26 / 04 / 2024

İBB Raylı Sistem Projeler Müdürü kimdir

İBB Raylı Sistem Projeler Müdürü kimdir

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Raylı Sistem Projeler Müdürlüğü'ne Aslı Şahin Akyol’un yerine DLH'de bölge müdür yardımcısı olarak görev yapan yüksek inşaat mühendisi Serap Timur, getirildi.

İstanbul'da raylı sistem uzunluğu 263 kilometreye ulaştı!

İBB Raylı Sistem Daire Başkanı Doç. Dr. Pelin Alpkökin, İstanbul’un metro ağını anlattı. " Şu anda 75 kilometre inşaatı devam eden 10 raylı sistem hattımız var" diyen Alpkökin, "En büyük hayalimiz şu anda devam eden projelerin devreye alınması" dedi.

İstanbul'da 2029 hedefi: 622.15 kilometre raylı sistem ağı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'daki raylı sistem hattı uzunluğunun 2024 -2029 arasında yeni hatlarla birlikte, 622,15 kilometreye çıkacağını söyledi. İmamoğlu, HIZRAY için 2021'de ihaleye çıkacaklarını kaydetti.

Hedef: Yılda 20 kilometre raylı sistem!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yılda ortalama 20 kilometrenin üzerinde raylı sistem tamamlamayı hedeflediklerine dikkat çekti. Tüm kredi imkânları sunularak, 2021-2024 arasında ortalama 20.8 km raylı sistem hattının açılması planlanıyor.

İstanbul’un raylı sistem ağı 360 kilometreye ulaşacak!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İstanbul’un raylı sistem ağı toplamda 360 kilometreye çıkacak" dedi ve hayata geçirilmesi planlanan metro hatlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, "Türkiye, tarihinde ilk kez, aynı anda 10 ayrı hatta birden raylı sistem inşaatı çalışmasına tanıklık edecek" dedi

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nın maliyeti ne kadar olacak?

İBB CHP Grup Sözcüsü Tarık Balyalı, Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'na ilişkin açıklamalarda bulundu. Balyalı, "“Proje bedeli 192 milyon Avro olarak belirlenmiş ama şu anda güncellemeyle birlikte 250 milyon Avro'yu aşacağı tahmin ediliyor" dedi.

İstanbul'da 2021'de 3 raylı sistem hattı açılacak!

İBB Mali Hizmetler Daire Başkanlığı Bütçe ve Denetim Müdürlüğü tarafından hazırlanan 2021 yılı bütçesi, Yenikapı'daki Avrasya Gösteri Merkezi'nde yapılan İBB Meclisi oturumunda gündeme geldi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ulaşım yatırımlarında 2021'de 3 raylı sistem hattının açılacağını belirtti.

Serap Timur, İBB Raylı Sistem Projeler Müdürü oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Raylı Sistem Projeler Müdürlüğü'ne Aslı Şahin Akyol’un yerine DLH'de bölge müdür yardımcısı olarak görev yapan yüksek inşaat mühendisi Serap Timur, getirildi.

Nemrut raylı sistem projesi bu yıl hızlanacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, "Nemrut'ta uzun zamandır gündemde olan ve çok sorulan raylı sistem projesi var. Projeyi bu yıl hızlandıracağız. UNESCO da projeyi onaylarsa hızlı bir şekilde yatırıma başlayacağız, hayata geçireceğiz" dedi...

M1 Raylı Sistem Hattı Vatan Caddesi İstasyon Projesi imar planı tadilatı askıda!

Eyüpsultan İlçesi, M1 Raylı Sistem Hattı Vatan Caddesi İstasyon Projesi'ne ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli koruma amaçlı nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde son durum ne?

Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Etap Raylı Sistem Projesi hız kesmeden devam ediyor. Otogar Kavşağı altından geçen tünellerin Sakarya Bulvarı kısmında kazı destek çalışmaları tamamlanırken,Batı Gar İstasyonunun kazısı devam ediyor.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem'de çalışmalar hızlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Antalya 3. Etap Raylı Sistem Hattı'nda çalışmalara hız kesmeden devam ediliyor.

Raylı sistem uzunluğumuzu yüzde 50 artıracağız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada "Hızlı tren hatlarımızı önümüzdeki 5 yıllık dönemde yaklaşık 5 bin 600 kilometreye taşıyacak, şehir içi raylı sistem uzunluğumuzu ise yüzde 50 civarında artıracağız." dedi.

Gebze OSB-Darıca Sahil Raylı Sistem Hattı'nı bakanlık yapacak!

Kocaeli'de inşaatına başlanılması planlanan Gebze Organize Sanayi Bölgesi (OSB)-Darıca Sahil Raylı Sistem Hattı'nın yapımını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı üstlenecek.

İBB Raylı Sistem Projeler Müdürü kimdir Haberi

İBB Raylı Sistem Projeler Müdürü kimdir

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Raylı Sistem Projeler Müdürlüğü görev değişikliğinde bulundu.  Buna göre, Raylı Sistem Projeler Müdürlüğü'ne Aslı Şahin Akyol’un yerine DLH'de bölge müdür yardımcısı olarak görev yapan yüksek inşaat mühendisi Serap Timur, getirildi.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile İBB arasında karşılıklı personel transferinde bulundu Bir süre önce görevden alınan İBB Raylı Sistem Projeler Müdürü Yüksek Mimar Aslı Şahin Akyol, Ulaştırma Bakanlığı Demiryollar, Limanlar ve Hava Meydanları (DLH) Marmaray Bölge Müdürlüğü’nde yeni görevine başlamıştı.

İBB, boşalan yeri Raylı Sistem Projeler Müdürlüğü’ne, DLH’de Marmaray Bölge Müdür yardımcısı olarak görevde bulunan yüksek inşaat mühendisi Serap Timur’un atanmasın kadar verdi. Giden de gelen de Yıldız Teknik Üniversite mezunu ve her ikisi de aynı üniversitede yüksek lisansıyla bulundu.

Serap Timur...