25 / 04 / 2024

İBB Şehir Hatları

İBB Şehir Hatları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, pazartesi gününden itibaren şehir hatları vapurlarının 2 ay süreyle yüzde 50 indirimli olacağını açıkladı

İstanbul’da şehir hatları yaz tarifesi başladı! Yeni tarifeye bakmadan yola çıkmayın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketleri arasında yer alan Şehir Hatları’nın kış tarifesi sona erdi. 19 Haziran-17 Eylül tarihleri arasında uygulanacak yaz tarifesinde günlük ortalama sefer sayısı, geçtiğimiz yıla göre yüzde 32 oranında artırıldı.

Şehir Hatları'nda yaz tarifesi başladı mı? Şehir Hatları'nda yaz tarifesi ne zaman başlayacak? 

Şehir Hatları'nda yaz tarifesi başladı mı? Şehir Hatları'nda yaz tarifesi ne zaman başlayacak sorularının yanıtları İstanbullular tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Şehir Hatları'nda yaz tarifesi başladı mı? 

İstanbulkart kullananlar dikkat! İBB indirim yaptı

İstanbul'da yaşayan ve her gün İstanbulkart kullananlar için İBB bir indirim kampanyası başlattı. Kampanya 1 ay sürecek. İşte marmaray, metrobüs, metro, fünikiler, teleferik, tramvay, Şehir Hatları, Turyol'da kullanabileceğiniz ücretsiz toplu taşım indirim hakkı.

2022 Ramazan Bayramı’nda metrobüs, otobüs, metro, köprü ve otoyollar ücretsiz mi? 

Ramazan Bayramı ziyaretlerinde marmaray, şehir hatları vapurları, metro, metrobüs, otobüs (İETT) ve tramvay gibi toplu taşıma araçlarının çalışma durumu belli oldu. Bayram tatilinde toplu taşıma, köprü ve otoyollar ücretsiz olacak mı, bedava mı? 

İBB'den çiftçilere büyük destek! Resmen açıklandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), şehir genelindeki üreticilere yönelik olarak ücretsiz şekilde sığır ve manda süt yemi dağıtımı yapıyor.

İstanbul’da 13 bin hektarlık alanın imar planı bitirildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), şehir genelindeki imar ve mülkiyet sorunlarının çözüme kavuşması amacıyla “imar planlama” çalışmasını hayata geçirdi. İstanbul'un 21 ilçesinde 3 milyon nüfusu etkileyen alanda çalışmalar yapıldı.

Sülün Osman’ın hikayesi kimseye ders olmadı!

Sülün Osman, Türkiye'nin en ünlü dolandırıcısıydı. Galata Köprüsü'nü, Şehir Hatları Vapurları'nı, Saat Kulesi'ni bile sattı ya da kiraladı. Sülün Osman'ın hikayesi kimseye ders olmadı...

Ekrem İmamoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Başakşehir metrosu çağrısı! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir hastanesine bağlanacak metro inşaatının sürdürülmesi hakkında "Ben Sayın Cumhurbaşkanı’na buradan çağrı yapıyorum. Gelin, elbirliğiyle duran bütün metro hatlarını harekete geçirelim" dedi...

Başakşehir metrosu inşaatını Mevlüt Uysal mı durdurdu?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Başakşehir şehir hastanesine ulaşım için yapılan başakşehir metro inşaatını Ekrem İmamoğlu'nun durduğunu söylemişti. İBB ise metro inşaatını önceki İBB başkanı Mevlüt Uysal'ın durdurduğunu açıkladı...

Başakşehir metro inşaatını durduran Ekrem İmamoğlu'na tepkiler büyüyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve yönetimi göreve geldikten sonra birçok projeye durdurma kararı verdi. Şehir hastanesine gidecek olan Başakşehir metrosunun yapımını durduran Ekrem İmamoğlu, bu kararıyla tepki çekti...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Başakşehir metrosu için talimat!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Başakşehir metro inşaatını durdurması hakkında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gereği neyse devlet olarak biz yaparız" dedi...

Başakşehir Fatih Terim Stadı için karar bekleniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi’nin kasım ayı toplantısında tüm partilerin oy birliği ile mülkiyeti İBB’ye ait Başakşehir Stadı’nın 127 dönümlük arazisinin tahsisi konuşuldu.

Başakşehir Stadının devredilmesiyle İBB 12 milyon liralık tasarruf edecek!

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’ndan 610 bin TL gelir elde eden İBB’nin, stat için yıllık yaklaşık 12 milyon liralık masraf yaptığı ortaya çıktı.  CHP’li İBB Meclis Üyesi Ali Haydar Kahraman  İBB’nin, staydumu Gençlik ve Spor Bakanlığı’na devretmesi ile 12 milyon liralık tasarrufa geçtiğini söyledi.

İBB Şehir Hatları Haberi

İBB Şehir Hatları

Şehir hatları fiyat tarifesi, indirimli İstanbul Kart için 1 TL ile 2 TL,  yetişkinliler için ise 1.75 TL ile 3 TL arasında değişiyor. 


Jeton ise 2 TL ile 4 TL’den satılıyordu. 


Pazartesi’den itibaren bu fiyatların yarısına seyahat edilebilecek. 


Boğaz Köprülerinden geçen İETT otobüslerinde de iki ay süreyle tek bilet...