19 / 04 / 2024

ICBC İstanbul Finans Merkezi

ICBC İstanbul Finans Merkezi

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Prof. Dr. Aşan, ICBC yöneticilerini ağırladı. Yapılan görüşmede İstanbul Finans Merkezi'nin imkanlarının da ICBC yetkilileriyle değerlendirildiği öğrenildi...

ICBC, İstanbul Finans Merkezi'ne mi geliyor?

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Prof. Dr. Aşan, ICBC yöneticilerini ağırladı. Yapılan görüşmede İstanbul Finans Merkezi'nin imkanlarının da ICBC yetkilileriyle değerlendirildiği öğrenildi...

Dekon İnşaat'tan İstanbul Finans Merkezi'ne bir yeni proje daha!

Geçtiğimiz aylarda, ekonominin nabzının atacağı İstanbul Finans Merkezi’nde inşa edilen Dekon Senkron projesini duyuran Dekon İnşaat, Finans Merkezi bölgesinde bir projeye daha start verdi.

Sinpaş Palas ile İstanbul Finans Merkezi'ne 1600 konut geliyor!

Sinpaş Yapı Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik, İstanbul Finans Merkezi'nde Sinpaş Palas adıyla yeni bir projenin inşaatına başladıklarını söyledi. Çelik, ön satışların başladığı projenin 250 dönüm üzerine 1600 konut şeklinde olacağını ve satışların bu yıl başlayacağını belirtti.

İstanbul Finans Merkezi Kanunu geliyor!

İstanbul Ataşehir'de kurulacak olan İstanbul Finans Merkezi'nin temeli Ekim 2016'da atılmıştı. İstanbul Finans Merkezi Kanun Taslağı için Sermaye Piyasaları Kurulu(SPK) kurumlardan görüş almaya başladı.

Emlak Konut İstanbul Finans Merkezi değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Emlak Konut İstanbul Finans Merkezi değerleme raporu yayınlandı.

İFM'deki Ziraat Finans Kuleleri için çalışmalar başladı!

Ziraat Finans Grubu’na katılan Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ faaliyete geçti. Ziraat Bankası’nın uluslararası İstanbul Finans Merkezi’nde hayata geçirilecek ‘Ziraat Finans Kuleleri’ çalışmalarına da başladı.

İstanbul Finans Merkezi İBB merceğinde!

İstanbul Finans Merkezi’nin Yapılanmasına Hizmet Edecek Bölgelerin Fiziki ve Sosyal Gelişmişliğinin İzlenmesine Yönelik Model Geliştirmek üzere hizmet alım ihalesi bugün gerçekleşecek.

İstanbul Finans Merkezi bölgeye değer kattı!

Ataşehir’de yükselen İstanbul Finans Merkezi, Ataşehir, Şerifali, Kozyatağı, Yeni Sahra, Göztepe ve Ümraniye’nin değerini katlarken, proje içinde yer alacak kurum ve kuruluşlarda çalışacak beyaz yakalıların ev talepleri de metroyla bağlantılı semtlerin cazibesini artırıyor

İstanbul Finans Merkezi Kanunu çıkarılacak!

Maliye Bakanı Ağbal, "İstanbul Finans Merkezi Kanunu'nu çıkaracağız. Rekabet içinde olduğumuz finans piyasaları ne imkanlar sunuyorsa, biz o imkanları aynen, hatta daha fazlasıyla sunacağız." dedi.

İstanbul Finans Merkezi'nde son durum!

İstanbul Finans Merkezi’nde (İFM) kamunun temel atmasıyla süreç hızlandı. İFM sayesinde bölgede fiyatlar yüzde 25 artarken, 12 bin yeni konut ve 450 bin metrekare ofis inşa edildi.

İstanbul Finans Merkezi, gayrimenkul mü, finans projesi mi olacak?

AK Parti’nin en iddialı vaatlerinden biri olan İstanbul Finans Merkezi (İFM); gayrimenkul geliştirme projesi mi, finansal merkez mi olacak?

Nurettin Canikli, İstanbul Finans Merkezi'nin temel atma törenine katıldı!

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, "Uluslararası sermaye yeni güvenebileceği finans merkezleri arıyor. Bu sisteme alternatif alabilecek tek bir yer var. Orası da Türkiye ve İstanbul Finans Merkezidir." dedi.

İstanbul Finans Merkezi 2020'de tamam!

2 milyar dolar yatırımla inşa edilecek İstanbul Finans Merkezi (İFM) için beklenen gün geldi. 2014’te ilk kazma vurulan projede SPK ve BDDK binalarının temelini 14 Ekim’de Başbakan Yıldırım atıyor. Proje, 2018’e yetiştirilecek.

ICBC İstanbul Finans Merkezi Haberi

ICBC İstanbul Finans Merkezi

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Prof. Dr. Göksel Aşan, dün Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi’nde dünyanın en büyük bankası olan ICBC yöneticilerini ağırladı. Gerçekleşen görüşmede, ICBC Turkey Bank Yönetim Kurulu Başkanı Xiangyang Gao, ICBC Turkey Yatırım Menkul Değerler Genel Müdürü Oraj Özel ve ICBC Turkey Bank Kredi ve Yatırım Yönetimi Bölüm Başkanı Zhang Hang Ki yer aldı.

VW ilgiyi artırdı

Milliyet'te yer alan habere göre; görüşmede, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2022 yılında açılacağını ifade ettiği İstanbul Finans Merkezi (İFM) projesi detaylı şekilde değerlendirildi ve yeni yatırım imkanları ile ekonomik gelişmeler ele alındı.

Xiangyang Ga toplantıda Türkiye’ye ve “Türk ekonomisine duyduğu güven ve saygıdan” bahsetti. Ga İFM'nin açılması ardından ele alınabilecek yeni yatırım imkanları, bankacılık sistemi konusunda görüşmeler yaptı.

Görüşmeye ilişkin Milliyet’e konuşan Prof. Aşan, Çinli...