25 / 04 / 2024

İbrahim Serhat Özdemir

İbrahim Serhat Özdemir

Satsuma İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Cenk Bora Budak, Şafak Yılmazer, İbrahim Serhat Özdemir, Hayati Razon tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Ocak'ta kuruldu.

İbrahim Özdemir kimdir?

Galatasaray Kulübü başkan adayı İbrahim Özdemir kimdir? İbrahim Özdemir daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte İbrahim Özdemir'in biyografisi....

Sks Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sks Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün İbrahim Serhat Sözeyataroğlu ve Kamil Sözeyataroğlu ortaklığında 10 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de kuruldu.

Mehmet Özdemir Nebioğlu İlkokulu inşaatını inceledi!

Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Çaycuma’ya bağlı Nebioğlu beldesinde ziyaret bulundu.

Balıkesir Özdemir Country'de daireler hemen teslim! 80 bin TL'ye!

Özdemir İnşaat tarafından Balıkesir Akçay'da hayata geçirilen projede toplamda 198 adet daire yer alıyor. Fİyatlara yüzde 1 KDV dahil edilen Özdemir Country'de teslimler hemen yapılıyor.

Özdemir Country'de stüdyo daireler 80 bin TL'ye! Yüzde 1 KDV'yle!

Balıkesir Akçay'da inşa edilen Özdemir Country'de fiyatlar yüzde 1 KDV'li olarak 80 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Özdemir İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Özdemir Country'de 80 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Özdemir İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor. 80 bin TL'den başlangıç gösteren daire fiyatlara yüzde 1 KDV dahil ediliyor.

Özdemir Üçler İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir Üçler İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Arif Özdemir tarafından 50 bin TL sermaye ile 6 Kasım'da Sultanbeyli, Battalgazi Mahallesi, Selçukhan Caddesi'nde kuruldu.

Özdemir Çakacak açılış öncesi Anamur'da inceleme yaptı!

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açılışını yapacağı "KKTC'ye Su Temin Projesi" töreni öncesinde Anamur ilçesinde incelemelerde bulundu.

İşte Bestemsu Özdemir'in Göktürk'teki evi!

Oyuncu Bestemsu Özdemir’in Kemerburgaz Göktürk’te yaşadığı daire, manzarasıyla Alfred Hitchcock’un “Arka Pencere” filmini hatırlatıyor. Özdemir, o evin hikayesini InStyle Home dergisine anlattı.

Serhat Çeçen: 3. Köprüde işin yüzde 65'i bitti!

IC Enerji Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Çeçen, 3. Köprü'nün hem gece hem gündüz kendisini tamamen göstermeye başladığını belirterek, "Köprü ve yollar olarak işimizin yüzde 65'ini bitirmiş durumdayız" dedi.

Keleşoğlu Holding Bilge Özdemir ile çalışacak!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Keleşoğlu Holding'in, 'Pazarlama ve Satış Koordinatörlüğü' görevine sektörün deneyimli ismi Bilge Özdemir getirildi.

Bilge Özdemir Keleşoğlu Pazarlama ve Satış Koordinatörü oldu!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Keleşoğlu Holding’in, ‘Pazarlama ve Satış Koordinatörlüğü’ görevine sektörün deneyimli ismi Bilge Özdemir getirildi. Bilge Özdemir, Deniz İstanbul projesinin satış ve pazarlama faaliyetlerini yürütecek.

Gülay Özdemir: 20 yılda 4 milyon konut yenilenmeli!

Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği (TGÜB) Genel Sekreteri Gülay Özdemir, büyük deprem felaketinin üzerinden geçen 16 yıla rağmen, günümüzde yapıların büyük çoğunluğunun ruhsatsız olduğuna dikkat çekti.

İbrahim Serhat Özdemir Haberi

İbrahim Serhat Özdemir

Satsuma İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Cenk Bora Budak, Şafak Yılmazer, İbrahim Serhat Özdemir, Hayati Razon tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Ocak'ta kuruldu. 


Satsuma İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Satsuma İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres: Maltepe, Bağdat Caddesi,...