19 / 04 / 2024

İbrahim Özçimen

İbrahim Özçimen

Bolu Belediyesi tarafından yaptırılan ve Nuhoğlu İnşaat’ın yüklenici firma olarak görev aldığı “Kültür Park Projesi”nin temel atma töreni gerçekleştirildi

Bolu otelleri kampa girecek futbol takımlarını bekliyor!

Bolu Valisi Özçimen: Bolu'da Beşiktaş'a da Galatasaray'a da yetecek yerimiz var

Gapp Geri Dönüşüm Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Gapp Geri Dönüşüm Çözümleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Ilıkcan, İbrahim Emre Çorak ve Olıver Sebastıa Sheehan ortaklığında kuruldu.

Sien Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Sien Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Beyçimen tarafından kuruldu.

Trakya'da çiftçinin yüzü gülüyor, kışlık ekimler yapıldı, rekolte düşmeyecek

Trakya'da kuruya ekim yapan çiftçinin yüzü yağışlarla güldü. Kışlık arpa, buğday ve yemlik bezelye ekimi yapıldığını belirten Trakya Tohumcular Derneği Başkanı İbrahim Toruk, 2023 yılında olası bir emtia krizinden Türkiye'nin etkilenmeyeceğini söyledi.

Phenıx İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Phenıx İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de İbrahim Özçelik tarafından kuruldu.

Kırmızı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Ets Palladium Şubesi açıldı!

Kırmızı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Ets Palladium Şubesi Ataşehir’de 800 bin TL serrmaye bedeli ile İbrahim Halil Kırmızı tarafından açıldı.

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Yalçın tarafından kuruldu.

IC Holding'in gözü Joe Biden'ın açıkladığı altyapı projelerinde!

52 senelik geçmişi bulunan ve Türkiye'nin önde gelen taahhüt şirketlerinden biri olan IC Holding, gözünü Joe Biden'ın açıkladığı altyapı projelerine çevirdi. Şirketin yönetim kurulu başkanı İbrahim Çeçen, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kızılelma Taşımacılık İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılelma Taşımacılık İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Şahin tarafından kuruldu.

Kalem İnşaatçılık Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalem İnşaatçılık Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 180 bin TL sermaye bedeli ile Halit Kont, İbrahim Zırıh ve Mustafa Zırıh ortaklığında kuruldu.

Konya'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay il genelinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında son durumu aktardı. 

Öz Hkm Elektrik İnşaat Kimyasal Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Hkm Elektrik İnşaat Kimyasal Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Yıldız tarafından kuruldu.

Özyıldırımlar Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyıldırımlar Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Özçelik tarafından kuruldu.

Hız Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hız Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Sakallıoğlu tarafından kuruldu.

İbrahim Özçimen Haberi

İbrahim Özçimen


 Vali İbrahim Özçimen, Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu’nun katılımı ile gerçekleştirilen törene çok sayıda vatandaş katıldı.


Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, temel atma töreninde yaptığı konuşmada; “Bolu’nun en büyük eserlerinden bir tanesinin temel atma töreninde bulunmanın sevincini ve onurunu yaşıyoruz” dedi.

Projenin yüklenici firması Nuhoğlu İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu, “Bolu için büyük öneme sahip, 50 bin metrekarelik inşaat alanı bulunan bu özel projede yer almaktan çok mutluyuz. 1.500 araç kapasiteli 5 katlı otopark, yaklaşık 25 mağaza ve 1 sergi salonu, şehrin simgelerinden biri haline gelecek olan Kültür Park ile Boluluların hizmetine sunulacak. Otoparkın üzerine kuracağımız yeşil alanın da projeye ayrı bir güzellik katacağına inanıyoruz. İnşaatı 29...