ayında yatırımcılarına arsa fırsatı sunuyor. İBB Mesken Müdürlüğü ve Emlak Müdürlüğü tarafından toplamda 7 adet arsayı satışa çıkardı. 

İBB'den Kağıthane'de 5.7 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kağıthane'deki 4 arsasını ihale ile satıyor. Arsaların ihalesi 4 Temmuz'da saat 13:00'te yapılacak..

İBB, 27 Eylül'de 5 arsayı satışa çıkarıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Mesken Müdürlüğü tarafından 27 Eylül 2017 Çarşamba günü 5 arsayı satışa çıkarıyor.

İBB'den satılık 13 arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Mesken Müdürlüğü ve Emlak Müdürlüğü tarafından 13 arsa satışa çıkarıldı. Satışa konu olan taşınmazların ihaleleri Eylül ayı içerisinde gerçekleşecek.

İBB Eyüp'te arsa satıyor: 4 milyon 112 bin liraya!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı İstanbul Eyüp'te yer alan 685 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. İhale 28 Mayıs 2014 tarihinde saat 13:00'de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu'nda gerçekleştirilecek...

İki ilde tam 15 arsa satılıyor! Bu şehirlerde arsa arayanlara müjde!

Adana ve Tekirdağ'da yer alan 15 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihaleleri 19 Mart ve 21 Mart tarihlerinde yapılacak.

İstanbul ile Antalya'da arsa ve arazi satılacak! İki büyükşehirde yatırım yapmak isteyenler dikkat!

İstanbul ve Antalya'da yer alan gayrimenkuller satışa çıkarıldı. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri 13 Mart ve 20 Mart tarihlerinde yapılacak.

İstanbul ve bir ilde daha satılık 5 arsa! Ticaret ve konut imarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

İstanbul ve Yozgat'ta yer alan 5 adet arsa satışa çıkarıldı. İmarlı arsaların satış ihaleleri 13 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Tekirdağ, İzmir ve Konya'da 49 adet arsa ve arazi satılıyor! 24 bin TL'den başlayan fiyatlarla ucuz gayrimenkul fırsatı!

Tekirdağ, İzmir ve Konya'da yer alan toplam 49 adet arsa ve arazi 24 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki satış ihaleleri hangi tarihte? İşte detaylar...

İstanbul ve Sakarya'da iki arsa satılacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul ve Sakarya'da yer alan iki adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 12 Mart ve 13 Mart tarihlerinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Nisan 2024 fırsatı: İki şehirde KDV'den muaf arsa ve arazi satacak!

Yeni bir yatırım yapmak isteyenlerin yakından takip ettiği Milli Emlak iki şehirde yine KDV'den muaf arsa ve arazi satacak. Satış ihaleleri Nisan ayı içerisinde yapılacak.

İki şehirde 10 arsa satılacak!

Gaziantep ve Muş'ta yer alan 10 adet arsa satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 7 Mart ve 13 Mart tarihlerinde yapılacak.

Balıkesir ve Kayseri'de imarlı 11 arsa satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Balıkesir ve Kayseri'de yer alan imarlı 11 arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Satış ihaleleri 5 Mart ve 6 Mart'ta yapılacak.

Ankara ve Denizli'de satılık arsa fırsatı: 12 adet arsa 490 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Ankara ve Denizli'de yer alan 12 adet arsa satılıyor. Peki arsaların satış fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman yapılacak? 

4 ildeki 6 adet arsa ve arazi 51 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Amasya, Batman, İzmir ve Denizli'de yer alan 6 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki 4 ildeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Yatırımcılar dikkat! Ankara ve bir ilde daha 36 arsa satılıyor!

Ankara ve Afyonkarahisar'da yer alan 36 adet arsa satışa çıkarıldı. Yatırımcıların merakla beklenen arsaların satış ihaleleri 27 Şubat ve 29 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Belediyeden satılık arsa fırsatı! 3 şehirdeki 6 arsa satışa çıkıyor!

Isparta, Diyarbakır ve Aksaray illerinde yer alan 6 adet arsa satışa sunuluyor. Peki 3 ilde satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman yapılacak? 

Yatırımcılar dikkat! İki ilde 45 arsa satılacak!

Giresun ve Kahramanmaraş'ta yer alan 45 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Arsaların satış ihaleleri 28 Şubat ve 29 Şubat tarihlerinde yapılacak.

İBB arsa ihaleleri Haberi

İBB arsa ihaleleri

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şişli, Beyoğlu ve Eyüpsultan'daki yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. 

Şişli Mecidiyeköy'de yer alan konut alanı imarlı arsanın muhammen bedeli 3 milyon 626 bin TL, Beyoğlu'nda yer alan konut alanı imarlı arsanın muhammen bedeli 2 milyon 676 bin 300 TL, Eyüpsultan'da yer alan konut alanı konut alanı + yola terkli imarlı arsanın mumammen bedeli 2 milyon 125 bin TL olarak belirlendi.

Arsaların satış ihaleleri 5 Ocak 2022 tarihinde saat 10:00'da Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek. 


Şişli'deki arsanın ihale ilanı şu şekilde:

TAŞINMAZ SATILACAKTIR
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığından: Mülkiyeti Belediyemize ait ve aşağıda özellikleri belirtilen taşınmazın satışı işinin ihalesi yapılacaktır.
1) Encümen Kayıt No: 5590
2) Taşınmaza Dair Bilgiler:
a) İli: İstanbul b) İlçesi:...