29 / 03 / 2024

İçmeler kentsel dönüşüm

İçmeler kentsel dönüşüm

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İçmeler Köprüsü’nün çevresinde kentsel dönüşüm projesini hazırladıklarını, hak sahipleri ile görüşmelere başlayacaklarını açıkladı.

Kentsel dönüşüm kredisinde güncel gelişmeler! Tam 3 ayrı destek ödemesi yolda!

Devlet, kentsel dönüşüm projelerine destek sağlamak için üç ayrı planı hayata geçiriyor. Deprem felaketi sonrası etkilenen 11 il ve tüm Türkiye'nin alarm durumuna geçmesiyle birlikte, kentsel dönüşüm konusu daha da acil hale geldi.

Kentsel dönüşüm kredisi 2022 ne kadar oldu?

Kentsel dönüşüm kredisi ile ilgili son gelişmeler vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Alınan yeni karara göre kentsel dönüşüm kredisi 2022 ne kadar oldu?

Manisa Şehzadeler'de kentsel dönüşüm görüşmeleri başladı!

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi kapsamında resmi görüşmeler başladı. Yapılan görüşmelerde yüzde 80'e yakın memnuniyet olduğu dile getirildi. 

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm görüşmeleri başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Çiğli'de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için görüşmeler başladı. 

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm için görüşmeler başlıyor!

Göreve geldiği günden itibaren yaptığı çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, kentsel dönüşüm çalışmaları için Narlıdere sakinleriyle uzlaşma görüşmelerinin başlayacağını dile getirdi.

Eyüpsultan İslambey'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Eyüpsultan'ın İslambey Mahallesi'nde gerçekleşecek olan kentsel dönüşüm projesi için görüşmeler başladı. Hak sahipleri kentsel dönüşüm bilgilendirme ofisine gelerek çalışmalar hakkında bilgi alıyor.

KİPTAŞ Alibeyköy kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

KİPTAŞ tarafından Alibeyköy'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde uzlaşmalı görüşmeler devam ediyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, kentsel dönüşüm ile ilgili gelişmeleri aktardı.

Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşümü için görüşmeler yapılıyor!

Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi'nde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları için Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, mahalle sakinleriyle bir araya geliyor. 

Gemlik’te kentsel dönüşüm nefes aldırdı!

Gemlik’te kentsel dönüşüm uygulanan Hisar Sitesi sakinleri ile AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık arasında görüşmeler başladı...

Nevşehir Merkez Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'nın büyük önem verdiği ve 'Türkiye'nin örnek kentsel dönüşüm projesi olacak' diye açıkladığı 1. Etabı içinde bulunan hak sahipleri görüşmeler yapılıyor.

Samsun'da 20 yıldır beklenen kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Samsun'da Saitbey, Ulugazi ve Kökçüoğlu Mahallelerinde yapılacak kentsel dönüşüm çalışmaları için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile firma arasında protokol imzalandı ve hak sahipleriyle görüşmeler başladı. 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için görüşmeler başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Mamak'ta hayata geçirilecek Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi için Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın başkanlığında görüşmeler başladı.

Adıyaman'da kentsel dönüşüm için görüşmeler başladı!

Adıyaman Belediyesi, Adıyaman tarihinin en kapsamlı kentsel dönüşüm çalışmasına imza atmak için hak sahipleriyle görüşmeye başladı.

İçmeler kentsel dönüşüm Haberi

İçmeler kentsel dönüşüm


Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İçmeler Köprüsü’nün çevresinde kentsel dönüşüm projesini hazırladıklarını, hak sahipleri ile görüşmelere başlayacaklarını açıkladı.


Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla’da kooperatiflerin ruhsatlandırılması ile başlayan planlı yapılaşma sürecinin kentsel dönüşüm projelerine de zemin oluşturduğunu söyledi. İçmeler Köprüsü’nde yaşanan trafik sorununu çözmek için köprüden Kadıköy yönüne dönen bir yonca yapımı ve o bölgede kentsel dönüşüm projesi uygulamasını yapacaklarını açıklayan Başkan Yazıcı, önümüzdeki haftadan itibaren hak sahipleriyle görüşeceklerini belirtti.


Tuzla’da 3 yılda 2 bin 934 bağımsız bölümde kentsel dönüşüm gerçekleşti


Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla’daki planlamanın kentsel dönüşüm projelerinin uygulamasını kolaylaştırdığını söyledi. Kentsel dönüşüm projeleri hakkında bilgi veren Başkan Yazıcı, “Kentsel yenileme çalışmalarını destekleyerek güvenli bir yapılaşma sağlamak istiyoruz. Yaşam için iyi bir yapılaşma, yapılaşmanın olduğu yerde...