19 / 04 / 2024

İBN Haldun Üniversitesi başakşehir

İBN Haldun Üniversitesi başakşehir

TÜRGEV, Ensar Vakfı ile birikte New York'ta yurt ve kültür merkezi yapımına başlıyor. Yut ve kültür merkezi için alınan gayrimenkule 20 milyon dolar ödendi.

Tasarruf Finansman sektörü 8 yılda yüzde 854 büyüdü! Sözleşme tutarı 106 milyar TL’ye ulaştı! 

Finansal Kurumlar Birliği Tasarruf Finansman Sektörü ile İbn Haldun Üniversitesi, ‘Tasarruf Finansman Araştırma ve Uygulama Merkezi’nin kurulmasına ilişkin protokole imza attı. İşte ayrıntılar...

İbn Haldun'un evinin satışa çıkarıldığı haberleri üzerine inceleme başlatıldı!

Fas Kültür ve Gençlik Bakanı Mehdi bin Said, İslam düşünürü İbn Haldun'un evinin satışa çıkarıldığı ile ilgili haberler üzerine inceleme başlatılmasını talep etti.

İbn Haldun Üniversitesi açıldı!

Teknolojik imkanlarla donatılan ve Üsküdar'da inşa edilen İbn Haldun Üniversitesi'nin açılış töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti.

İHÜ'yü 'Kampüs Üniversite' kimliğine kavuşturan külliye inşaatı bitti! Yarın açılıyor!

İbn Haldun Üniversitesi'ni teknolojik imkanlarla donatılan modern fakülte binaları ve derslikleri, kongre ve konferans salonları, yurtları, kütüphanesi, yeşil alanları ve sosyal donatılarıyla "kampüs üniversitesi" hüviyetine kavuşturan külliye yarın günü hizmete açılacak. 

Başakşehir'e 2.5 milyon kitaplık dev kütüphane!

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu yaptığı açıklamada “İbn Haldun Üniversitesi’nin kuzey yerleşkesine 2,5 milyon kitap kapasiteli dev bir kütüphane geliyor” dedi.

İbn Haldun Üniversitesi Kuzey Kampüsü’nde ilk harç döküldü!

İbn Haldun Üniversitesi’nin Başakşehir Kuzey Kampüsü’nde yer alacak olan İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi’nin temeli atıldı.

İbn Haldun Üniversitesi Süleymaniye Yerleşkesi açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İbn Haldun Üniversitesi Süleymaniye Yerleşkesi Açılış Töreni’ne katıldı.

İbn Haldun Üniversitesi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İbn Haldun Üniversitesi'nin resmi açılışı ile 4. Uluslararası İbn Haldun Sempozyumu'nun açılışındaki konuşmasında, nasıl kökleriyle bağı kopan bir çınar kurursa, medeniyet birikimiyle irtibatını koparan bir ülkenin de fikri kuraklığa maruz kalacağını söyledi.

Başakşehir İbn Haldun Üniversitesi bugün açılıyor!

Başakşehir'in ilk üniversitesi olan İbn Haldun Üniversitesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla bugün açılıyor.

Sancaktepe İbn-i Haldun Gençlik Merkezi açıldı!

Sancaktepe'de hayata geçirilen İbn-i Haldun Gençlik Merkezi vatandaşların hizmetine açıldı. Gençlik Merkezi'nin açılışına Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem de katıldı.

Başakşehir İbn Haldun Üniversitesi sonbaharda açılıyor!

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) tarafından Başakşehir'de kurulan İbn Haldun Üniversitesi kapılarını sonbaharda açıyor.

İbn-i Haldun Üniversitesi Ümraniye'de kuruluyor!

Adını modern tarih yazımı ile sosyolojinin öncülerinden kabul edilen ve 14. yüzyılda Tunus'ta yaşayan ünlü düşünür İbn-i Haldun'dan alan üniversite Ataşehir Cep Otogarı projesinin planlandığı alana alana kuruluyor...

Muğla Üniversitesi mühendis akademik personel alacak!

Muğla Üniversitesi Rektörlüğü, çeşitli okullarda  görevlendirilmek üzere 16 profesör, 17 doçent ve 46 yardımcı doçent alacak. Öğretim üyelerinin görev yapacağı okullar şunlar mühendislik bölümüde bulunuyor....

İBN Haldun Üniversitesi başakşehir Haberi

İBN Haldun Üniversitesi başakşehir

Türkiye Gençlik ve Eğitim Hizmet Vakfı (TÜRGEV), Ensar Vakfı ile birikte New York'ta yurt ve kültür merkezi yapımına başlıyor. 


New York'taki yurt ve kültür merkezi için 20 milyon dolara tek katlı bir binayı arsası için aldıklarını söyleyen TÜRGEV Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan,  “Ağustos ayında temeli atacağız. Yurt ve kültür merkezi, bizim için prestij olacak” dedi.


Ensar Vakfı’yla TÜRGEV'in birlikte Manhattan’da tek katlı bir binayı arsası için aldıklarını söyleyen Erdoğan, arsanın 350 metrekare olduğunu ve 6 bin 500 metrekarelik bir inşaat yapılacağını belitti. Burada yapılacak proje kültür merkezi ve yurt görevi görecek.


TÜRGEV ile Ensar Vakfı'nın New York'ta birlikte aldığı gayrimenkulün fiyatı 20 milyon dolar. 200 kişi kapasiteli yurt yapılacak projeni inşaat işleriyle ilgili izin işlemleri yürütülüyor. 


KAMPÜS İÇİN  600 DÖNÜM ARSA VAR

İBN...