28 / 03 / 2024

İbrahim Maasfeh kimdir

İbrahim Maasfeh kimdir

Akzirve Gayrimenkul CEO’su İbrahim Maasfeh, gayrimenkul ve konut sektöründe yeni atılımlar gerçekleştirmeye devam ediyor. İbrahim Maasfeh bugün yeni bir şirket kurdu. 

İbrahim Maasfeh kimdir?

Akzirve Gayrimenkul Yatırım ile Türkiye'de inşa sektöründe yatırımlarına devam eden İbrahim Maasfeh kimdir?

Akzirve Gayrimenkul hedef büyüttü!

Akzirve Gayrimenkul CEO'su İbrahim Maasfeh, projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Maasfeh, ''Satış hızı son derece dengeli, yatırımcı tarafından prim beklentisi karşılanan projeler gerçekleştireceğiz" diye konuşuyor.

Akzirve'den 1 milyar dolarlık 2 yeni proje geliyor!

Strada projesinin satışlarına devam eden Akzirve, şimdi de 1 milyar dolarlık 2 yeni projeye başlayacak. Projelerden biri İstanbul Cevizlibağ'da, diğeri ise Harbiye’de hayata geçirilecek.

Yabancı gayrimenkul yatırımcıları imar güvencesi istiyor!

TÜRKİYE’nin geleceğine güvenlerinin tam olduğunu ve hiçbir dönemde yatırım yapma konusunda tereddüt etmediklerini belirten İbrahim Maasfeh yeni gayrimenkul yatırımları için arsa alımlarına da devam ettiklerini dile getirdi.

İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? 

Türk iş dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan İbrahim Tamer Haşimoğlu kimdir? Tamer Haşimoğlu  ne iş yapıyor, daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar...

İbrahim Ekşi kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu ? Kaç yaşında

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ekşi kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. İbrahim Ekşi daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  İbrahim Ekşi'nin eğitim hayatı nasıldı?

İbrahim Erdemoğlu kimdir?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu kimdir? İbrahim Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İbrahim Erdemoğlu`nun biyografik bilgisi.

Miva Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kuruldu!

Miva Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'da İbrahim Maasfeh ve Vedat Arslan ortaklığında kuruldu!

Sermaye Piyasası Kurulu'na yeni başkan ataması kararı Resmi Gazete'de! İbrahim Ömer Gönül kimdir?

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenliğlu'nun görev süresinin dolması nedeniyle boşalan başkanlık makamına İbrahim Ömer Gönül atandı. İbrahim Ömer Gönül'ün atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. İbrahim Ömer Gönül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Aysel Hatipoğlu kimdir? 

İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine getirilen Aysel Hatipoğlu kimdir? Aysel Hatipoğlu hangi görevlerde bulundu?

Ali Fatinoğlu kimdir?

Galatasaray SK'nın yeni başkan adayı İbrahim Özdemir'in asil adayı Ali Fatinoğlu kimdir? Ali Fatinoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ali Fatinoğlu'nun biyografisi...

İbrahim Özdemir kimdir?

Galatasaray Kulübü başkan adayı İbrahim Özdemir kimdir? İbrahim Özdemir daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte İbrahim Özdemir'in biyografisi....

Yenizirve Gayrimenkul İnşaat Yatırım Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yenizirve Gayrimenkul İnşaat Yatırım Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Maasfeh tarafından kuruldu.

İbrahim Kemal Tosun kimdir?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Kemal Tosun kimdir? İbrahim Kemal Tosun daha öcne nerelerde görev yaptı? İşte İbrahim Kemal Tosun'un biyografisi...

İbrahim Güler kimdir?

İbrahim Güler, 2019 yılı yerel seçimlerinde Ak Parti'den Hatay Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, İbrahim Güler kimdir? İbrahim Güler, hangi işlere imza attı?

Halil İbrahim Aşgın kimdir?

Halil İbrahim Aşgın, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Halil İbrahim Aşgın kimdir?

Uğur İbrahim Altay kimdir?

Uğur İbrahim Altay, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Peki, Uğur İbrahim Altay kimdir? Uğur İbrahim Altay bugüne kadar hangi işlere görev aldı?

İbrahim Maasfeh kimdir Haberi

İbrahim Maasfeh kimdir

Türkiye'deki yatırımlarım çeşitlendirme kararı alan Akzirve Gayrimenkul, inşaat alanında iddialı projeler hayata geçiriyor. Merkezi Cidde’de bulunan Al Qemam Grubu, 45 yıldır inşaat ve inşaat malzemeleri alanında uluslararası alanda faaliyetlerini devam ettiriyor. 

Dubai, Hindistan ve Çin’de ofisleri, yatırımları olan grup Türkiye operasyonuna 1992 yılında madencilik sektörü, mermer ve inşaat malzemeleri üretimiyle başlamış. İbrahim Maasfeh’in yönetiminde, 2010 yılında Türkiye yatırımlarım artırma kararı alan grup, birçok kapsamlı yatırımının ardından, 2012’de şirketin İstanbul ofisini açmış.

Antalya ve İstanbul’da araziler alan firma son 25 yıldır Türkiye’de faaliyetlerine devam ediyor. Akzirve Gayrimenkul CEO’su İbrahim Maasfeh gayrimenkul ve konut alanındaki varlığını sürdürmek adına bugün yeni bir şirket daha kurdu. 

Yeşilzirve Gayrimenkul Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün İbrahim Maasfeh tarafından Akzirve'nin Şişli'deki Merkez Ofisi'nde 68 milyon TL sermaye bedeli...