29 / 03 / 2024

İdlib konut inşaatı

İdlib konut inşaatı

Suriyeli 20 bin aile, kışı kalıcı konutlarda karşılayacak. Suriyeli ihtiyaç sahipleri için başlatılan ‘Bir aradayız, İdlib’in yanındayız’ kampanyası kapsamında inşa edilen 20 bin konut, kısa sürede ihtiyaç sahiplerine verilecek...

ABD'de konut inşaatçılarının güveni Aralık'ta iyileşti!

Son zamanlarda ABD konut piyasası için olumlu bir gelişme olarak, konut inşaatçılarının güveni Aralık ayında artış göstererek faiz oranlarındaki son gevşemenin sektör üzerinde olumlu bir etki yaratmaya başladığı kaydedildi.

Rusya'da inşaat malzemelerinin fiyatları konut sektörünü nasıl etkileyecek?

Sayıştay yetkilisi Nayalya Trunova, inşaat malzemelerinin fiyatlarını değerlendirdi. Nayalya Trunova, "İnşaat malzemelerinin fiyatları artıyor, fakat şirketler kredileri eski fiyatlardan aldılar. Bu durum, konut inşaat sektörüne olumsuz yansıyabilir” dedi.

2022 konut inşaat maliyet bedelleri!

2022'de uygulanacak inşaat maliyet bedelleri bugün itibariyle resmen belli oldu. İşte 2022 konut inşaat maliyet bedelleri...

Konut inşaat maliyet bedelleri 2022!

2022 yılında uygulanacak inşaat maliyet bedelleri bugün belli oldu. İşte konut inşaat maliyet bedelleri 2022...

Rusya’da konut inşaatı Ekim'de 55 milyon metrekareye düştü!

Rusya’da 2020 yılının 10 ayında konut inşaatı 2019 yılının aynı dönemine göre yüzde 1,1 düşerek, 55 milyon metrekareye geriledi.

Antalya Konyaaltı'nda kamu arazisindeki lüks konut inşaatı için suç duyurusu!

Antalya’nın Konyaaltı ilçesi Arapsuyu Mahallesi’nde 1980 öncesinde üniversite alanı olarak kamulaştırılan sonrasında 30 Temmuz 2018'de Millet Bahçesi yapılması sebebiyle önce TOKİ’ye, oradan da özel bir inşaat şirketine satılan alanda lüks konut ve iş yeri inşaatı yapımı sürüyor...

Kazakistan'da konut inşaatı yatırımları yüzde 25,2 arttı!

Kazakistan'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ve küresel ekonomik krizin etkisine rağmen konut inşaatı yatırımları yüzde 25,2 arttı!

Giresun TOKİ konut inşaatı başladı!

TOKİ; Giresun Dereli'de sel felaketinden büyük zarar gören vatandaşlar için konut inşaat çalışmalarına başladı.

Konut inşaat maliyet bedelleri 2021!

2021 yılında uygulanacak inşaat maliyet bedelleri bugün belli oldu. İşte konut inşaat maliyet bedelleri 2021...

Konut inşaat maliyet bedelleri 2021!

2021 yılında uygulanacak inşaat maliyet bedelleri bugün belli oldu. İşte konut inşaat maliyet bedelleri 2021...

1 Nisan-12 Temmuz tarihleri arasında 658 konut inşaatı şirketi kuruldu!

1 Nisan-12 Temmuz tarihleri arasındaki yaklaşık 3.5 aylık sürede en fazla sayıda firma kurulan 3 sektör, 957 firma ile ‘perakende ticaret’, 658 firma ile ‘konut inşaatı’ ve 522 firma ile ‘bilgi teknolojileri’ oldu.

Karadağ'da otel ve konut inşaatı alanlarında ciddi gelişmeler öngörüyoruz!

Karadağ ve Türkiye arasında önemli fırsatlar gördüğünü belirten Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Karadağ İş Konseyi Başkanı Naser Alim özellikle de turizm, tarım ile otel ve konut inşaatı alanlarında ciddi gelişmeler öngördüklerini dile getirdi.

Konut inşaat maliyet bedelleri 2020!

2020 yılında uygulanacak inşaat maliyet bedelleri açıklandı. İşte konut inşaat maliyet bedelleri 2020...

İdlib konut inşaatı Haberi

İdlib konut inşaatı

Suriyeli ihtiyaç sahipleri için başlatılan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra eşi Emine Erdoğan’ın da 57 ev yapımı ile katkıda bulunduğu ‘Bir aradayız, İdlib’in yanındayız’ kampanyası kapsamında, İdlib kırsalı şantiye oldu. 

Milliyet'te yer alan habere göre; binlerce konut inşasının sürdüğü İdlib’de, ilk etapta tamamlanma aşamasına gelen 20 bin konut, kısa sürede ihtiyaç sahiplerine verilecek. Böylece savaş mağduru 20 bin aile, 9 yıl sonra kışın çadır yerine briket evlerine yerleşecek ve soğuktan korunacak. 

Son yıllarda rejimin saldırılarını yoğunlaştırdığı İdlib bölgesinde de yüz binlerce aile, Türkiye sınırına yakın noktalardaki Atme ve Sermede bölgelerinde, boş arazilere kurdukları çadırlarda yaşamaya başladı. Yazın sıcak, kışın ise soğuk sebebiyle zorlu şartlarda yaşam mücadelesi veren savaş mağdurlarına en büyük destek, iç savaşın başından bu yana Türkiye'den verildi. 

Savaşın sona...