26 / 04 / 2024

ibrahim burkay kimdir

ibrahim burkay kimdir

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA ) ile kentin turizm master planı için önemli bir karar aldıklarını ifade etti.

Bursa gayrimenkul fuarını 46 bin kişi ziyaret etti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ işbirliği ile gerçekleştirilen Bursa İnşaat ve Dekorasyon Fuarı ile Bursa Rising City Gayrimenkul Fuarı'nı 5 günde 46 bin kişi ziyaret etti. 

BTSO'nun yeni binaları Eylül'de hizmete açılacak!

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, 2015 yılının Aralık ayında DOSAB’taki BUTGEM yerleşkesinin yanında temeli atılan projeleri yerinde inceledi.

Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi inşaatı bu yıl başlayacak!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, "BTSO olarak Türkiye ve Bursa'nın en büyük yatırımlarından birisi olan BTSO Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi'nin 2016 yılında inşaatına başlamayı hedefliyoruz." dedi.

Bursa İran'la inşaat malzemesi ihracatını geliştirecek!

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Burkay, Bursa’nın İran ile ihracatta en fazla paya sahip 4. il olduğunu belirttti. Otomotiv ana ve yan sanayii, tekstil, makine ve inşaat malzemesi ihracatında istenilen konuma ulaşacaklarına inandığını söyledi.

Bursa OSB'de çevre dostu fabrikalar inşa edilecek!

Finasmanı yabancı fonlardan sağlanacak Bursa Teknoloji OSB’de akıllı fabrika binaları hem çevreye zarar vermeyecek hem de kendi enerjisini üretecek.

Araplar rotayı Bursa'ya çevirdi!

Suudi Prens, Bursa’da yaklaşık 1,5 milyar dolarlık Sağlık Serbest Bölgesi için yetkililerle görüştü ve arazi baktı.BTSO Başkanı Burkay, “Fuara bu sene ilk kez gayrimenkul bölümünü ekledik ve özellikle Arap yatırımcılardan büyük ilgi gördük” dedi.

Bursa İnşaat Fuarı bugün sona eriyor!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğü, TÜYAP, İMSİAD, BURTİMDER ve Bursa Emlak Müşavirleri Odası işbirliğinde Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen İnşaat Fuarı bugün sona eriyor.

BTSO inşaat ve gayrimenkul yatırımcılarını ağırladı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Körfez ülkelerinden gelen inşaat ve gayrimenkul yatırımcılarını ağırladı. BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, İnşaat Fuarı'nın önemli işbirliklerine ve yeni yatırımlara öncülük edeceğini söyledi.

Ev modasının merkezi Bursa olacak!

Mayıs ayında Bursa’da düzenlenecek olan ‘Bursa İnovasyon ve Tasarım Buluşmaları’ etkinliğinin en önemli faaliyetlerinden biri; 28-31 Mayıs tarihlerinde TÜYAP Bursa ile birlikte organize edilen ‘Ev&Stil Fuarı’ olacak.

Yabancılar Bursa'da yatırım yapmak istiyor!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Burkay, geçen yıl Bursa'nın en az 2-3 milyar dolarlık yabancı yatırım kaçırdığını söyledi.

Bursa 3 milyar dolarlık yatırımı kaçırdı!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Burkay, geçen yıl yer gösteremedikleri için Bursa'nın en az 2-3 milyar dolarlık yabancı yatırım kaçırdığını söyledi.

Türkiye ev tekstilinde Avrupa birincisi!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Türkiye’nin dünya ev tekstili pazarında önemli bir paya sahip olduğunu belirterek, “Sektörümüzde Avrupa’nın lideriyiz” dedi.

İbrahim Burkay: 1. Bölge'ye teşvik şart!

1. Bölge’nin Türkiye’nin çıkış noktası olduğunu söyleyen Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay, “Sermaye, teknoloji, yatırım 1. Bölge’de bulunuyor. Türkiye’nin ekonomi politikalarını bu bölgeye göre tasarlamalı” dedi

İbrahim Burkay: 1. Bölge'ye özel teşvik şart!

