18 / 04 / 2024

Ic Petrol Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Ic Petrol Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Ic Petrol Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Isa Khadzhımuradov tarafından 50 bin TL sermaye ile 13 Nisan'da Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, Hürriyet Bulvarı'nda kuruldu.

Keremoğlu Tekstil İnşaat Emlak Gıda Turizm Nakliyat Petrol Otomotiv kuruldu!

Keremoğlu Tekstil İnşaat Emlak Gıda Turizm Nakliyat Petrol Otomotiv Kuyumculuk İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Bahçelievler'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çelik tarafından kuruldu.

Eyfa Mimarlık Mühendislik İnşaat Petrol Kuyumculuk Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyfa Mimarlık Mühendislik İnşaat Petrol Kuyumculuk Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Eker tarafından kuruldu.

Erd Grup Lojistik İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Erd Grup Lojistik İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Furkan Kavçan tarafından kuruldu.

Borpet Yapı Petrol Ürünleri Ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Borpet Yapı Petrol Ürünleri Ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Kenan Aydın tarafından kuruldu.

Akyay Petrol İnşaat Nakliyat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Akyay Petrol İnşaat Nakliyat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Özşahinler Petrol İnşaat Turizm Otomotiv Mobilya Ve Kuyumculuk Limited Şirketi kuruldu!

Özşahinler Petrol İnşaat Turizm Otomotiv Mobilya Ve Kuyumculuk Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Şahin tarafından kuruldu.

Zeus Grup İnşaat Kuyumculuk Petrol Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Zeus Grup İnşaat Kuyumculuk Petrol Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Zeytin tarafından kuruldu. 

Emay Petrol İnşaat Turizm Otomotiv Mobilya ve Kuyumculuk Limited Şirketi kuruldu!

Emay Petrol İnşaat Turizm Otomotiv Mobilya ve Kuyumculuk Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Poyraz Berkay Çakar ve Yunus Çakar tarafından kuruldu.

BM Kuyumculuk İnşaat Petrol Ürünleri İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

BM Kuyumculuk İnşaat Petrol Ürünleri İthalat ve İhracat Limited Şirketi Ataköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Bahjad Ahmed M. Mohammed ve Mehyar Malik Mozafar ortaklığında kuruldu.

Yaşam Life İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Yaşam Life İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Canlı tarafından kuruldu. 

Ulşm İstanbul Turizm Taşımacılık Nakliyat Petrol Ürünleri Kuyumculuk Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulşm İstanbul Turizm Taşımacılık Nakliyat Petrol Ürünleri Kuyumculuk Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Seyfettin Savaş tarafından kuruldu. 

Yaşam 3404 İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Yaşam 3404 İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti Necat Canlı ve Mehmet Sabrı Canlı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İmagrup İnşaat Petrol Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmagrup İnşaat Petrol Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Yıldırım, Mutlu Soylu ve Aydın Eldekci ortaklığında kuruldu.

Ic Petrol Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Ic Petrol Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Ic Petrol Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Isa Khadzhımuradov tarafından 50 bin TL sermaye ile 13 Nisan'da Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, Hürriyet Bulvarı'nda kuruldu.


Ic Petrol Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. Ana Sözleşmesinde Yazılı Konular.


Ic Petrol Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, Hürriyet Bulvarı...