28 / 03 / 2024

idonun hangi seferleri iptal oldu

idonun hangi seferleri iptal oldu

İDO'dan yapılan açıklamaya göre İstanbul'da etkili olan şiddetli lodos nedeniyle İDO, bu sabah yapılacak bazı seferlerini iptal etti. İşte İDO sefer iptali 1 Şubat 2015...

İDO‘dan sefer iptalleri!

İDO'dan yapılan açıklamaya göre Marmara genelinde etkili olan Poyraz fırtınası nedeniyle bazı deniz otobüsü seferlerinin iptal edildiği bildirildi. İDO'nun hangi seferleri iptal oldu, işte iptal olan o seferler...

İDO seferleri poyraz nedeniyle iptal oldu!

İDO'dan yapılan açıklamaya göre Marmara genelinde etkili olan Poyraz fırtınası nedeniyle bazı deniz otobüsü seferlerinin iptal edildiği bildirildi. İDO'nun hangi seferleri iptal oldu, detaylar haberimizde yer alıyor...

Mall Of İstanbul AVM'de hangi mağazalar yer alacak?

Mall Of İstanbul AVM'de hangi mağazalar yer alacak sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 148 bin 840 metrekare kiralanabilir alana sahip olan Mall Of İstanbul AVM kapılarını bugün açtı....

İmar yönetmeliğinde hangi madde ertelendi?

22 Mayıs 2014 tarihinde (bugün) 29007 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Planlı alanlar tip imar yönetmeliğinde yapılan bir değişiklik ile bir maddenin yürürlük tarihi ertelendi. Peki imar yönetmeliğinde hangi madde ertelendi?

Kira bedelinin tespiti davası hangi mahkemede açılır?

Kiracı kiralananın kullanımını etkileyen ayıpların varlığı hâlinde, ayıbın giderilmesine kadar geçen süre için, kira bedelinden ayıpla orantılı bir indirim yapılmasını isteyebiliyor. Peki, kira bedelinin tespiti davası hangi mahkemede açılır?

Suudi Arabistan-Trabzon arasında Carter seferleri başladı!

Suudi Arabistan-Trabzon arasında Carter seferleri başladı. Riyad Trabzon arasındaki karşılıklı ilk sefer dün gerçekleşti. 17 Mayıs -11 Ekim 2014 tarihleri arasında 2 kez Riyad, haftada 1 kez El-Kasım olmak üzere Trabzon'dan karşılıklı seferler yapılacak.

Hangi durumlarda kat mülkiyetinin mecburi devri söz konusu olur?

Kat mülkiyetinin mecburi devri, kat maliklerinin bir diğer kat maliki hakkında kat mülkiyetinin devrini istemesi doğrultusunda mahkeme açması ile gerçekleşiyor. Peki, hangi durumlarda kat mülkiyetinin mecburi devri söz konusu olur?

Enerji kimlik belgesi hangi binalara verilir?

Enerji Kimlik Belgesi, mevcut binalar için Bayındırlık ve İskan Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş, enerji verimliliği danışmanlık şirketleri tarafından düzenleniyor. Peki, enerji kimlik belgesi hangi binalara verilir?

Hangi binalarda sığınak zorunlu?

Genel sığınaklar ise nüfus ve trafik yoğunluğunun fazla olduğu yerlerde dışarıda bulunan halkın korunmasını sağlamak amacıyla yapılan yapılara deniyor. Peki hangi binalarda sığınak zorunlu? Hangi binalarda değil?

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı'na hangi firmalar teklif verdi?

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı'nın bir bütün halinde 30 yıl süreyle işletme hakkının verilmesi yöntemiyle özelleştirme ihalesine katılmak üzere 7 teklif verildi. Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı'na hangi firmalar teklif verdi?

Rehin hakkı hangi taşınmazlar üzerinde kurulabilir?

Taşınmaz rehni, ancak ipotek, ipotekli borç senedi veya irat senedi şeklinde kurulabiliyor. Taşınmaz rehni, miktarı Türk parası ile gösterilen belli bir alacak için kurulabiliyor. Peki, rehin hakkı hangi taşınmazlar üzerinde kurulabilir?

EGO otobüslerinin gece seferleri yarın başlıyor!

EGO otobüslerinin gece seferleri yarın başlıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü'nün yaptığı yeni düzenlemeyle yarından itibaren 32 hatta saat 00.00'dan itibaren gece seferleri başlıyor.

Apartmanda hangi karar nasıl alınır?

Apartmanda karar alınması için kaç kişinin onayı gerekiyor? Apartmanda karar yeter sayısı kaçtır? Apartmanda hangi karar nasıl alınır? İşte Kat Mülkiyeti Kanunu kapsamında bulunan esaslar...

idonun hangi seferleri iptal oldu Haberi

idonun hangi seferleri iptal oldu


İstanbul'da etkili olan şiddetli lodos nedeniyle İDO, bu sabah yapılacak bazı seferlerini iptal etti.


İDO'dan yapılan açıklamada iptal edilen seferler şöyle:


07:00 Yenikapi - Bandirma Hızlı Feribot

08:15 Yenikapi - Yalova Ferry Cat tipi hızlı feribot

08:15 Pendik / Yalova Ferry Cat tipi hızlı feribot

08:15 Yalova / Pendik Ferry Cat tipi hızlı feribot

08:40 Kadikoy-Yenikapi-Bursa Deniz Otobüsü

09:00 Yalova - Yenikapi Ferry Cat tipi hızlı feribot

09:00 Bursa-Yenikapi-Kadiköy Deniz Otobüsü

18:30 Bandirma - Yenikapi Hızlı Feribot


Açıklamada ayrıca Eskihisar -Topçular Hattı seferlerinin de geçici bir süre karşılıklı olarak iptal edildiği  belirtildi.


Öte yandan iç hat deniz otobüsü seferleri hala yapılamıyor.


BARIŞ MANÇO SEFERİ DE İPTAL 


Şehir Hatları'ndan yapılan açıklamada ise, Barış Manço'nun 16. yıldönümünde nedeniyle Barış Manço kendi adını taşıyan vapurla Kadıköy-Beşiktaş İskelesi'nden 10.30'da yapılacak seferinde iptal edildiği belirtildi. Açıklamada,"Bugün sabah...