24 / 04 / 2024

İbrahim Kutluay icra

İbrahim Kutluay icra

Demet Şener tarafından zina ve sadakatsizlik gerekçesiyle boşanma davası açılan İbrahim Kutluay'a bir şok daha geldi. Tedbir nafakasını ödemeyen İbrahim Kutluay hakkında icra takibi başlatıldı.

İbrahim Kutluay, Demet Şener'e ev mi verdi?

Demet Şener ve İbrahim Kutluay aynı gün Bebek’te kameralara yakalandı. İbrahim Kutluay'ın kendisine ev verdiği iddialarını yalanladı...

Demet Şener Levent’teki 3 katlı lüks villada oturma hakkını kaybetti!

İbrahim Kutluay'dan olaylı bir şekilde boşanan Demet Şener, iş insanı Cenk Küpeli ile 19 aylık evliliğini dün bitirdi. Demet Şener’in, Kutluay ile yaptığı boşanma protokolünde bulunan ‘evlenmemesi’ koşuluyla tapusunda 10 yıllık oturum hakkı olan Levent’teki 3 katlı lüks villadan oldu. 

İcra ve iflas harçları 2020!

İcraya başvuran kişilerin belli oranlarda harç ödemeleri gerekiyor. Peki, icraya başvurma harcı 2020 ne kadar oldu? İşte icra ve iflas harçları 2020..

Kirasını ödemeyen kiracı için icra takibi süreci nasıl işler?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun kiracısının kirasını ödememesi üzerine icra takibi sürecine dair sorusunu yanıtladı..

Doğa Koleji'nin sahiplerine 240 milyon liralık icra takibi!

Doğa Koleji'ni 2016'da Metal Yapı Konut'un sahibi Ömer Saçaklıoğlu almıştı. Türkiye'de 123 kampüsü olan Doğa Koleji'nin sahipleriyle ilgili Temmuz 'da icra takibi başlatıldı. Üç ayrı icra takibinin tutarı 240 milyon lira seviyesine ulaştı.

İcra dairelerinin sayısı rekor artışla 900’e ulaştı!

Yurttaşların borcu her geçen gün artınca, yurt çapındaki icra dairelerinin sayısı da rekor artışla 900’e ulaştı.

İlamsız icra takibinde dikkat edilmesi gerekenler!

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'İcradan tarlasını aldığım kişi “Tarlam ucuza gitti” diyerek ilamsız icra takibi gönderdi. Ben itiraz ettim, icra durdu. Şimdi itirazın iptali yoluna gidecek olursa, nasıl bir durumla karşılaşırım?' sorusunu yanıtladı.

Kocaeli'de icra takibi dosya sayısı ile haciz dosyası sayısı mecliste!

Son 3 yılda Kocaeli'de icra takibi yapılan dosya sayısı ile haciz dosyası sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yunanistan vatandaşından Fatih Belediyesi'ne icra takibi!

Arazisine Fatih Belediyesi tarafından ‘acele kamulaştırma’ yoluyla el konulan Yunanistan vatandaşı Danay Manias kazandığı dava sonrasında 33 milyon 985 bin TL'lik icra takibi başlattı

Demet Şener Etiler’deki evini boşalttı!

Cenk Küpeli ile bugün nikah masasına oturacak Demet Şener, eski eşi İbrahim Kutluay’a ait olan ve 10 yıl daha oturma hakkının bulunduğu Etiler’deki evini boşalttı.

Sinan Akçıl'a icra şoku!

Besteci ve şarkıcı Sinan Akçıl icra şoku yaşadı. Saran Holding CEO'su Alan Kenan Saran alacaklı sıfatıyla besteci Sinan Akçıl hakkında İstanbul İcra Müdürlüğü'nde 40 bin TL'lik icra takibi başlattı.

İbrahim Kutluay geceliği 20 bin liraya villa kiraladı!

Eski basketbolcu İbrahim Kutluay, aşkı Edwina Sponza ile geçen hafta Yunanistan’a gitti. Kutluay, sevgilisinin rahatı için otelde kalmak yerine geceliği 20 bin liralık villa tuttu.

Sanal icra dairesi uygulaması geliyor!

Yargı Reformu Stratejisine göre, icra ve iflas dairelerinin yönetim, personel ve teşkilat yapısını düzenleyen müstakil bir mevzuat hazırlanıyor.Bu kapsamda yeni icra daire modeli yangınlaştırılarak, sanal icra dairesi uygulamasına başlanacak. 

İbrahim Kutluay icra Haberi

İbrahim Kutluay icra

Demet Şener, zina ve sadakatsizlik gerekçesiyle boşanma davası açtığı İbrahim Kutluay ile bu kez de nafaka yüzünden karşı karşıya geldi. Şener, kendisi ve müşterek çocukları İrem (11) ve Ömer Kutluay (8) için mahkeme tarafından belirlenmiş tedbir nafakasını ödemeyen İbrahim Kutluay hakkında icra takibi başlattı.


Şener'in avukatları aslı hatemi ve Kezban Hatemi geçen hafta İstanbul İcra Müdürlüğü'ne başvurdu. Avukat Hatemi, dava tarihinden itibaren 90 bin TL birikmiş olan nafakanın tahsili için hukuki işlemleri...