25 / 04 / 2024

İbrahim Genç

İbrahim Genç

Bu sene 4.'sü gerçekleştirilecek olan Bahreyn'in tek uluslararası gayrimenkul fuarı Gulf Property Show’da Futurepark otel, konut ve AVM bölümlerinden oluşan karma projesi için talep topladı

Mersin Yenişehir'de kent sorunları görmezden geliniyor!

Mersin'in merkez ilçesi Yenişehir'in CHP'li Belediye Başkanı İbrahim Genç, lüks semtleriyle bilinen ilçenin arka mahallelerinin adeta moloz kente dönmesine seyirci kaldı.

Hiper Gayrimenkul, 2016’da AVM’ye yoğunlaşacak!

Hiper Gayrimenkul, Haramidere’de hayata geçirdiği karma projesi Future Park’tan sonra 2016’da yurtiçi ve yurtdışında yapacağı yatırımlara hazırlanıyor. Şirket, Future Park’ın AVM bölümü için talep topluyor.

Mersin Yenişehir'de 2. Kadın Sığınma Evi tamamlandı!

İbrahim Genç, Mersin’in ilk kadın sığınma evini yapıp teslim etmelerinin ardından, ikincisini de bitirerek hizmete hazır hale getirdiklerini belirterek, bu ay içinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne tahsis edeceklerini bildirdi

Yenişehir Belediyesi kaçak yapıların yıkım işlemini başlattı!

Mersin'in merkez ilçe Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, Yenişehir'de kaçak yapılaşmaya asla izin vermeyeceklerini belirterek, kaçak yapıların yıkım işlemini başlattıklarını bildirdi.

Dinamik Taahhüt İnşaat Emlak Proje Ahşap Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik Taahhüt İnşaat Emlak Proje Ahşap Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Genç, Emin Genç, Mahir Genç, Mehmet Genç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Mersin'de 1+1 daireler şeklinde Yaşlı Yaşam Merkezi yapılıyor!

Mersin'in merkez ilçe Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, 112 yaşlı vatandaşın barınabileceği, 1 + 1 daireler şeklinde ve ev konforunda 56 dairelik bir Yaşlı Yaşam Merkezi yapacaklarını söyledi.

Hiper Gayrimenkul ödülünü Recep Tayyip Erdoğan'dan aldı!

Kafkaslar, Afrika, Balkanlar ve Ortadoğu'da ekonomi alanında en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan ASKON'a verdiği destek ve dernek çatısı altındaki faaliyetlerinden dolayı Hiper Gayrimenkul, ödüllendirildi.

İbrahim Genç: Akıllı ev trendi hızlanıyor!

Gün geçtikçe değişen ve gelişen gayrimenkul sektöründe sıkça duyulmaya başlayan 'akıllı ev' tanımı, markalı konut projelerinde aranılan bir özellik olma yolunda ilerliyor. İbrahim Genç 'Akıllı ev trendi hızlanıyor' dedi.

Bakan Yumaklı kadın ve genç girişimcilere müjdeyi verdi! Yüzde 70 ilave destek veriliyor!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yeni desteklemelerde üreten herkese ürettiği kadar destek verdiklerini açıkladı. Kadın ve genç girişimcilere 70 ilave destek verdiklerini söyledi. 

Genç Yavuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genç Yavuz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Yavuz, Ali Yavuz ve Ersin Yavuz ortaklığında kuruldu.

İbrahim Genç: Arazilerin çoğu spekülatörlerin elinde!

Son olarak bir imar düzenlemesi ile ilgili vatandaşın yıllardır mağdur edilmesine tepki amaçlı sesini yükselten Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç; “Arazilerin çoğu spekülatörlerin elinde” itirafında bulundu.

Gençay Kardeşler İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençay Kardeşler İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Yunus Gençay, Abdulhamit Ertekin, Loğman Gençay ve İbrahim Gençay ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

Konya'da restore edilmeyen yapı kalmayacak!

Konya Vakıflar Bölge Müdürü İbrahim Genç, “Müdürlüğümüz; Konya, Karaman ve Aksaray bölgesinde toplamda 143 proje üzerinde denetim, uygulama, ihale ve yatırım çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

Mersin Yenişehir Belediyesi kentsel dönüşümde yetki istedi!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Yenişehir Belediyesi 'Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi' için Yenişehir Belediyesi Başkanı İbrahim Genç'e meclisten yetki istedi.

Mersin Yenişehir'deki park sayısı 2 kat arttı!

Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç yaptığı açıklamada; “2004 yılında göreve başladığımda, 259.473 m2 lik 83 adet yeşil alan ve park bulunuyordu. Şu anda ise 476.747 m2 alandan oluşan 224 adet park ve yeşil alanımız var" dedi

Genç Ortaklar Yapı İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genç Ortaklar Yapı İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Mumcu ve Recep Ceylan ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 19 Ocak'ta Çekmeköy, Çatalmeşe Mahallesi'nde kuruldu.

Mersin Yenişehir'de kent sorunları görmezden geliniyor!

Mersin'in merkez ilçesi Yenişehir'in CHP'li Belediye Başkanı İbrahim Genç, lüks semtleriyle bilinen ilçenin arka mahallelerinin adeta moloz kente dönmesine seyirci kaldı.

Hiper Gayrimenkul Emlak Fuarı'na yüzde 15 indirimle başladı!

Hiper Gayrimenkul, Future Park bünyesinde yer alan otel bölümü için fuara özel yüzde 15 indirim avantajı sunuyor. Hiper Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkam İbrahim Genç, "Özellikle körfez ülkelerine toplu kat satışları gerçekleştirdik" dedi.

Mersin Yenişehir'de 2. Kadın Sığınma Evi tamamlandı!

İbrahim Genç, Mersin’in ilk kadın sığınma evini yapıp teslim etmelerinin ardından, ikincisini de bitirerek hizmete hazır hale getirdiklerini belirterek, bu ay içinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne tahsis edeceklerini bildirdi

İlkadım Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı!

Samsun İlkadım Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı, Çatalarmut Mahallesi'nde düzenlenen temel atma törenine, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Samsun Valisi İbrahim Şahin de katıldı...

Hiper Gayrimenkul Cityscape'te 15 otel odası sattı!

Future Park projesi ile dikkatleri üzerine çeken Hiper Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Genç, konutların büyük çoğunluğunu yabancılara sattıklarını ifade ederek bu platformda yer almalarının önemine değindi.

İbrahim Genç Haberi

İbrahim Genç

Bulunduğu bölgenin tek karma projesi olan Futurepark bünyesinde yer alan AVM ile 30 bin konutun alışveriş ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor. Cazip yatırım avantajları ve hızlı yatırım dönüşü ile dikkat çeken projeye fuarda iki Katarlı yatırımcıdan teklif geldi. Konu ile ilgili konuşan Hiper Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Genç, “Bu fuara katılmamızın asıl amacı projemizin AVM kısmını ön plana çıkarmak ve tanıtmaktı.  Fuarın ilk gününde yatırımcılardan AVM ile ilgili aldığımız geri dönüşler öngördüğümüz hedeflere ulaşabileceğimizi gösteriyor” şeklinde konuştu.


Haramidere Parklar Mevkii’nde yükselen proje ile ilgili son durumu da değerlendiren Genç “Güncel olarak yüzde 55 doluluğa ulaşma başarımızın altında yatan temel nedenin otel bölümü için Wyndham markası ile yaptığımız anlaşma olduğunu düşünüyorum. Aralık sonuna kadar otel odalarında yüzde 80 doluluğa ulaşmayı hedefliyoruz. İnşaat...