29 / 03 / 2024

icradan satılık ev

icradan satılık ev

Ev sahibi olmak herkesin hayali. Ancak konut fiyatları arttıkça, vatandaşlar ucuza ev sahibi olmanın yollarını arıyor. Peki ucuz ev nasıl alınır? İşte ayrıntılar...

İstanbul'un en gözde semtinde satılık ev fırsatı! Yatırımcılara duyuru!

Üsküdar'ın tarihi mahallesi Beylerbeyi'nde 2 katlı müstakil villa yatırımcılar için satışa hazırlanıyor. Müstakil ofis, iş yeri ya da restoran olarak kullanılabilecek taşınmaz, istinafa gidildikten sonra icradan satılacak...

Ev alacaklar dikkat! İcradan ucuz konut fırsatı!

İcra yoluyla el konulmuş ev, arsa, dükkan, tarla gibi taşınmazlar gerçek bedellerinden çok daha ucuz fiyatlara satılıyor. Basın İlan Kurumu aracılığıyla belirli bir tarihte ilana çıkarılan ve ihale gününe kadar ilanda tutulan gayrimenkuller için icra ihaleleri düzenliyor.

Ucuza konut sahibi olmak isteyenler dikkat! İcralık ev fırsatı!

Piyasanın altında fiyatlarla icradan satışa sunulan evlere talep gün geçtikçe artıyor. Son dönemlerde Kovid-19 sebebiyle zamlanan konut fiyatları vatandaşları icralık evlere yöneltti. Peki icradan ev nasıl alınır?

Ucuza ev sahibi olmak isteyenler için fırsat!

Piyasanın altında fiyatlarla satışa çıkarılan icralık evlere talep yağıyor. Peki krediyle icradan ev alınır mı? İcradan ev almak mantıklı mı? İşte tüm merak edilenler...

Krediyle icradan ev alınır mı?

Piyasanın altında fiyatlarla satışa çıkarılan icralık evlere talep artıyor. Peki krediyle icradan ev alınır mı? icradan konut almak mantıklı mı?

Mirage Rezidans Sur Yapı satılık ev!

Mirage Rezidans Sur Yapı satılık ev fiyatları 570 bin TL'den başlıyor. Konut ve ticari ünitelerin yer aldığı projede 48 ay vade farksız taksit seçeneği ile ödeme yapılabiliyor.

Seyran Şehir Kayaşehir satılık ev!

Seyran Şehir Kayaşehir satılık ev fiyatları metrekare bazında 3 bin 100 TL'den başlıyor. Toplam 220 adet konuttan oluşan proje 7 blok halinde hayata geçiriliyor.

Beyoğlu Elysium Soul satılık ev!

Beyoğlu Elysium Soul satılık ev büyüklükleri 50 ile 225 metrekare arasında değişiyor. Arsa alanı 6 bin 610 metrekare olarak belirlenen projede 36 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Therra Park Tarabya satılık ev!

Therra Park Tarabya satılık ev fiyatları 1,6 milyon dolardan başlıyor. Teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşeceği projede 12 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Batı Şehir Bağcılar satılık ev!

Batı Şehir Bağcılar satılık ev tipleri stüdyodan dublekse kadar farklı şekilde dizayn edildi. Toplamda 3 bin 226 adet konuttan oluşan proje Ege Yapı Group tarafından inşa ediliyor.

Trabzon Tonya TOKİ satılık ev fiyatları!

Trabzon Tonya TOKİ satılık ev fiyatları 74 bin 787 TL'den başlıyor. Kura tarihi 4 Ocak 2016 olarak belirlenen projede 2 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.

Dekar Asmalı Hayat 2. Etap satılık ev!

Dekar Asmalı Hayat 2. Etap satılık ev fiyatları 796 bin 890 TL'den başlıyor. Beylikdüzü Yakuplu'da inşa edilen projede teslimlerin Haziran 2017 tarihinde yapılması planlanıyor.

Kavaklı Vira İstanbul satılık ev!

Kavaklı Vira İstanbul satılık ev fiyatları metrekare bazında 3 bin 100 TL'den başlıyor. E-5'e 2 dakika uzaklıkta yer alan projede 30 ay vade farksız taksit şeklinde ödeme yapılabiliyor.

Teras Gökyüzü satılık ev!

Teras Gökyüzü satılık ev tipleri 2+1'den dublekse kadar farklı şekilde dizayn edildi. 25 milyon lira yatırım bedeliyle yükselen proje Uzunyayla Group imzası taşıyor.

Başakşehir Adım İstanbul satılık ev!

İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzasıyla yükselen projede daire alanları 60 metrekareden başlıyor. Başakşehir Adım İstanbul satılık ev teslimleri 2018 yılı Ocak ayında yapılması planlanıyor.

Basın Ekspres Sone İstanbul satılık ev!

Teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında yapılması öngörülen projede 1.067 adet konut, otel ve dükkan bulunuyor. Basın Ekspres Sone İstanbul satılık ev fiyatları metrekare birim bazında 5 bin 500 TL'den başlıyor.

Beylikdüzü Dekar Asmalı Hayat satılık ev!

Teslimlerini 2016 yılı Kasım ayında yapması planlanan proje İstanbul' un Beylikdüzü ilçesinde inşa ediliyor. Beylikdüzü Dekar Asmalı Hayat satılık ev 750 bin liradan başlıyor.

Yakuplu Dekar Asmalı Hayat satılık ev!

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde yükselen proje toplam 244 adet bahçeli evden meydana geliyor. Yakuplu Dekar Asmalı Hayat satılık ev teslimleri 2016 yılı Kasım ayında yapılması planlanıyor.

icradan satılık ev Haberi

icradan satılık ev

İcra yoluyla el konulmuş ev, arsa, dükkan, tarla gibi taşınmazlar gerçek bedellerinden çok daha ucuz şekilde satışa çıkarılıyor. Bu satışlar Basın İlan Kurumu aracılığıyla duyuruluyor.

İcra yoluyla el konulan evler, ihale gerçekleştirilerek satışa sunuluyor. İcradan yapılacak olan ihalelerin tarihleri ise Basın İlan Kurumu aracılığıyla açıklanıyor. Basın İlan Kurumu düzenli olarak icradan satılık gayrimenkul ihaleleri gerçekleştiriyor. 

Peki icradan ucuza ev alınır mı? İşte icradan ev almanın detayları...

Yüzde 20 daha uygun

İcradan satılık gayrimenkullerde yüzde 50 oranına varan indirimler yapılıyor. Bu ucuz fiyatlar, teklif toplama süreciyle birlikte bitiyor. Yüzde 50 oranındaki indirim sürecini kaçıran vatandaşlar, yine de ihale sürecinde, en az yüzde 20 daha ucuz fiyatla ev sahibi olabiliyor. 

Örneğin; bir konut icradan 500 bin TL'ye satışa sunulduğunda, bu konutun fiyatı 300 bin TL'ye...