27 / 04 / 2024

idealistkent metro durağı

idealistkent metro durağı

Şubat 2006'da yapımına başlanan ve 330 dönüm arazi üzerine kurulan İdealist Kent'te, 250 adet villa ve 25 adet apart blok bulunuyor.

AEB Residence satışa çıktı! Yeni proje!

AEB Residence, Erguvan İnşaat ve AEB Gayrimenkul tarafından Dudullu caddesi üzerinde, İçerenköy Metro durağının hemen yanı başında hayata geçiriliyor. AEB Residence satışa çıktı. İşte detaylar...

Sarıgazi-Taşdelen metro hattı inşaatı durduruldu mu?

6 duraktan oluşan Sarıgazi-Taşdelen metro hattı inşaatı İBB ekipleri tarafından durduruldu. Kapatılan metro şantiyesi havadan görüntülendi. Sarıgazi durağındaki kazı çalışmalarının da beton dökülerek kapatılmaya başlandığı belirtildi. 

İBB Merter metro istasyonuna kaçak büfe mi kondurdu?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin encümen kararı ve izin belgesi olmadan Merter Metro İstasyonu ve otobüs durağının yanına kaçak bir büfe kurduğu iddia edildi.

Ekrem İmamoğlu: Metro yapacağız!

CHP İBB Başkan adayı İmamoğlu, "Metro yapacağız. 630 kilometre metro hattı, 11 yeni füniküler hat ile bağlayarak; 5 yılın sonunda vatandaşlarımızın yüzde 90’ının evinden, işinden, okulundan yürüyerek bir metro durağına erişebileceği bir İstanbul olacak" dedi...

Solo Levent: Şehrin tam kalbi!

Solo Levent projesinde satışlar devam ediyor. 2020 yılında teslim edilecek proje Sanayi metro durağına 3 dakika yürüme mesafesinde yer alıyor...

Yeni Nesil Eyüp'te yüzde 10 indirim fırsatı!

Yeni Nesil Eyüp'te yüzde 10 indirim fırsatı sağlanıyor. Eyüp Yeşilpınar Metro durağına sadece 30 metre mesafede bulunan projede teslimler hemen yapılıyor.

Modern City Bahçelievler'de 0,98 faiz fırsatı!

Bahçelievler’de Çobançeşme metro durağına 400 metre mesafede hayata geçirilen 105 konut ve 5 ticari ünitelik Modern City Bahçelievler Projesi'nde 0,98 faiz fırsatı ile ödemeler yapılıyor.

Gayrettepe-Yeni Havalimanı Metro Hattı'nda son durum ne?

Gayrettepe - İstanbul Yeni Havalimanı Metro Hattı'nda çalışmalar hız kesmeden sürüyor. İstanbul Yeni Havalimanı'na ulaşım sağlamak için inşa edilen metronun Gayrettepe durağında çalışmalara başlanıyor.

Yeni Nesil Eyüp'te 7 bin 400 TL peşinatla!

Eyüp Yeşilpınar Metro durağına sadece 30 metre mesafede yer alan Yeni Nesil Eyüp'te 7 bin 400 TL peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Arium Residence Kemerburgaz teslim tarihi!

İstanbul Kemerburgaz'da, metro durağına 800 metre mesafede yer alan Arium Residence projesinde teslimler 30 Haziran 2019'da yapılacak..

Avrupa Konutları Yamanevler ödeme şekilleri 2018!

İstanbul'da Anadolu Yakası Ümraniye'de hizmete açılan Metro durağının yanı başında hayata geçirilen Avrupa Konutları Yamanevler projesi 1.2 milyar TL’lik yatırım bedeline sahip..

Ümraniye Avrupa Konutları Yamanevler'de 84 ay 0 faiz!

Artaş İnşaat imzası taşıyan Ümraniye Avrupa Konutları Yamanevler, Alemdağ Caddesi üzerinde hizmete açılan Metro durağının yanı başında yükseliyor.

Versus Dragos'un Sevgililer Günü kampanyası 18 Şubat'a uzatıldı!

Kartal Kordonboyu Sahil Yoluna ve Marmaray Metro Durağına 5 dakika yürüyüş mesafesinde yer alan Versus Dragos'un Sevgililer Günü kampanyası 18 Şubat'a uzatıldı..

idealistkent metro durağı Haberi

idealistkent metro durağı

6 bin konutluk alanda sadece 883 konutun yer aldığı proje, yeşile atrılan alanın genişliğiyle doğal bir yaşam alanı sunuyor. Büyükşehirlerin en büyük zorluklarından olan ulaşım ve trafik sorununa çözümler getiren İdealist Kent, site kapısının önünde bulunan metro durağı ile Üsküdar'a yaklaşık 12, otobandan Levent'e 20, Ataşehir'e ise 7 dakikada ulaşabilme imkanı sağlıyor. Sitede oturmanın çocuklar için de avantajlarına dikkat çeken proje, çocukların güvensiz sokak ortamında değil, yeşillikler için doyasıya oyun oynamalarının imkanını tanıyor. Bunun yanı sıra İdealist Kent, yeşillikler içerisindeki yürüme mesafesiyle ulaşılabilcek  anaokulundan üniversiteye kadar devlet ve özel okullarını da bünyesinde bulunduruyor. İstanbul için ideal olan her şeyi tüketicisinin beğenisine sunan İdealist Kent, ulaşımda ve site yaşamında sağladığı avantajlarla da yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor.

Kaynak:...