26 / 04 / 2024

İbrahim Cevahir özgeçmiş

İbrahim Cevahir özgeçmiş

Cevahir Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Cevahir kimdir? Aynı zamanda Karadeniz Vakfı Başkanı olan İbrahim Cevahir Cevahir Holding'i ne zaman kurdu? İnşaat sektöründe neler yaptı?

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz ve İbrahim Hakkı Yiğit ortaklığında açıldı.

Mi Art Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mi Art Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  300 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Gül , Mustafa Uysun kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Konutların özgeçmişi tek bir tıkla öğrenilecek!

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün üzerinde çalıştığı projeyle Türkiye konut piyasasında yeni bir dönem başlayacak.

Cevahirler'in miras davasında önemli gelişme!

Vefat eden İşadamı İbrahim Cevahir'in kızı Aysun Cevahir Greenall, demans hastası olduğu gerekçesiyle annesi Elmas Cevahir'e vasi atanması için açtığı davaya sağlık raporu ulaştı.

Aysun Cevahir Greenall vesayet davası için Adli Tıp Kurumu'na gitti!

Vefat eden işadamı İbrahim Cevahir'in kızı Aysun Cevahir Greenall, kardeşlerinin hakkında açtığı vesayet davası kapsamında akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespiti için Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na gitti.

Murat Çakmak kimdir?

Murat Çakmak, Türkiye’nin lider teknik müteahhitlik firması AE Arma-Elektropanç’ın İnsan Kaynakları Müdürü oldu. Peki Murat Çakmak kimdir? İşte Murat Çakmak'ın özgeçmişi...

Ceren Cihaner Kimdir?

Ceren Cihaner, Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Direktörü oldu. Peki Ceren Cihaner Kimdir? Ceren Cihaner bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ceren Cihaner'in özgeçmişi...

Miço koyu Kadınlar plajı açılıyor!

İbrahim Karaosmanoğlu, Altınkemer ve Cebeci’nin ardından mavi bayrağı hak eden Kerpe sahili ve Miço Koyun Kadınlar Plajının açılacağı törene tüm Kocaeli’leri davet etti.

Cevahir Holding'de başlayan miras kavgasında sular durulmuyor!

İbrahim Cevahir’in ölümü üzerine Cevahir Holding’de başlayan miras kavgası sürüyor. Aysun Cevahir Greenall’a karşı annesi ve dört kardeşi de Greenall’ın akıl sağlının yerinde olmadığı iddiasıyla vasi atanması için dava açtı.

İbrahim Cevahir özgeçmiş Haberi

İbrahim Cevahir özgeçmiş

İbrahim Cevahir kimdir?

İbrahim Cevahir, 1938 Trabzon Çaykara doğumlu. Cevahir Holding’in kurucusu olan İbrahim Cevahir İstanbul’da Grand Cevahir Hotel, Cevahir AVM gibi projelere imza atmıştır.


Cevahir Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Karadeniz Vakfı Başkanı İbrahim Cevahir, çocukluğundan itibaren, ailesine destek olmak için çalışmaya başladı. Daha sonra, amcasıyla birlikte Babaeski’ye gitti. Burada bakırcı ve kalaycı çırağı olarak çalıştı. 


Uzun süre bakırcı çırağı olarak çalıştıktan sonra kardeşi Reşad Bey’le birlikte İstanbul Karaköy’de işçilere ve küçük esnafa yönelik çalışan dört masalı bir lokanta açtı. İbrahim Cevahir’in, lokantasında yaptığı yemekler o kadar meşhur oldu ki, etrafta çalışan esnaf Cevahirlerin lokantasından evlerine de yemek götürmeye başladı. 1956 yılın da Kemeraltı’nda başlayan kamulaştırma faaliyetleri, İbrahim Cevahir ve kardeşinin işlettiği lokantayı da etkiledi.


1959 yılında Ankara’da inşaat taşeronluğu yaptı. Dışarıdan...