25 / 04 / 2024

ido seferleri iptal mi

ido seferleri iptal mi

İstanbul Deniz Otobüsleri ve Bursa Deniz Otobüsleri resmi internet sitelerinden, bugün yapılması planlanan bazı seferlerini olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal ettiğini duyurdu...

İDO-BUDO sefer iptalleri 11 Şubat!

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) resmi internet sitelerinden, bugün yapılması planlanan bazı seferlerini olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal ettiğini duyurdu.

BUDO ve İDO bazı seferlerini iptal etti!

BUDO ve İDO bazı seferlerini iptal etti. Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi (BUDO) ve İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin (İDO) bazı seferleri, hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi.

İDO sefer iptali 13 Ocak 2015!

İDO bazı seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. İstanbul Deniz Otobüsleri'nin internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, yarın sabah 07.30'daki Bandırma-Yenikapı-Bostancı deniz otobüsü seferi iptal edildi.

İDO ve BUDO bazı seferlerini iptal etti!

İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO) bazı seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.Bu arada, Bursa Deniz Otobüsleri'nin (BUDO) bazı seferleri de olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

İDO'dan sefer iptali 10 Ocak 2015!

İDO 07.15 Yalova - Yenikapı ve 08.15 Yenikapı - Yalova hızlı feribot ile 08.00 Bursa-Armutlu-Armutlu-Yenikapı-Kadıköy deniz otobüsü ve 09.30 Bandırma-Yenikapı-Bostancı deniz otobüsü seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak.

İDO sefer iptalleri 8 Ocak!

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), resmi internet sitesinden, bugün yapılması planlanan 2 seferini olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal ettiğini duyurdu...

İDO seferleri iptal edildi!

İDO seferleri iptal edildi. İDO'dan yapılan açıklamaya göre, 07.30 Bandırma-Yenikapı-Bostancı, 08.00 Bursa-Armutlu-Yenikapı-Kadıköy ve 09.00 Bursa-Yenikapı-Kadıköy deniz otobüsü seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılmayacak.

İDO'dan sefer iptalleri!

İDO'dan yapılan açıklamada, saat 08.00'deki Bursa-Armutlu-Armutlu Tatil Köyü-Yenikapı-Kadıköy ve 09.00'daki Bursa - Yenikapı - Kadıköy deniz otobüsü seferlerinin olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal olduğu bildirildi.

İDO ve BUDO'dan sefer iptalleri!

Bursa Deniz Otobüsleri ve İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO)'nun bazı seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.İDO'nun internet sitesinde yer alan bilgiye göre, 07.00'deki Yenikapı-Bandırma Hızlı Feribot seferi yapılamayacak.

BUDO ve İDO'dan sefer iptalleri!

Bursa Deniz Otobüsleri ve İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO)'nun bazı seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.İDO'nun internet sitesinde yer alan bilgiye göre, 07.00'deki Yenikapı-Bandırma Hızlı Feribot seferi yapılamayacak.

Şiddetli poyraz nedeniyle, İDO'nun bazı seferleri iptal edildi!

İDO'dan yapılan açıklamada, Marmara genelinde etkili poyraz fırtınası nedeniyle bazı seferlerin yapılamadığı, bazılarının da iptal edildiği belirtildi.Şiddetli poyraz nedeniyle, İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin (İDO) bazı seferleri iptal edildi...

Hava muhalefeti nedeniyle deniz otobüsü seferleri iptal edildi!

İstanbul'da hava muhalefeti nedeniyle İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) AŞ'nin bazı dış hat deniz otobüsü seferleri iptal edildi

İstanbullular hemen buraya baksın! Yarın bazı vapur seferleri iptal oldu!

İstanbul Boğazı'nda her yıl düzenlenen "Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı" etkinliği nedeniyle yarın bazı vapur seferleri iptal edilecek. 

İstanbul'da yaşayanlar için uyarı: Bazı seferler iptal edildi. Yola çıkmadan önce lütfen güncel listeyle kontrol edin!

İstanbul'da hava muhalefeti nedeniyle deniz seferleri etkilendi! Hangi seferlerin iptal edildiği ve ne zaman normale döneceği hakkında bilgiler burada...

