19 / 04 / 2024

ibrahim etem yorulmaz aliağa projeleri

ibrahim etem yorulmaz aliağa projeleri

Ak Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, "Aliağa'da arsa fiyatları yüksek. Yolu, altyapısı olmadığı için arsalara imar izmi verilmemiş. Biz bu tıkanıklığı TOKİ ile çözeceğiz. Burada yeni bir TOKİ markası yaratacağız" diye konuştu...

Yorulmaz Group Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yorulmaz Group Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Yorulmaz tarafından kuruldu.

Yorulmaz Mekanik İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yorulmaz Mekanik İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Dursun Hıracı tarafından kuruldu.

Mimar Yasemin Yorulmaz, Koru Narlıdere'yi anlattı!

Yapı ST’nin startını verdiği Koru Narlıdere’nin proje yöneticisi mimar Yasemin Yorulmaz, hedef kitleye yönelik çalıştıklarını belirtti, “Bu binayı rezidans kurgusuyla işleteceğiz, bir otele gittiğinizde aldığınız hizmet ne ise aynısını alacaksınız” dedi

Cushman and Wakefield, Etem-Menarini'nin kiracı danışmanı oldu!

Cushman and Wakefield, 114 yıllık geçmişiyle Türkiye’nin ilk ve köklü ilaç şirketi İbrahim Etem - Menarini 'nin yeni merkez ofis projesi için 'kiracı danışmanlığı' ve 'proje yönetimi' hizmetlerini sundu.

Öz Yorulmaz Gayrimenkul Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yorulmaz Gayrimenkul Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeynel Yorulmaz ve İlkay Yorulmaz tarafından 200 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

Etem Özçelik: İthal mobilyalar sektörün en önemli sorunu!

İMOB Mobilya Fuarı'nda mobilya profesyonellerini ağırlayan Modoko Yönetim Kurulu Başkanı İ. Etem Özçelik, ithal mobilyanın sektörün en önemli sorunlarından biri olduğunu belirtti.

Adese AVM'nin yatırımcı ilişkileri yetkilisi Etem Uyandıran oldu!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş. Kamuyu Aydınlatma Platformu'na Yatırımcı ilişkileri bölümü hakkında değişikliği bildirdi. Etem Uyandıran muhasebe müdürlüğünün yanı sıra yatırımcı ilişkileri bölümünde de yer alacak.

Etem Körükmez kimdir?

Sofular Belediyesi Eski Başkanı Etem Körükmez, CHP Malatya Milletvekili Adayı oldu. Peki, Etem Körükmez kimdir? Etem Körükmez, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Etem Körükmez...

Etem Özçelik: Modoko AVM konsepti ile çalışmalarını sürdürecek!

Mobilya alanında alışveriş merkezi şeklinde hizmet veren mobilyacılar sitesi Modoko, 350 mağazayı bünyesinde barındırıyor. Etem Özçelik, bu yıl yaklaşık yüzde 8 büyüme beklediklerini belirtti.

Etem İnşaat Taahhüt Tesisat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etem İnşaat Taahhüt Tesisat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 26 Şubat 2015'te, 20 bin TL sermaye bedeli ile Üsküdar'da, Cengiz Özbuğan, Ahmet Özbuğan ortaklığında kuruldu.

Etem Ülkütaş kimdir?

Mimar Etem Ülkütaş kimdir? Etem Ülkütaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Etem Ülkütaş, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Etem Ülkütaş...

Etem Karakaya: Ozondaki iyileşme yüz yıllar sürebilir!

İstanbul Karbon Zirvesi Komite Başkanı Başkanı Prof. Dr. Etem Karakaya: “WMO, son yıllarda atmosferdeki ozon miktarında artış olduğunu ve ozon deliğinin kapanmakta olduğu yolundaki açıklamalar umut verici.”

İbrahim Etem Yorulmaz: TOKİ Aliağa Konutları için halk oylaması yapılacak!

TOKİ, İzmir Aliağa'nın çehresini değiştirecek yeni bir proje için düğmeye bastı. İki yılda nüfusu yüzde 25 artan ilçenin konut ihtiyacına çözüm arayan idare, projeleri imzalamadan önce halk oyuna sunacak

ibrahim etem yorulmaz aliağa projeleri Haberi

ibrahim etem yorulmaz aliağa projeleri


Ak Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, Aliağa'yı dönüştürerek 'marka şehir' yapmak için kolları sıvadıklarını ifade etti.


Ak Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, Aliağa'yı 'marka şehir' yapmak için kolları sıvadı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın açıkladığı 1414 İzmir Projesi'nden 22'sinin Aliağa ile ilgili olduğuna dikkat çeken Yorulmaz, nasıl bir Aliağa hayal ettiklerini şöyle anlattı: "Aliağa 1960'tan bu yana sanayi kenti olarak tanımlanmış. Ancak sanayinin yanı sıra Aliağa'nın farklı özellikleri var. Denizi, ormanı var. Aliağa'nın elbisesi dar. Biz buraya yeni bir kimlik tanımlayacağız."  


Bir diğer önemli konunun da arsa fiyatları olduğunu vurgulayan Yorulmaz, "Aliağa'da arsa fiyatları yüksek. Yolu, altyapısı olmadığı için arsalara imar izmi verilmemiş. Biz bu tıkanıklığı TOKİ ile çözeceğiz. Burada yeni bir...