19 / 04 / 2024

ibb arsa

ibb arsa

İBB, İstanbul'un 5 ilçesindeki 6 arsayı 557 bin 150 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

İBB'den büyük fırsat! İstanbul'un göbeğinde imarlı arsa satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Şişli Mecidiyeköy'de yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkadı. Arsanın satış bedeli 3 milyon 626 bin 440 TL olarak belirlendi.

İBB'ye ait Beşiktaş'taki arsa 665 milyon liraya KİPTAŞ'a satıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 2 bin 882 metrekarelik, İSPARK açık otoparkının da aktif olarak hizmet verdiği Beşiktaş'ta yer alan arsa 665 milyon TL karşılığında KİPTAŞ A.Ş ve İstanbul İmar A.Ş'ye satıldı.

İBB, Beşiktaş'ta arsa satıyor! İstanbul'un göbeğindeki arsanın fiyatı dudak uçuklattı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Dikilitaş'ta yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 24 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

İBB, Pendik'te arsa satıyor! Arsa almak isteyenler bu tarihi kaçırmayın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Dolayoba Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Arsa almak isteyenlere fırsat! İşte ayrıntılar...

İBB, İstanbul'un 3 ilçesindeki 4 arsayı satıyor! Megakentte arsa sahibi olma fırsatını kaçırmayın!

İBB, İstanbul'un Bağcılar, Beyoğlu ve Eyüpsultan ilçelerinde yer alan 4 arsayı satıyor. Megakentte arsa sahibi olma fırsatını kaçırmayın!

İBB, İstanbul'daki 3 arsayı 715 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor! Arsa alacaklara fırsat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Fatih, Kağıthane ve Zeytinburnu ilçelerinde yer alan 3 arsayı satıyor. İşte İstanbul'da yapılacak arsa satışına ilişkin tüm merak edilenler...

İBB'den İstanbul'da arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Tuzla Merkez'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

İBB Başakşehir'de imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Başakşehir İkitelli'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsanın muhammen bedeli 10 milyon 840 bin 80 lira, geçici teminat bedeli ise 325 bin 202 lira olarak belirlendi.

İBB Mecidiyeköy'de konut alanı imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Şişli Mecidiyeköy'de konut alanı imarlı arsa satıyor. Arsanın satış bedeli 3 milyon 413 bin 120 TL olarak belirlendi.

İBB ve Bakırköy Kaymakamlığı arasında 135.3 milyon TL'lik arsa takası!

İBB, Bakırköy Kaymakamlığı ile arsa takası yapacak ve Bakırköy Meydanı’nı büyütecek. İBB, Bakırköy Meydanı’ndaki araziye karşılık, Bakırköy Adliyesi’nin yanındaki meydanı verecek.

İBB arsa ve araç satışından elde ettiği geliri sosyal konut projelerinde kullanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye şirketi KİPTAŞ'ın düzenlediği halka açık müzayedede 3 lüks araç tasarruf etmek için satıldı.

İBB'den Sultangazi'de 3.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Mülkiyeti İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan Sultangazi İlçesi, Cebeci Mahallesi'ndeki arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 770 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

İBB'den Kasım ayında satılık 10 arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Kasım ayında yatırımcılarına arsa fırsatı sunmaya devam ediyor. İBB Mesken Müdürlüğü ve Emlak Müdürlüğü tarafından toplamda 10 arsa satışa sunuldu. 

İBB'den Temmuz ayında arsa fırsatı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Temmuz ayında yatırımcılarına arsa fırsatı sunuyor. İBB Mesken Müdürlüğü ve Emlak Müdürlüğü tarafından toplamda 7 adet arsayı satışa çıkardı. 

ibb arsa Haberi

ibb arsa

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul'un Eyüpsultan, Kağıthane ve Beyoğlu ilçelerinde yer alan 6 arsayı satışa sunuyor. 

İBB, 5 ilçedeki 6 arsanın satış ihalesini 15 Haziran 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirecek. Peki İstanbul'un merkez ilçelerinde satışa sunulan arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Arsaların fiyatları kaç lira? İşte yatırımcıların merak ettiği o ayrıntılar...
 

İBB tarafından satışı gerçekleştirilecek arsaların büyüklükleri 50 metrekare ile 173 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 

İmar durumu konut alanı olarak açıklanan arsaların satışı açık arıtrma usulü ile gerçekleştirilecek. Arsaların fiyatları ise 557 bin 150 TL'den başlıyor ve 1 milyon 737 bin TL'ye kadar yükseliyor. 

İşte İBB'nin satışa sunacağı arsalarla ilgili detaylı...