1. Bölge’nin Türkiye’nin çıkış noktası olduğunu söyleyen Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay, “Sermaye, teknoloji, yatırım 1. Bölge’de bulunuyor. Türkiye’nin ekonomi politikalarını bu bölgeye göre tasarlamalı” dedi

İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? 

Türk iş dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? Tamer Haşimoğlu  ne iş yapıyor, daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar...

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı kimdir? Kaç yaşında? Hangi alanlarda görev yaptı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi kamuoyuyla paylaştı. İbrahim Yumaklı, Tarım ve Orman Bakanı oldu. Bunun üzerine, İbrahim Yumaklı'nın hayatı, eğitimi ve görev aldığı alanlar ile ilgili bilgiler arama motorlarında en çok aranan konular arasına girdi.

İbrahim Ekşi kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu ? Kaç yaşında

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ekşi kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. İbrahim Ekşi daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  İbrahim Ekşi'nin eğitim hayatı nasıldı?

İbrahim Erdemoğlu kimdir?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu kimdir? İbrahim Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İbrahim Erdemoğlu`nun biyografik bilgisi.

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

İbrahim Özdemir kimdir?

Galatasaray Kulübü başkan adayı İbrahim Özdemir kimdir? İbrahim Özdemir daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte İbrahim Özdemir'in biyografisi....

BTSO Başkanı İbrahim Burkay, kira ve hibe desteğini değerlendirdi!

BTSO tarafından Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi esnafı ve perakende sektörü temsilcilerinin katılımıyla çevrim içi istişare toplantısı düzenlendi. BTSO Başkanı İbrahim Burkay, kira ve hibe desteği hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

İbrahim Kemal Tosun kimdir?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Kemal Tosun kimdir? İbrahim Kemal Tosun daha öcne nerelerde görev yaptı? İşte İbrahim Kemal Tosun'un biyografisi...

İbrahim Güler kimdir?

İbrahim Güler, 2019 yılı yerel seçimlerinde Ak Parti'den Hatay Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, İbrahim Güler kimdir? İbrahim Güler, hangi işlere imza attı?

Halil İbrahim Aşgın kimdir?

Halil İbrahim Aşgın, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Halil İbrahim Aşgın kimdir?

Uğur İbrahim Altay kimdir?

Uğur İbrahim Altay, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Peki, Uğur İbrahim Altay kimdir? Uğur İbrahim Altay bugüne kadar hangi işlere görev aldı?

İbrahim Ulusoy kimdir?

İbrahim Ulusoy'un 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Avcılar İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, İbrahim Ulusoy kimdir? İbrahim Ulusoy hangi alanda çalışıyor?

İbrahim Maasfeh kimdir?

Akzirve Gayrimenkul Yatırım ile Türkiye'de inşa sektöründe yatırımlarına devam eden İbrahim Maasfeh kimdir?

ibrahim burkay kimdir Haberi

ibrahim burkay kimdir

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA ) ile kentin turizm master planı için önemli bir karar aldıklarını söyleyerek bu çalışmayı dünyanın en önemli metropollerini planlayan bir şirketin yapacağını duyurdu. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre odanın ocak ayı meclis toplantısında açıklamalar yapan Burkay, Türkiye ve Bursa açısından değerlendirdiklerinde 2019'daki ekonomik göstergelerin 2018'den daha iyi olacağına inandıklarını söyledi. 

Burkay, ihracata önem vereceklerini kaydederek, "Özellikle endüstri tarafında olan iş insanlarımız, mutlaka dış pazar operasyonlarını artırmalı. Bu noktada küresel fuar acentesi, fuar faaliyetlerimiz ve Ur-Ge projelerimizin ne kadar önemli olduğu karşımıza çıkıyor. Bu hamleler birçok sektörümüzün pazar çeşitliliğini artırırken, aynı zamanda şirketlerimizin mali yapısını güçlendirdi." ifadelerini kullandı.

İbrahim Burkay, Bursa iş dünyasının destekleriyle 2018...