29 / 03 / 2024

İdeal Avrupa İnşaat iletişim

İdeal Avrupa İnşaat iletişim

İdeal Avrupa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ethem Yılmaz ve Serkan Musaoğlulları tarafından kuruldu.

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden biriydi... İnşaat işçileri grev kararı aldı!

Doğu Avrupa’nın en büyük inşaat projelerinden birini hayata geçirmeye hazırlanan Slovenya’da işçiler grev kararı aldı.

Rönesans İnşaat Avrupa'nın en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi oldu!

Dünya genelinde çok sayıda konut projelerini üstlenen Rönesans İnşaat  ENR’ın ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri’ listesinde, dünyanın en büyük 28'inci, Avrupa'nın ise en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi olarak yer aldı.

Akça Avrupa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akça Avrupa İnşaat Sanayi Ticaret Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile H.Rameen Akbary tarafından kuruldu.

Asb Avrupa İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asb Avrupa İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayryam Redzheb Idrız tarafından kuruldu.

İdeal Avrupa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdeal Avrupa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ethem Yılmaz ve Serkan Musaoğlulları tarafından kuruldu.

Çetin Barajı Avrupa’nın en büyüğü olacak!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Dicle Nehri üzerinde inşaatına devam edilen Çetin Barajı’nın tamamlandığında Avrupa’nın en büyük barajı olacağını açıkladı.

Yapı 212 Avrupa İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Alım Satım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapı 212 Avrupa İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Alım Satım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Sağlam tarafından kuruldu.

Royal Avrupa İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Avrupa İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Şen ve Sinan Tiryaki ortaklığında kuruldu. 

Büyükyalı İstanbul'a Avrupa’nın en iyi iç mimari ödülü!

Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında, Zeytinburnu Kazlıçeşme'de hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul'a Avrupa’nın en iyi iç mimari ödülü verildi.

Büyük Avrupa İnşaat Hırdavat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyük Avrupa İnşaat Hırdavat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İrfan Çalo tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Şişli'de kuruldu.

Rönesans, Avrupa’nın en büyük 10’uncu inşaat şirketi oldu!

Rönesans Holding, Engineering News Record’un (ENR) “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” listesinde 44. sırada yer aldı. Rönesans, Avrupa’nın en büyük 10’uncu inşaat şirketi oldu.

Ats Avrupa İnşaat Emlak Otomotiv Turizm Otelcilik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ats Avrupa İnşaat Emlak Otomotiv Turizm Otelcilik Dış Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile 9 Haziran'da kuruldu.

Yakut Bağdat Avrupa İnşaat Petrol Nakliyat ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakut Bağdat Avrupa İnşaat Petrol Nakliyat ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Saad Qasım Atı tarafından 30 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Başakşehir, Ziya Gökalp Mahallesi, Karacaoğlan Sokak'ta kuruldu.

İdeal Avrupa İnşaat iletişim Haberi

İdeal Avrupa İnşaat iletişim

İdeal Avrupa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ethem Yılmaz ve Serkan Musaoğlulları tarafından kuruldu.

İdeal Avrupa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:

İNŞAAT a-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. b-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul...