26 / 04 / 2024

İdris Demirli kartal projeleri

İdris Demirli kartal projeleri

Konut ve inşaat sektörünün en gözde bölgelerinden birisinin de Kartal günümüzde İstanbul’da en çok konut projesinin yer aldığı lokasyonlardan biri oldu.

Hd Demirli İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hd Demirli İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Murat Demirli tarafından kuruldu.

Türkiye'de 6.5 milyon bina yenilenmeli!

Demirli Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İdris Demirli, Türkiye’de 6 buçuk milyon binanın yıkılıp yeniden yapılması gerektiğini söyledi.

Demirli Akyaka projesinin inşaatı devam ediyor!

Yoğun ilgi gören Demirli Akyaka projesinin inşaatı devam ediyor. Proje Kartal Yakacık bölgesinde inşa ediliyor.

Demirli Yapı yatırımlarına ara vermeden devam ediyor!

2017 yılından umutlu olduğunu söyleyen Demirli Yapı Yönetim Başkanı İdris Demirli, Türkiye'ye güvendiklerini ve yatırımlara ara vermeden devam edeceklerini belirtti.

Kartal Demirli Kule teslim tarihi!

Daire seçeneklerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı Kartal Demirli Kule teslim tarihi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor.

Demirli Yapı Kartal Demirli Kule iletişim!

Demirli Yapı Kartal Demirli Kule iletişim bilgilerinin detaylarını (0 216) - 388 07 05 telefon numarasından öğrenebilirsiniz. Demirli Yapı tarafından hayata geçirilen Kartal Demirli Kule projesi Kartal'da yükseliyor.

Kartal Demirli Kule satış tarihi!

Kartal Demirli Kule satış tarihi 2015 yılının son çeyreğinde olarak planlandı.Demirli Yapı tarafından hayata geçirilen projede daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Demirli Yapı Demirli Kule Kartal Projesi!

Demirli Yapı Demirli Kule Kartal Projesi'nde yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede satışlar 2015'in son çeyreğinde başlayacak.

Demirli Kule Kartal projesi 2015'in son çeyreğinde satışta!

Demirli Yapı'nın Anadolu Yakası Kartal'daki projesi olan Demirli Kule Kartal projesine 2015 yılının son çeyreğinde başlanacak. Projede teslimler ise inşaat başladıktan 24 ay sonra yapılacak.

My Dream Kartal iletişim bilgileri!

Demirli Yapı tarafından hayata geçirilecek olan yeni proje olan My Dream Kartal Yakacık Ayazma'da yükseliyor. My Dream Kartal iletişim bilgileri detaylarını (0 216) - 388 07 05 telefon numarasından öğrenebilirsiniz.

Kartal My Dream görselleri!

Demirli Yapı'nın yeni projesi My Dream Kartal Yakacık'ta inşa edilecek. Ön talep sürecinin başladığı projede lansman döneminde özel indirimler sunulacak. İşte Kartal My Dream görselleri!

Demirli Yapı My Dream Kartal'da ön talep süreci başladı!

Kartal'da hayata geçirilecek Demirli Yapı My Dream projesinde ön talep süreci başladı. Lansmana özel indirimlerin sunulacağı Demirli Yapı My Dream projesinde satışların ne zaman başlayacağı ise belirlenmedi.

MTF Demirli İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MTF Demirli İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Demirli, Telat Demirli tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 31 Ekim'de Kartal, Esentepe Mahallesi'nde kuruldu.

İdris Demirli kartal projeleri Haberi

İdris Demirli kartal projeleri

Demirli Yapı Yönetim Başkanı İdris Demirli, Kartal’ın günümüzde İstanbul’da en çok konut projesinin yer aldığı lokasyonlardan biri olduğunu söyledi.



Konut ve inşaat sektörünün en gözde bölgelerinden birisinin de Kartal olduğunu ifade eden Demirli Yapı Yönetim Başkanı İdris Demirli, “Nüfusu 20 milyona yaklaşan İstanbul’da yıldızı parlayan bir ilçe olan Kartal, batıda Maltepe, kuzeyde Sancaktepe, kuzeydoğuda Sultanbeyli ve doğuda Pendik ilçeleriyle çevrili bir konumda yer alıyor. Anadolu Yakası’nın yükselen yıldızı Kartal, ev sahipliği yaptığı inşaat projeleriyle dikkat çekiyor ve ilgi görüyor. Son yıllarda yapılan ulaşım yatırımları bölgenin değerine değer katarken, özellikle kentsel dönüşüm çalışmaları da inşaat sektörünün buraya odaklanmasına neden oldu. Geniş alanlarla birlikte, birçok ticari alanın kentsel dönüşüm kapsamına alınmasıyla Kartal, bugün İstanbul’da en çok konut projesinin yer aldığı lokasyonlardan biri”...