29 / 03 / 2024

ibb İstanbul D-100 Karayolu İle Yan Yolları Ve Çevresi danışmanlık hizmeti işi ihalesi

ibb İstanbul D-100 Karayolu İle Yan Yolları Ve Çevresi danışmanlık hizmeti işi ihalesi

İstanbul Anadolu Yakası D - 100 Karayolu İle Yan Yolları Ve Çevresi Yol, Kavşak İyileştirme Ve Trafik Düzenleme Projeleri İşi danışmanlık hizmeti alınacak, İhale 20 Ağustos 2013 tarihinde gerçekleştirilecek...

Borsada beklenen yükselişin zamanı geldi mi? Seçim sonrası, yıl sonu BIST 100 endeksi ne olur?

Yılbaşından bu yana gösterdiği negatif bir seyir izleyen Borsa İstanbul BIST 100 endeksi dün yüzde 3’ün üzerinde bir yükseliş kaydetti. Geçen hafta da alım ağırlıklı bir seyrin gözlendiği borsada beklenen yükselişin zamanı geldi mi? Uzmanlar temkinli ama geleceğe ilişkin de bir o kadar umutlu.

D-100 kara yolu İstanbul istikametinde ulaşım sağlanamıyor!

Bolu Dağı'nda sabah saatlerinde başlayan kar yağışı, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Kar yağışı sebebiyle D-100 kara yolunun Bolu Dağı Bakacak mevkinde bir TIR kayarak yolu kapattı.

İBB’den kentsel dönüşümde ‘tarihi’ karar! İBB, kentsel dönüşüme girecek konutlara kira ve faiz desteğinde bulunacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşümde tarihi kararlara imza attı. İBB; kentsel dönüşüm sürecini hızlandırmak amacıyla kira ve faiz desteğinde bulunacağını açıkladı.

Borsada ‘iflas’ şoku! Borsa İstanbul BIST 100 endeksi ne oldu? En çok hangi hisseler geriledi?

ABD’de peş peşe yaşanan banka iflasları pay piyasalarını olumsuz etkiliyor. Bankacılık sektörüne ilişkin endişelerin artmasıyla dünya borsalarındaki olumlu hava terse dönerken, Borsa İstanbul BIST 100 endeksi de günü yüzde 1,14’lük değer kaybıyla tamamladı.

Borsa haftalar sonra ilk kez 5 binin altına düştü, 88 binden fazla yatırımcı çıkış yaptı! Peki neden?

Geçtiğimiz yılın başından bu yana finansal yatırımcının tek adresi olan borsada rüzgar tersine döndü. Son günlerde kayıpları giderek derinleşen Borsa İstanbul BIST 100 endeksi 15 gün sonra ilk kez 5 bin puanın altını gördü. Peki borsadaki bu kötü gidiş daha ne kadar devam edecek?

Borsada düşüş trendi sürüyor. 25 Ocak BIST 100 Endeksi ne oldu? En çok hangi sektör kazandırdı?

Güne pozitif bir hava ile başlayan Borsa İstanbul BIST 100 endeksi günü 68,75 puanlık kayıpla başladı. Yurt dışı piyasalar da son çeyrek bilançolarının açıklanması ve beklentilerin altında gelen kar oranları nedeniyle düşüş trendinde.

Borsa güne pozitif başladı. BIST 100 endeksinde direnç ve destek noktaları nedir?

Borsa İstanbul BIST 100 endeksi dünkü kayıpların ardından güne olumlu başladı. Uzmanlar, önümüzdeki günlerde dördüncü çeyrek bilançolarının açıklanmasıyla hisse bazlı hareketliliğin başlayacağını öngörüyor.

Borsa İstanbul haftaya kötü başladı! 23 Ocak BIST 100 Endeksi ne oldu?

Borsa İstanbul BIST 100 endeksi haftaya düşüşle başladı. Yurt dışı piyasalardaki belirsizliklerin yanı sıra gün içerisinde gelen satışlar ile endeks günü kayıpla kapattı.

Borsada rekora doyum olmuyor! Borsa İstanbul BIST 100 3 bin seviyesini aştı

Borsa İstanbul BIST 100 endeksi dün 3 bin seviyesini aşmış bulundu. Uzmanlar ise şirketlerin yüksek kâr bilançolarının borsaya destek verdiğini ve bu seviyelerde kâr satışlarının gelebileceğini dile getirdi. İşte detaylar…

Eyüpsultan imar planlarında İBB devre dışı kaldı iddiası!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul Eyüpsultan'da yapacağı kültür merkezinin inşaatı için hazırlanan imar planlarında İBB'yi devre dışı bıraktı. 

İstanbul'da 100 bin konut dönüşecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "2021 hedefimiz İstanbul’da 100 bin konutu dönüştürmek. Ve en kısa sürede bu konutları bitirip sizlere, vatandaşlarımıza, İstanbul’umuza armağan edeceğiz" dedi...

Beylikdüzü D - 100 Alt Geçit Projesi imar planı askıda!

Beylikdüzü İlçesi, Beyzade Caddesi ve Esenyurt İlçesi, Adnan Kahveci Bulvarı D - 100 Alt Geçit Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 17.12.2018 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Pendik D-100 Karayolu ile sahil arasındaki bölüme ilişkin plan askıda!

Pendik İlçesi, D-100 Karayolu ile Sahil Arasında Kalan Kısma ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli plan askıya çıkarıldı.

ibb İstanbul D-100 Karayolu İle Yan Yolları Ve Çevresi danışmanlık hizmeti işi ihalesi Haberi

ibb İstanbul D-100 Karayolu İle Yan Yolları Ve Çevresi danışmanlık hizmeti işi ihalesi


İstanbul Anadolu Yakası D-100 Karayolu İle Yan Yolları Ve Çevresi Yol, Kavşak İyileştirme Ve Trafik Düzenleme Projeleri İşi danışmanlık hizmeti alınacak. İhale 20 Ağustos 2013 tarihinde M. Nezihi Özmen Mah. Keresteciler Sitesi Kasım Sk. No: 62 Merter Güngören adresinde gerçekleştirilecek.


İlanı detaylı görüntülemek için