THY 49 seferini iptal etti! Peki ama neden? İşte THY'nin iptal olan seferleri ve iptal nedeni

Türk Hava Yolları (THY), Almanya'da yapılması planlanan grev sebebiyle pazar ve pazartesi günü ikisi kargo olmak üzere toplam 49 seferini iptal ettiğini duyurdu. İşte detaylar...

THY ve Pegasus uçak seferlerini iptal etti! İşte iptal edilen seferlerin tam listesi...

Megakent İstanbul'da aralarında olacak şekilde pek çok kent için kar yağışı uyarısı verildi. Kar yağışı gerekçesiyle birçok uçak seferinde iptaller de duyurulmaya başladı. İşte Türk Hava Yolları'nın ve Pegasus'un iptal edilen o uçak seferleri...

BUDO olumsuz hava koşulları nedeniyle seferleri iptal etti!

Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) seferlerinden bazıları daha olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. İşte iptal edilen seferler...

İDO ve BUDO sefer iptalleri 12 Ocak 2016!

İstanbul Deniz Otobüsleri ve Bursa Deniz Otobüslerinin bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. İşte İDO ve BUDO'dan açıklamalar...

İDO 8 Mart sefer iptalleri!

İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin (İDO) bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. İDO'dan yapılan açıklamaya göre, bölge genelinde etkili olan fırtına nedeniyle bir çok sefer iptal edildi..

Meksika'daki Popocatepetl yanardağı faaliyete geçti!

Meksika'daki Popocatepetl yanardağının volkanik kül püskürtmeye başlaması nedeniyle bölgede bazı uçak seferleri iptal edildi. Meksika Afet Önleme Merkezi, yanardağda gece sık sık patlamalar yaşandığını duyurdu.

İDO'nun bazı seferleri yapılamıyor!

İstanbul Şehir Hatları, Beşiktaş-Üsküdar ve Kabataş-Adalar haricindeki seferleri, olumsuz hava şartları nedeniyle iptal etti. Şehir Hatları da Beşiktaş-Üsküdar ve Kabataş-Adalar haricindeki seferleri de iptal edildi.

İDO-BUDO sefer iptalleri 17 Şubat!

İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş (İDO) ve Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi..

İDO'dan sefer iptalleri! 10 Şubat 2015

İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin (İDO), olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferleri iptal edildi. Bandırma- Yenikapı, Yenikapı - Bursa seferi, Bostancı - Bandırma seferleri iptal edildi

Çanakkale'de feribot seferleri iptal edildi!

Kuzey Ege'de etkili olan fırtına nedeniyle Kabatepe-Gökçeada ve Geyikli-Bozcaada feribot seferleri, geçici olarak durduruldu. Kuzey Ege'de etkili olan fırtına, deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor.

Gökçeada ve Bozcaada vapur seferleri iptal edildi!

ÇANAKKALE'de 3 gün boyunca yaşamı felç eden lodosun etkisini kaybetmesinin ardından,Gökçeada ve Bozcaada vapur seferleri hala yapılamazken, Lapseki-Gelibolu hattı çalışmaya başladı.

ido seferleri iptal mi Haberi

ido seferleri iptal mi

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) resmi internet sitelerinden, bugün yapılması planlanan bazı seferlerini olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal ettiğini duyurdu.


İDO’nun iptal ettiği seferler şöyle:

07.00 Yenikapı - Bandırma Hızlı Feribot seferi

07.30 Bursa - Yenikapı Hızlı Feribot seferi

07.30 Bandırma - Yenikapı - Bostancı Deniz Otobüsü seferi

18.30 Bostancı - Yenikapı - Bandırma Deniz Otobüsü seferi

BUDO’nun iptal ettiği seferler ise şöyle:

07.00 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Kabataş) seferi

08.00 İstanbul (Kabataş) - Bursa (Mudanya) seferi

09.00 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Kabataş) seferi

09.30 Armutlu (İhlas) - İstanbul (Kabataş) seferi

10.45 İstanbul (Kabataş) - Bursa (Mudanya) seferi

12: 00 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Kabataş) seferi

12.30 İstanbul (Kabataş) - Bursa (Mudanya) seferi -...