28 / 03 / 2024

ido bayram seferleri

ido bayram seferleri

Bayram ve tatil yoğunluğunda yolcuların mağdur olmaması için İDO, 25-30 Temmuz tarihlerinde yaklaşık 3 bin 500 sefer gerçekleştirerek 3 milyon 120 bin yolcu, 250 bin araç kapasitesi sunacak

İDO 25-30 Temmuz tarihlerinde 3 bin 500 sefer yapacak!

Bayram ve tatil yoğunluğunda yolcuların mağdur olmaması için İDO, 25-30 Temmuz tarihlerinde yaklaşık 3 bin 500 sefer gerçekleştirerek 3 milyon 120 bin yolcu, 250 bin araç kapasitesi sunacak

İDO bayramda seferleri artıracak!

İDO'dan yapılan açıklamaya göre, İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), Ramazan Bayramı'nda bayram ve tatil yoğunluğunda yolcuların mağdur olmaması için 25 - 30 Temmuz arasında sefer sayılarını artıracak.

İDO bayramda 1 milyon yolcu taşıdı!

İDO, Ramazan Bayramı’nda yolcu ve araç taşıma rekoru kırdı. İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), Ramazan Bayramı ve arife gününü kapsayan 17 Ağustos Cuma ve 21 Ağustos Salı günleri arasında 1 milyon yolcu ve 160 bini aşkın araç taşıdığını açıkladı

İDO Bayram'da rekor kıracak!

İDO Ramazan Bayramı'nda 4 bin sefere ulaşarak rekor kırmayı hedefliyor

İDO'nun bazı seferleri yapılamıyor!

İstanbul Şehir Hatları, Beşiktaş-Üsküdar ve Kabataş-Adalar haricindeki seferleri, olumsuz hava şartları nedeniyle iptal etti. Şehir Hatları da Beşiktaş-Üsküdar ve Kabataş-Adalar haricindeki seferleri de iptal edildi.

İDO bazı seferleri iptal etti!

İDO'dan yapılan açıklamaya göre, 07.00 Yenikapı - Bandırma hızlı feribot ve 07.30 Bandırma - Yenikapı - Bostancı deniz otobüsü seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak.

İDO seferleri iptal edildi!

İDO seferleri iptal edildi. İDO'dan yapılan açıklamaya göre, 07.30 Bandırma-Yenikapı-Bostancı, 08.00 Bursa-Armutlu-Yenikapı-Kadıköy ve 09.00 Bursa-Yenikapı-Kadıköy deniz otobüsü seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılmayacak.

İDO seferleri yine iptal!

Şiddetli lodos ve dün gece başlayan kar yağışı İstanbul'da hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO) bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

İDO seferleri yeniden başladı!

İDO seferleri yeniden başladı. İstanbul Deniz Otobüsleri'nin olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edilen tüm iç hat, dış hat ve Harem–Sirkeci araba vapuru seferleri yeniden başladı.

İDO seferleri iptal edildi!

İDO 'nun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 08.00'deki Bursa-Armutlu-Armutlu-Yenikapı-Kadıköy, 08.40'taki Kadıköy-Yenikapı-Bursa, 09.00'daki Bursa-Yenikapı-Kadıköy 09.30 Bandırma-Yenikapı-Bostancı deniz otobüsü seferleri iptal oldu.

İDO ve BUDO seferleri iptal edildi!

İDO ve BUDO seferleri iptal edildi. İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ile Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), resmi internet sitelerinden bugün yapılacak bazı seferlerini olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal ettiğini duyurdu.

İDO bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal etti!

İDO' dan yapılan açıklamada, 07.30' daki Bandırma- Yenikapı- Bostancı ile 18.30' daki Bostancı- Yenikapı-Bandırma deniz otobüsü seferlerinin olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılmayacağı bildirildi...

İDO ve BUDO seferleri iptal edildi!

Olumsuz hava muhalefeti nedeniyle, Bursa Deniz Otobüsleri 'nin (BUDO) bazı seferleri, İstanbul Deniz Otobüsleri 'nin (İDO) ise Yenikapı - Bandırma Hızlı Feribot seferi iptal edildi

İDO ve BUDO'nun bazı seferleri iptal edildi!

Olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul Deniz Otobüsleri ile Bursa Deniz Otobüsleri'nin bazı seferleri iptal edildi.Öte yandan, gece boyunca İstanbul'da kuzeyden esen rüzgar hava sıcaklığını düşürürken, sağanak sabaha kadar etkisini sürdürdü.

İzmir'de ulaşım bayram süresince yüzde 50 indirimli!

Kurban Bayramı'nda İzmirlilere “daha küçük maliyetlerle ulaşım” olanağı sağlayabilmek amacıyla toplu ulaşım araçlarında yüzde 50 indirim kararı alan İzmir Belediyesi, ilk 3 gün boyunca kabristanlara “ücretsiz” otobüs seferleri düzenleyecek.

İDO bazı seferleri iptal etti!

İstanbul Deniz Otobüsleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferlerini iptal etti. İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) internet sitesinde hızlı feribot ve dış hat deniz otobüslerinin iptal edilen seferlerini açıkladı...

İDO'nun iptal edilen seferleri!

Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi ( BUDO ) ve İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş ' nin ( İDO ), bazı seferleri, hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi...

ido bayram seferleri Haberi

ido bayram seferleri


İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), Ramazan Bayramı'nı da kapsayacak şekilde 25-30 Temmuz tarihlerinde geçerli olacak özel tarife hazırladı.  


İDO'dan yapılan açıklamaya göre, bayram ve tatil yoğunluğunda yolcuların mağdur olmaması için, belirtilen tarihlerde yaklaşık 3 bin 500 sefer gerçekleştirerek 3 milyon 120 bin yolcu, 250 bin araç kapasitesi sunacak. 


Bayram tatili boyunca oluşacak yoğunluğa karşı önlem alan İDO, 6 gün için hızlı feribot ve dış hat deniz otobüsü hatlarında 676 seferle hizmet verecek. 


Feribot ve deniz otobüsü hatlarında sefer sayıları artırılacak, öngörülenin üzerinde oluşacak talepler de ek seferlerle karşılanacak. 


Bayram tarifesi kapsamında, 424 hızlı feribot, 252 dış hat deniz otobüsü, 330 iç hat deniz otobüsü ve 2 bin 476 araba vapuru ile yaklaşık 3 bin 500'e sefer yapılacak. 


Eskihisar-Topçular hattında 17 gemiyle 24 saat aralıksız...