24 / 04 / 2024

İbrahim Aydemir kim

İbrahim Aydemir kim

Milletvekili İbrahim Aydemir, 'Dört tarafı şüheda mekanları, tabyalar ile bezeli Erzurum'da, halkı çağdaş yaşam imkanları ile buluşturan, Başkanımız Sayın Sekmen'e teşekkür borçluyuz.'dedi.

Depremde konutları hasar gören vatandaşlara destek paketi TBMM'de onaylandı!

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir ve AK Parti'li milletvekillerinin imzasıyla hazırlanan "Bazı Kanunlarda ve 399 sayılı KHK'de Değişiklik Yapan Kanun Teklifi" TBMM'de kabul edildi...

Ekonomide düzenlemeler içeren 'torba teklifi' TBMM komisyonunda!

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ekonomide düzenlemeler içeren "torba teklif"in 12 farklı kanun ve kanun hükmünde kararnamede değişiklik yapılması öngördüğünü anlattı.

Cıce Yapı Kimyasalları Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cıce Yapı Kimyasalları Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bashar Maıl Alhasan ve İbrahim Aydemir ortaklığında 150 bin TL sermaye ile bugün Beylikdüzü'nde kuruldu.

TOKİ emekli konutları meclis gündeminde!

AKP Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, meclis toplantısında Türkiye Cumhuriyeti Emekli Sandığı Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı hakkında konuştu.

Erzurum Bölge Eğitim Hastanesi Sağlık Kampüsü inşaatı incelendi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, Milletvekili İbrahim Aydemir yapımı devam eden Sağlık Kampüsünde incelemelerde bulundu.

İbrahim Aydemir Erzurum'un değişimini anlattı!

Milletvekili İbrahim Aydemir, 'Dört tarafı şüheda mekanları, tabyalar ile bezeli Erzurum'da, halkı çağdaş yaşam imkanları ile buluşturan, Başkanımız Sayın Sekmen'e teşekkür borçluyuz.'dedi.

Fatisa Vizyon Gıda Sağlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fatisa Vizyon Gıda Sağlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi, İbrahim Aydemir Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, Nazım Hikmet Bulvarı'nda kuruldu.

Boztepe Vizyon Turizm Taşımacılık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boztepe Vizyon Turizm Taşımacılık Ticaret Anonim Şirketi, İbrahim Aydemir Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 7 Ekim 'de Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi 'nde kuruldu.

İbrahim Aydemir Ovit Tüneli inşaatını inceledi!

AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, Rize yolundaki Ovit Tünelinde incelemelerde bulundu, Erzurum’u denize bağlayacak olan tünelin 2016 Ağustos’ta biteceği müjdesini verdi.

Emlak vergisini kim tahsil eder?

Emlak vergisi, mesken, işyeri, arsa ve arazi gibi taşınmaz mallar için ödeniyor. Peki, emlak vergisini kim tahsil eder? Emlak vergisi nereye ve ne zaman ödenir?

Bina risk analizini kim yapar?

Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştıran apartmanlar 1 Ocak 2013'ten itibaren risk değerlendirmesi yapmakla yükümlü oluyor. Peki, bina risk analizini kim yapar?

Gözde Akpınar kim?

2008 yılında Filli Boya olarak bilinen Betek Boya ve Kimya Sanayi’nin Yönetim Kurulu Başkanı olan Gözde Akpınar kim? İşte genç iş kadını Gözde Akpınar'ın özgeçmişi...

Vasiyeti kim açar?

Medeni Kanun gereğince, mirasbırakan, vasiyetnameyle bir ya da birden çok vasiyeti yerine getirme görevlisi atayabiliyor. Peki, vasiyeti kim açar? Vasiyetname nasıl açılır? İşte vasiyetnameyi yerine getirme görevi..

İbrahim Aydemir kim Haberi

İbrahim Aydemir kim

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Erzurum'un ekonomik yatırımlar da olduğu gibi, kentsel vizyon bazında da ciddi bir değişim yaşadığını, tarihle çağdaşlığı buluşturan kentsel dönüşümde Erzurum'un kendi manasını ifade eden bir imaj kazandığını belirtti. 


REFORM DÜZEYLİ YAPILANMA 

Büyiikşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in öncülük ve liderliğinde Erzurum'un kentsel dönüşüm ekseninde, reform düzeyli bir yapılanma sürecine girdiğine değinen Milletvekili Aydemir, 'Dört tarafı şüheda mekanları, tabyalar ile bezeli Erzurum'da. halkı çağdaş yaşam imkanları ile buluşturan, tüm bunları özel dikkat ve hassasiyet içinde gerçekleştirerek tarihi dokuyu da gün yüzüne çıkaran Başkanımız Sayın Sekmen'e teşekkür borçluyuz' dedi. 


KENTSEL DÖNÜŞÜM 

Yalnız Erzurum kent merkezinde değil, aynı zamanda ilçeler ve mahalleleşen köylerde de dönüşüm çalışmalarının yoğunluk kazandığını, bunun AK Belediyecilik yaklaşımı olduğunu hatırlatan Milletvekili İbrahim Aydemir, 'AK Parti'nin marka şehircilik...