18 / 04 / 2024

İcradan satış yapma oranları

İcradan satış yapma oranları

En çok el konulan gayrimenkul yüzde 34,56’lık artışla bağ, bahçe, zeytin ve fındık tarlaları olurken, bu grubu yüzde 32,26’lık artışla işyeri ve yüzde 30,14’lük artışla fabrikalar takip etti.

Cumhuriyet tarihinin en büyük icradan satışı!

Bir dönemin ayakkabı devi olan Yeşil Kundura’nın, Yeşil Plaza'daki 25 ofis ile Zeytinburnu’ndaki bir arsası icradan satılıyor. Peki Yeşil Plaza'daki 25 ofis ile plazanın hemen arkasındaki arsanın fiyatları ne kadar? İcradan satış ihalesi ne zaman yapılacak?

Fakir deluxe ekmek yapma makinesi en ucuza nerede satılıyor, özellikleri neler? İşte Fakir 11 Mart 2023 fiyat listesi

Evinizde kendi ekmeğinizi kendiniz yapabileceğiniz bir ürün olan Fakir Pane Deluxe Ekmek Yapma Makinesi'ni sizler için araştırdık. Peki bu ürünün özellikleri neler, en ucuza nerede satılıyor? İşte detaylar..

Fakir Ekmek Yapma Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Fakir Ekmek Yapma Makinesi sahip olduğu farklı pişirme teknikleri ve özellikleri sayesinde istediğiniz ekmeği pratik bir şekilde pişirmeyi sağlıyor. Bu ürün çeşitli pişirme programları ve ısı ayarları ile istediğiniz tarifi ortaya koyuyor. Peki ürünün özellikleri neler? 

O modeller artık euro ile satılıyor! Deutz-Fahr 22 Ekim fiyat listesi

Deutz-Fahr’ın yeni teknolojiler ile donatılan 5, 6, 7 ve 9 serisi araçları çiftçinin tüm işlerini maksimum performansla yapma garantisi veriyor. Öte yandan Deutz-Fahr’ın 6, 7 ve 9 serisi traktörleri euro üzerinden satılıyor.

Kadıköy’ün simgesi satıldı:449 milyon 363 bin 500 lira

İstanbul Kadıköy’de bulunan ve ‘Kadıköy’ün simgesi’ olarak bilinen tarihi ‘Perili Köşk’ satıldı. İcradan satışa çıkarılan 116 yıllık Ragıp Paşa Köşkü’nü bugün tek alıcı olan Türkiye İş Bankası satın aldı.

Bunu yapan ev sahibi yandı! Hülle ile satış nedir? Hülle ile satış cezası ne?

Yasal oranın üstünde zam yapma, ara zam isteme, gibi yasa dışı talepleri reddedilen fırsatçı ev sahiplerinin son metodu ise tanıdığına evini satma yani hülle ile satış yöntemi olarak karşımıza çıkıyor. Ancak bu işler bu kadar kolay değil. Bunu yapan ev sahibi yandı...

Mardan Spor Kompleksi 178 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Dünyaca ünlü isimlerin, 2009'daki açılışına akın ettiği Mardan Palace’ın dev spor kompleksi ile yüzlerce apart dairesinin bulunduğu taşınmazlar icradan satılıyor. Belirlenen tutar 178 milyon TL oldu. İcradan satış ihalesinin ilk oturumu Mart'ta gerçekleştirilecek. 

Yabancıya konut satışı için genelge talebi!

Vatandaşlık için gayrimenkul alımlarında ödemelerin dövizle yapma şartının yayınlandığı gün uygulamaya alınmasının, satış yapan firmalar kadar alıcıları da zorladığı ifade ediliyor. Firmalar konuyla ilgili detayların genelge ile hızlıca yayınlanmasını talep ediyor.

İcralık konutlarla yüzde 20 daha ucuza ev sahibi olma fırsatı!

Birçok kişi konut sahibi olmak için can atıyor. Bütçelerine göre konut arayan vatandaşlar, icradan satılan evlere yöneliyor. İcradan satışa sunulan evler yüzde 20 daha uygun fiyatlı...

Ev sahibi olmak isteyenlere müjde!

Pek çok vatandaş ev sahibi olmanın hayallerini kuruyor. Bütçelerine göre ev arayan vatandaşlar, icradan satılan evlere yöneliyor. İcradan satışa sunulan evler yüzde 20 daha ucuz...

İstanbul'un o ilçesinde ucuza daire fırsatı!

İcradan satışa sunulan ev, araba, arsa, dükkan, tarla gibi bazı taşınmazlar ve araçlar değerinin çok altında bir fiyata satılması nedeniyle çoğu zaman yatırımcılar için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. İstanbul'un o ilçesinde satışa çıkarılan ev fiyatıyla ilgi odağı oldu...

Comfort Elite Hotels icradan satışa çıktı!

İstanbul 10 İcra Dairesi, İstanbul Fatih'te bulunan Comfort Elite Hotels'i satışa çıkardı. İcradan satışa sunulan otelin satış bedeli 32 milyon TL olarak belirlendi.

İcradan ev almanın avantajları!

Piyasanın altındaki fiyatlarla satışa sunulan icralık evlere talep attı. İcradan satışa sunulan daireler ile normal daire fiyatları arasında nerede ise yüzde 50 gibi büyük bir fark bulunuyor.

İcradan satış yapma oranları Haberi

İcradan satış yapma oranları

Ekonomiyi borçla döndüren iş dünyası ve vatandaş yüksek faize daha fazla dayanamadı. Siyasi gerginlik ve ekonomide dengenin bozulmasıyla birlikte mevcut borcunu ötelemekte zorlananların kapısına bankalar dayandı. Bu yılın ilk yarısında 1316 gayrimenkule daha el koyan bankalar böylece ellerindeki satılık gayrimenkul sayısını 8 bin 5’e çıkardı.


En çok el konulan gayrimenkul yüzde 34,56’lık artışla bağ, bahçe, zeytin ve fındık tarlaları olurken, bu grubu yüzde 32,26’lık artışla işyeri ve yüzde 30,14’lük artışla fabrikalar takip etti. Satışa çıkarılan fabrikaların 10 tanesi İzmir, 6 tanesi Karaman, 5’er tanesi Düzce ve Manisa, 4’er tanesi ise Balıkesir, Bursa, İstan-bul, Kocaeli ve Sakarya’da yer aldı.


Kriz bu kez zengini vurdu


Gayrimenkul icralarında son dönemde yaşanan el koymalarda dikkat çeken önemli bir gelişme de bu yıl el konulan fabrika ve...