26 / 04 / 2024

ibb yalı devri

ibb yalı devri

THY, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Fehime Sultan ve Hatice Sultan Yalıları ile ilgili iddialarının gerçeği yansıtmadığına ilişkin bir açıklamada bulundu. İşte THY'den konu ile ilgili gelen o açıklama...

Ekrem İmamoğlu'ndan Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarının devrine tepki! İşte o açıklamalar....

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarının devrine tepki geldi. İşte Ekrem İmamoğlu'nun o açıklamaları...

İBB’den yeni hamle! Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalıları için harekete geçti!

Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarının İBB’nin elinden alınıp Hazine’ye devredilmesinden sonra büyükşehirin başlatmış olduğu hukuki süreçte kapanan dosya yeniden açıldı. İBB’nin başvurusu üzerine yeniden açılan dosyada konu ile ilgili son kararı Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu verecek.

Fehime ve Hatice Sultan yalıları İBB'nin elinden alındı! 

Fehime Sultan ve Hatice Sultan yalılarının mülkiyeti İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden (İBB) alınarak Hazine'ye devredildi.

Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı’nı otele çevirme planı İBB’den döndü!

323 yıllık tarihi Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı'nı otele dönüştürme planı, İBB'den döndü. Yalının bulunduğu parselin, "yeşil alan" fonksiyonunun iptal edilip, "turizm alanı" ilan edilmesi teklifi, İBB Meclisi tarafından uygun görülmeyerek oybirliği ile onaylanmadı.

Reza Zarrab'ın yalısı İBB Meclisi'nin gündeminde!

İşadamı Reza Zarrab’ın, eşi Ebru Gündeş adına 2011 yılında aldığı ve yasa gereği çivi bile çakılması yasak olan Kanlıca’daki tarihi ikiz yalıda yapılan ‘kaçak yapılaşma’, İBB Meclisi’nin seçim sonrası ilk oturumunda soru önergesiyle gündeme taşındı.

1999 yılında Atik Paşalar Yalısı 30 milyon dolara satılmış!

1999 yılında Atik Paşalar Yalısı'nın 49 yıllığına devri için açılan ihalede yapılan nihai pazarlık sonunda tarihi yalı, 29 milyon 250 bin dolarlık (10 trilyon 62 milyar lira) en yüksek teklifle Sultanahmet Turizm A.Ş.'ye devredilmiş.

Bina yalıtımında tek kat sıva dönemi başlıyor!

İNŞAAT ve madencilik sektörünün öncü firmalarından OKKA Group'un, binalar için yapı ve yalıtım çözümleri sunan markası No1 ile "tek kat sıva" devri başlıyor.

Konya Meram Tıp Fakültesi yeri için tapu devri gerçekleşti!

Meram Tıp Fakültesi yeri için tapu devri gerçekleşti. Selçuklu Belediyesi Başkan Vekili Ali Ziya Yalçınkaya," Selçuklu Belediyesi olarak son yıllarda hayatımıza geçirdiğimiz modern tesislerle sağlık sektörüne önemli katkılar sağlıyoruz.

Meram Tıp Fakültesi yeri için tapu devri gerçekleşti!

Meram Tıp Fakültesi yeri için tapu devri gerçekleşti. Selçuklu Belediyesi Başkan Vekili Ali Ziya Yalçınkaya," Selçuklu Belediyesi olarak son yıllarda hayatımıza geçirdiğimiz modern tesislerle sağlık sektörüne önemli katkılar sağlıyoruz.

İBB Yalçın Bayer'in yazısına yanıt verdi!

İBB Hürriyet Gazetesi yazarı Yalçın Bayer'in 30 Eylül 2012 tarihli, ‘Büyükşehir, Beşiktaş’ta neler yapıyor?’ başlıklı yazısı ile ilgili olarak açıklama yaptı

Abud Efendi Yalısı'nda yangın çıktı!

 Gümüş ve Lale Devri adlı TV dizilerinin çekildiği ve bu yüzden de Ortadoğu’dan gelen turistlerin ilgi odağı olan Tarihi Abud Efendi Yalısı yürekleri ağızlara getirdi

İZODER, okullu yalıtımcı yetiştiriyor!

Yalıtım sektörünün personel açığını kapatmak için İZODER, üniversitelerde seminerler düzenliyor

Yalıtımcı kampanyaya asılacak!

İnşaat sektöründe daralma ve doğalgaza yapılan zamlar, yalıtım sektörünü harekete geçirdi. Firmalar 7 - 8 milyar dolarlık kampanya üzerinde çalışıyor.

Ertan Buyruk: Evler dıştan yalıtılmalı

Prof. Dr. Ertan Buyruk ''İçten yalıtımda kolon ve kirişler yalıtılmadığından evlerin dıştan yalıtılmasına özen gösterilmesi gerek'' dedi

ibb yalı devri Haberi

ibb yalı devri

THY, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Fehime Sultan ve Hatice Sultan Yalıları ile ilgili iddialarının gerçeği yansıtmadığına ilişkin bir açıklamada bulundu.

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşavirliği, Ekrem İmamoğlu'nun, 2009'dan beri İBB ile yapılan sözleşme kapsamında THY, DO&CO İkram Hizmetleri A.Ş'nin kiracısı olduğu Hatice ve Fehime Sultan yalılarına ilişkin "Halkın malı olan yalılar, kim oldukları, ne oldukları, hangi aile mensubu oldukları belli olmayan kişilere peşkeş çekiliyor" iddiasını yanıtladı. 

Peki THY konut ile ilgili hangi ifadeleri kullandı? İşte ayrıntılar...

THY, DO&CO İkram Hizmetleri A.Ş'nin yalıların 009'dan bu güne kiracısı olduğuna dikkat çekilen açıklamada, "Şirketimizin iki ana ortağı: bayrak taşıyıcı havayolu şirketimiz THY (%50) ve ​DOCO İstanbul Catering Restaurant Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş'dir (%49,997). Dünyanın en geniş uçuş ağına...