25 / 04 / 2024

icradan fabrika satış günü

icradan fabrika satış günü

Bilecik İli Merkez İlçesi'nde bulunan fabrika binası Bilecik İcra Dairesi tarafından 13 milyon 995 bin 290 TL'ye açık artırma usulüyle satışa çıkıyor.

Bilecik'te 19.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Bilecik İli Merkez İlçesi'nde bulunan fabrika Bilecik İcra Dairesi tarafından 18 Eylül günü saat 14:30- 15:00 arasında açık artırma usulüyle satışa çıkacaktır.

138 dönümlük dev arazi üzerine kurulu ünlü fabrika satılıyor! Fiyatı ise dudak uçuklattı!

Naksan Holding’in dev bir fabrikası Kamu bankası Vakıfbank tarafından satışa çıkarıldı. Fiyatı ise adeta dudak uçuklattı.

Mersin’de bir fabrika satılacak! İhale tarihi 17 Kasım!

Mersin ili, Akdeniz ilçesinde bulunan bir fabrika satışa çıkarıldı. 3 ayrı binadan oluşan fabrikanın satışı için 17 Kasım’da ihale düzenleneceği öğrenildi.

Şekere yüzde 67 zam geldi! Şeker fiyatları uçtu! İşte Türkşeker, A101, ŞOK, Migros 25 Haziran 2022 şeker fiyat listesi!

Geçen aylarda yüzde 31 zamlanan şeker fiyatlarına yine zam geldi! Türkşeker, 50 kg kristal şekerin fabrika satış fiyatına yüzde 36,4 ile 67 oranında arttırdı. Peki güncel şeker fiyatları ne kadar oldu? İşte A101, ŞOK, Migros 25 Haziran 2022 fiyat listesi...

Hotel Les Ottomans 6'ncı kez satışa çıkıyor!

İstanbul Boğazı'nın en gösterişli yapılarından olan ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerini ağırlayan Hotel Les Ottomans icradan yeniden satışa çıktı. Satışı yılan hikayesine dönen otelin satış bedeli 440 milyon 735 bin 355 TL olarak belirlendi.

Binlerce gayrimenkul icradan ucuza satılıyor!

Basın İlan Kurumu icra ilanlarını düzenli olarak yayınlıyor. Piyasa fiyatının altında yer alan daha ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanlarını yakından inceliyor.

İcradan ucuza satılık daire fırsatı!

İcradan satışa sunulan ev, araba, arsa, dükkan, tarla gibi bazı taşınmazlar ve araçlar değerinin çok altında bir fiyata satılması nedeniyle çoğu zaman yatırımcılar için kaçırılmayacak fırsatlar sağlıyor...

İcradan ucuza satılık gayrimenkul fırsatı!

Basın İlan Kurumu'nca icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanlarını inceliyor. İcradan satışa sunulan gayrimenkuller ile yatırımcılara kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor.

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

İcradan ucuza satılık arsalar ve daireler!

Değerinin çok altında bir fiyatla satılan ev, araba, arsa, dükkan, tarla gibi bazı taşınmazlar yatırımcıların ilgisini çekiyor.  İcradan satılan gayrimenkullerin ihalesine isteyen herkes katılabiliyor...

Bu fırsat kaçmaz! İcradan ucuza satılık evler!

İcradan ev almak eskisinden daha da kolaylaştı. İcradan satılan arsa, daire, dükkan, tarla gibi gayrimenkuller alıcılara ucuz fiyatlarla satılıyor...

Gaziantep'te 42.7 milyon TL'ye icradan tek katlı prefabrik fabrika satışa çıkarıldı!

Gaziantep İcra Dairesi Müdürlüğü  Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Dülük Mah./Köy. 135 ada 13 parselde yer alan tek katlı prefabrik fabrika ve arsası nitelikli taşınmaz 42 milyon TL'den satışa çıkarıldı...

Alanya'da icradan gayrimenkul satışı arttı!

Son verilere göre Alanya'da her 10 kişiden 1’i icra takibinde. Bölgede icradan satışa çıkarılan gayrimenkul sayısında artış yaşandı.

Gaziosmanpaşa'da 21.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İstanbul İli Gaziosmanpaşa İlçesi Küçükköy'de yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 21 milyon 946 bin 245 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

icradan fabrika satış günü Haberi

icradan fabrika satış günü

Bilecik Merkez'de yer alan fabrika 13 milyon 995 bin TL 290 TL bedelle Bilecik İcra Dairesi tarafından satışa çıkacak.


Bilecik İli, Merkez, İstiklal Mahallesi, Edepınarı Mevkii 235 ada, 56 Parsel de kayıtlı 29.110,40 m2 gayrimenkul tam hisse ile, Bilecik, Merkez, İstiklal Mahallesi, Alaçayır Mevkii, 514 Ada, 37 parselde kayıtlı tam hisseli 9.357.18 m2’lik gayrimenkul. Bilecik, Merkez, İstiklal Mahallesi, Alaçayır Mevkii, 514 Ada, 38 parselde kayıtlı 303.92 m2’lik tam hisseli taşınmazlar ve üzerinde yer alan sabit tesisler, mermer fabrikası yapıları, tüm makine ve teçhizatları ile birlikte açık arttırma ile kira şerhinden ari olarak satılacaktır.


Taşınmazların yanında bir mermer fabrikası, Bilecik 1. Organize Sanayi Bölgesi ne ait su alma tesisleri, hemen yakınında Bilecik Belediyesi ne ait açık yüzme havuzu, futbol antreman sahası, arka...