26 / 04 / 2024

İbrahim Bodur kale grubu

İbrahim Bodur kale grubu

Dün vefat eden Kale Grubu kurucusu ve Onursal Başkanı İbrahim Bodur için İstanbul'da cenaze töreni düzenlendi.

Hatice Zeynep Bodur Okyay kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Kale Grubu Başkanı ve CEO Hatice Zeynep Bodur Okyay kimdir? Kaç yaşında? Hatice Zeynep Bodur Okyay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hatice Zeynep Bodur Okyay'ın eğitim hayatı nasıldı?

Süleyman Bodur vefat etti! Kale Grubu'nun acı günü! 

Kale Grubu’nun kurucusu ve Onursal Başkanı merhum Dr. İbrahim Bodur’un kardeşi, Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay’ın amcası, Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Süleyman Bodur, 88 yaşında vefat etti. 

Kale Grubu 2021'de daha çok büyüyecek!

2020 yılının sanayiciler açısından çok zor geçtiğini, 2021'de de temkinli ilerleyeceklerini söyleyen Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Zeynep Bodur Okyay, yeni fırsatları ve sanayideki durumu anlattı.

Çorum Kale'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Çorum Belediyesi Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum’da dönüşüm yapılabilecek yerlerle ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na dosyalar hazırladıklarını bu dosyalardan birinin de Kale Kentsel Dönüşüm Projesi olduğunu müjdeledi.

Kale Grubu 62 yaşında!

İbrahim Bodur’un 27 Temmuz 1957 tarihinde temellerini attığı Kale Grubu’nun 62'nci kuruluş yıl dönümü sebebiyle etkinlikler gerçekleştirildi...

Kale Grubu, Karaköy'deki binasını sanat tasarım merkezine dönüştürdü! 

Kale Grubu ilk genel merkezi olan Karaköy'deki binasını, İSTKA'nın desteğiyle Kale Tasarım ve Sanat Merkezi'ne dönüştürdü. Kale Grubu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Zeynep Bodur Okyay, merkezin açılışı töreninde konuştu.  

Kale Grubu'nun acı günü! Mustafa Kalaycıoğlu vefat etti!

Kale Grubu'nun Kurucusu ve Onursal Başkanı Merhum İbrahim Bodur ve ailesinin dostu Mustafa Kalaycıoğlu vefat etti. Kale Grubu Şirketleri ve Bodur Ailesi taziye ilanı yayınladı.

İbrahim Bodur anısına girişimcilik ödülü!

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Türk sanayinin önde gelen girişimcilerinden Kale Grubu Kurucusu ve Onursal Başkanı merhum İbrahim Bodur'un anısını yaşatmak amacıyla 'İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Ödülü' düzenleniyor.

Yarışmayla Yapanlar Buluşuyor 2017 etkinliği mimarları buluşturdu!

‘Yarışmayla Yapanlar Buluşuyor 2017’ etkinliği, Kaleseramik Merkez Binası, Dr. İbrahim Bodur Konferans Salonu’nda kalabalık bir mimar grubunun katılımıyla gerçekleşti.

Kale Grubu savunma ve havacılık sektörlerinde de faaliyet gösteriyor!

Seramik sektörünün öncülerinden Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur, “Seramikle topraktan başladığımız yolculuk savunma ve havacılıkla gökyüzüne taşındı." dedi.

Daire Kartal Kale fiyat 2017!

Kale Grubu bünyesindeki Bodur Gayrimenkul imzası taşıyan Daire Kartal Kale projesi 174 daireden meydana geliyor. İşte Daire Kartal Kale fiyat 2017..

Bodur Gayrimenkul Daire Kartal Evleri!

Kale Grubu bünyesindeki Bodur Gayrimenkul imzasıyla yükselen Daire Kartal projesinde satış süreci devam ediyor. Bodur Gayrimenkul Daire Kartal Evleri 25 katlı tek kuleden oluşuyor.

Kale Grubu'nun Balıkesir OSB fabrikası için imzalar atıldı!

Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, dedesi Balıkesir'in efsane sanayicilerinden Şeref Eğinlioğlu'nun memleketine 30 milyon liralık fabrika kuruyor.

İbrahim Bodur kale grubu Haberi

İbrahim Bodur kale grubu

Kale Grubunun Levent'teki binasında gerçekleştirilen törene, Bodur'un eşi Sevim Bodur, kızı ve Kale Grubu Başkanı, Üst Yöneticisi (CEO) Zeynep Bodur Okyay, damadı Osman Okyay, torunu İbrahim Okyay, İstanbul Sanayi Odası (İSO), İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) yetkilileri ile Kale çalışanları katıldı.


Cenaze töreninde bir konuşma yapan Kale Grubu Başkanı ve Üst Yöneticisi Okyay, herkesin acısının derin, üzüntüsünün sonsuz olduğunu belirtti.


Okyay, İbrahim Bodur'un evladı olmaktan daima gurur duyduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:


"İbrahim Bey'in jenerasyonunda ve şahsında Türkiye bugün küresel anlamda bir takım iddiaların peşindeyse, sahibiyse mutlaka bunun temelinde İbrahim Bey gibi ülkesini, vatanını ve milletini seven ve bu ülkenin kalkınmasına kendini adamış insanların, hayatların, girişimcilerin rolü büyüktür.


Allah'a şükrediyorum, çok şanslı bir insanım. İbrahim Bey hepimizi Kale ailesi...