25 / 04 / 2024

icsc

icsc

Mersin'deki Forum Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin, Avrupa'nın en iyi alışveriş merkezi seçilmesi, düzenlenen açık hava partisi ile kutlandı

Optimum Outlet, ICSC'de finale kaldı

Geçtiğimiz hafta 1. Yaşını kutlayan Optimum Outlet, Avrupa'nın en prestijli alışveriş merkezleri ödülünün verileceği yarışmada finale kaldı

Ankara Armada AVM'ye ICSC VIVA'dan ödül!

Ankara Armada AVM, ICSC VIVA 2016 ödülleri vizyon, inovasyon, değer, başarı alanlarında En iyinin En iyisi Ödülüne lâyık görüldü. Ödül Las Vegas'ta Armada Alışveriş Merkezi Müdürü Çiğdem Ayrancıoğlu Gönen'e takdim edildi.

Mall of İstanbul, Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi seçildi!

Türkiye'nin en büyük alışveriş yaşam ve eğlence merkezi Mall of İstanbul, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından, 'Ekstra Büyük Alışveriş Merkezi' kategorisinde "Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi" seçildi.

Zorlu Center, Avrupa’nın en iyisi seçildi!

Zorlu Center, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından her yıl düzenlenen ICSC European Shopping Centre Awards'ta Zorlu Center “New Development” kategorisinde Avrupa'nın “En İyi Alışveriş Merkezi” seçildi.

ICSC - John T. Riordan Gayrimenkul Okulu 2016 mezunlarını verdi!

Her geçen gün büyümeye devam eden AVM ve perakende sektörüne katkı sağlamak adına birbirinden önemli eğitimler düzenleniyor. “ICSC – John T. Riordan Perakende Gayrimenkul Profesyonelleri Okulu”nun eğitimlerine bu yıl 68 öğrenci katıldı.

Armada AVM Yılın Büyüme ve Yenileme Projesi ödülünü aldı!

Dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) Londra ödülleri, Avrupa'da "Yılın Büyüme ve Yenileme Projesi" ödülüne Armada AVM'yi layık gördü.

ICSC – John T. Riordan Okulu ilk mezunlarını verdi!

“ICSC – John T. Riordan Perakende Gayrimenkul Profesyonelleri Okulu”nun yeni eğitimleri ise bu yıl 04-08 Mayıs 2015 tarihleri arasında Özyeğin Üniversitesi Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi çatısı altında Swissotel’de yapıldı.

Yılın Alıveriş Merkezi ödülünü Armada AVM aldı!

Armada Alışveriş ve İş Merkezi, Uluslararası Alışveriş "Kasım'da Fransa'da Merkezleri Konseyi (ICSC) gerçeklesen MAPIC ödül tarafından her yıl düzenlenen töreninde bu yıl ödül aldı.

Armada, Londra'da yılın AVM ödülünü aldı!

Armada Alışveriş ve İş Merkezi, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından Avrupa'da Yılın Alışveriş Merkezi ödülüne layık görüldü.

Armada AVM Yılın Alışveriş Merkezi seçildi!

Armada Alışveriş Merkezi Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından her yıl düzenlenen yarışmada "Büyüme ve Yenileme Kategorisi" ile Yılın Alışveriş Merkezi seçildi. Ödülü AVM Müdürü Çiğdem Gönen aldı.

Yılın AVM’si Ankara Armada!

Armada Alışveriş Merkezi, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından her yıl düzenlenen yarışmada “Büyüme ve Yenileme Kategorisi” ile Yılın Alışveriş Merkezi seçilerek ödüle layık görüldü.

Vialand'a Avrupa'dan özel ödül!

Tema Park, Cadde Alışveriş Merkezi, otel ve rekreasyon alanı ile dört farklı konsepti birleştiren Vialand, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından Avrupa çapında düzenlenen yarışmada 'Jüri Özel Ödülü'nün sahibi oldu.

Avrupa'nın en iyi AVM'si Akasya Acıbadem oldu!

Akasya Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından her yıl düzenlenen ICSC European Shopping Centre Awards'ta Akasya Acıbadem Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi seçildi.

Akasya Acıbadem AVM Avrupa'nın en iyi AVM'si seçildi!

Yeni bir başarıya daha imza atan Akasya Acıbadem, alanında en başarılı alışveriş merkezlerinin katıldığı 2015 ICSC European Shopping Centre Awards'ta New Developments Large kategorisinde Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi seçildi.

icsc Haberi

icsc

Avrupa Gayrimenkul sektöründe lider Multi Corporation'ın Türkiye iştiraki olan ve merkezi Hollanda'da bulunan Multi Turkmall yatırımı Forum Mersin Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (International Council of Shopping Centers) (ICSC) tarafından Avrupa Alışveriş Merkezleri Ödülleri'ne layık görüldü. 1977'den bu yana her yıl yeni açılmış ve yenilenmiş- geliştirilmiş alışveriş merkezleri arasında 'Projenin mimari tasarımı, mağaza karması, ticari performansı, müşteri hizmetleri, alışveriş merkezinin çevre altyapısı ile entegrasyonu, lokasyonu, görünebilirliği, yenilikçi olması, ulaşılabilirlik, ticari performansı, mağaza karması, doluluk oranı, pazarlama konsepti, ziyaretçi sayıları ile doluluk oranı, sosyal, kültürel, ekonomik ve çevreye duyarlılığın sürdürülebilirliği' açısından Avrupa'nın en iyilerini belirleyen ICSC, birincilik ödülünü bu yıl Forum Mersin'e verdi.

Forum Mersin'in, Avrupa'nın en iyisi olması nedeniyle düzenlenen geceye Vali Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkanı...