24 / 04 / 2024

ibrahim bodur cenazesi

ibrahim bodur cenazesi

Dün vefat eden Kale Grubu kurucusu ve Onursal Başkanı İbrahim Bodur için İstanbul'da cenaze töreni düzenlendi.

Zeynep Bodur Okyay Kimdir? Zeynep Bodur Okyay ne iş yapıyor?

Zeynep Bodur Okyay kimdir? Zeynep Bodur Okyay’ın mesleği nedir? Zeynep Bodur Okyay hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hatice Zeynep Bodur Okyay kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Kale Grubu Başkanı ve CEO Hatice Zeynep Bodur Okyay kimdir? Kaç yaşında? Hatice Zeynep Bodur Okyay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hatice Zeynep Bodur Okyay'ın eğitim hayatı nasıldı?

Bodur Zuabi Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bodur Zuabi Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Musa Zuabi ve Yusuf Bodur ortaklığında kuruldu.

Süleyman Bodur vefat etti! Kale Grubu'nun acı günü! 

Kale Grubu’nun kurucusu ve Onursal Başkanı merhum Dr. İbrahim Bodur’un kardeşi, Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay’ın amcası, Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Süleyman Bodur, 88 yaşında vefat etti. 

Bodur Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bodur Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Adem Bodur ve Cem Murat Bodur ortaklığında kuruldu.

Kemal Akar'ın cenazesi bugün defnediliyor!

Türkiye'de sosyal konutun öncü isimlerinden CHP eski Büyükşehir Grup Başkanı Kemal Akar'ın cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Levent Camii'nden kaldırılıp, Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek.

Gaziantep'te çöken iskelenin altında kalan mühendisin cenazesi defnedildi!

Gaziantep Şahinbey'deki cami inşaatında çöken iskelenin altında kalarak hayatını kaybeden inşaat mühendisi Korkut Küçükcan'ın cenazesi toprağa verildi.

Nazire Dedeman Çağatay'ın cenazesi yarın toprağa verilecek!

Oğlu Umut’u şaibeli bir olay sonucu kaybettikten sonra ‘Umut Vakfı’nı kuran ve 25 yıldır bireysel silahlanmaya karşı mücadele eden Nazire Dedeman Çağatay, önceki gün vefat etti. Dedeman’ın cenazesi yarın Ankara’da toprağa verilecek...

Umur Güven'in cenazesi bugün defnediliyor!

Garanti Mortgage'de uzun yıllar genel müdür yardımcılığı yapan Umur Güven geçirdiği kalp krizi nedeniyle Viyana'da yaşamını yitirdi. Umur Güven'in cenazesi bugün defnedilecek. 

Mina Başaran'ın cenazesi Türkiye'ye getirildi!

Başaran Holding'e ait özel uçakta hayatını kaybeden 10 kişinin cenazesi bugün İstanbul'a geldi...

İbrahim Bodur anısına girişimcilik ödülü!

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Türk sanayinin önde gelen girişimcilerinden Kale Grubu Kurucusu ve Onursal Başkanı merhum İbrahim Bodur'un anısını yaşatmak amacıyla 'İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Ödülü' düzenleniyor.

Bodur Gayrimenkul Daire Kartal fiyatları!

Bodur Gayrimenkul Daire Kartal fiyatları 360 bin TL'den başlıyor. Daire Kartal'da peşinat ödemesi Ocak 2018'de yapılıyor...

Bodur Gayrimenkul Daire Kartal Evleri!

Kale Grubu bünyesindeki Bodur Gayrimenkul imzasıyla yükselen Daire Kartal projesinde satış süreci devam ediyor. Bodur Gayrimenkul Daire Kartal Evleri 25 katlı tek kuleden oluşuyor.

ibrahim bodur cenazesi Haberi

ibrahim bodur cenazesi

Kale Grubunun Levent'teki binasında gerçekleştirilen törene, Bodur'un eşi Sevim Bodur, kızı ve Kale Grubu Başkanı, Üst Yöneticisi (CEO) Zeynep Bodur Okyay, damadı Osman Okyay, torunu İbrahim Okyay, İstanbul Sanayi Odası (İSO), İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) yetkilileri ile Kale çalışanları katıldı.


Cenaze töreninde bir konuşma yapan Kale Grubu Başkanı ve Üst Yöneticisi Okyay, herkesin acısının derin, üzüntüsünün sonsuz olduğunu belirtti.


Okyay, İbrahim Bodur'un evladı olmaktan daima gurur duyduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:


"İbrahim Bey'in jenerasyonunda ve şahsında Türkiye bugün küresel anlamda bir takım iddiaların peşindeyse, sahibiyse mutlaka bunun temelinde İbrahim Bey gibi ülkesini, vatanını ve milletini seven ve bu ülkenin kalkınmasına kendini adamış insanların, hayatların, girişimcilerin rolü büyüktür.


Allah'a şükrediyorum, çok şanslı bir insanım. İbrahim Bey hepimizi Kale ailesi...