28 / 03 / 2024

İDO sefer iptalleri 1 şubat 2015

İDO sefer iptalleri 1 şubat 2015

Yapılan açıklama şu şekilde; Olumsuz hava koşulları nedeniyle tüm iç hat deniz otobüsü seferleri ile Eskihisar-Topçular ve Sirkeci-Harem araba vapuru seferleri karşılıklı olarak geçici süreyle iptal edildi

İDO sefer iptali 1 Şubat 2015!

İDO'dan yapılan açıklamaya göre İstanbul'da etkili olan şiddetli lodos nedeniyle İDO, bu sabah yapılacak bazı seferlerini iptal etti. İşte İDO sefer iptali 1 Şubat 2015...

Turistik Doğu Ekspresi ilk seferi için geri sayım! İşte bilet fiyatları ve ilk sefer tarihi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Turistik Doğu Ekspresi seferleri hakkında açıklama yaptı. Peki, Turistik Doğu Ekspresi seferleri ne zaman başlıyor, fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Bu sefer doğal gaz yüz güldürecek! İşte detaylar!

Doğal gaz kullananlara iyi bir haber geldi. Doğalgaz bu sefer yüzleri güldürecek. İşte detaylar!

Turistik Doğu Ekspresi'nin ilk seferi için geri sayım başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un yaptığı girişimlerle dünyanın en güzel ilk 4 tren rotasından birinde sefer yapan Doğu Ekspresi'nin yanı sıra "Turistik Doğu Ekspresi" 29 Mayıs tarihindeseferlere başlayacak.

Turistik Doğu Ekspresi'nde ilk sefer günü belli oldu!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 25 Şubat'ta yaptığı açıklamasında, "Doğu Ekspresi amacı dışında kullanılıyor" diyerek turizme hizmet edecek yeni bir treni hizmete alacaklarını açıklamıştı. "Turistik Doğu Ekspresi" ilk seferini 29 Mayıs'ta yapacak.

Doğa Rutkay ve Kerimcan Kamal Park Çadır Buluşmaları'na katıldı!

Park Residences Cadde’de düzenlenen ‘Park Çadır Buluşmaları’ Kadıköylüleri bu sefer tiyatro oyuncusu Doğa Rutkay ile eşi gazeteci-yazar Kerimcan Kamal'la buluşturdu. 

Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne kauçuk önlemi!

AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi ve Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, gündemdeki 250 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin inşaatıyla ilgili açıklama yaptı. Üstün, “Hastanenin depreme dayanıklı olması için direklerin altına deprem emici kauçuklar konacak'' şeklinde konuştu.

İDO ve BUDO sefer iptalleri 12 Ocak 2016!

İstanbul Deniz Otobüsleri ve Bursa Deniz Otobüslerinin bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. İşte İDO ve BUDO'dan açıklamalar...

İDO'dan sefer iptalleri!

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), hava muhalefeti nedeniyle yarın yapılması planlanan iki seferini iptal etti. İDO'nun internet sitesinde sefer iptalleri açıklandı.

İDO sefer iptalleri 9 Nisan!

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), bu sabah yapılacak iki seferini iptal ettiğini duyurdu. Kurumun interrnet sitesinden yapılan duyuruda saat 07.30'da yapılacak Bandirma - Yenikapi - Bostanci seferini iptal etti..

İDO 8 Mart sefer iptalleri!

İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin (İDO) bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. İDO'dan yapılan açıklamaya göre, bölge genelinde etkili olan fırtına nedeniyle bir çok sefer iptal edildi..

İDO-BUDO sefer iptalleri 17 Şubat!

İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş (İDO) ve Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi..

İDO-BUDO sefer iptalleri 13 Şubat!

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) resmi internet sitelerinden, bugün yapılması planlanan bazı seferlerini olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal ettiğini duyurdu.

İDO-BUDO sefer iptalleri 11 Şubat!

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) resmi internet sitelerinden, bugün yapılması planlanan bazı seferlerini olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal ettiğini duyurdu.

İDO sefer iptalleri 1 şubat 2015 Haberi

İDO sefer iptalleri 1 şubat 2015


Olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin (İDO) tüm iç hat deniz otobüsü seferleri ile Eskihisar-Topçular ve Sirkeci-Harem araba vapuru seferleri karşılıklı olarak geçici süreyle iptal edilirken hızlı feribot ve deniz otobüsü seferlerinin bazıları ise yapılamayacak.


İDO'dan yapılan açıklamaya göre, Sirkeci-Harem ve Eskihisar-Topçular araba vapuru seferleri ile tüm iç hat deniz otobüsü seferleri, geçici bir süre karşılıklı olarak iptal edildi. 


Ayrıca, saat 10.45 Pendik-Yalova, 10.45 Yalova-Pendik, 11.30 Yenikapı-Yalova, 12.00 Pendik-Yalova, 12.00 Yalova-Pendik ferry cat tipi hızlı feribot seferleri, 11.30 Bursa-Yenikapı-Kadıköy, 11.40 Kadıköy-Yenikapı-Bursa, 12.30 Yalova-Kartal deniz otobüsü seferleri, 18.30 Bandırma-Yenikapı hızlı feribot seferleri...